Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

Original Sokos Hotel Seurahuoneella voimme aistia meren läheisyyden ympäri vuoden. Hotellimme sijaitsee aivan Kotkan keskustassa meren ympäröimällä Kotkansaarella palveluiden läheisyydessä.

Meidän seurahuoneellamme nautitaan lempeistä löylyistä kaupungin kattojen yläpuolella, sillä jokaisen kolmen saunamme kattoterassilta avautuu upea kaupunkinäkymä. Hotellimme kuntosali ja Kotkan kaupungin puistojen hienot lenkkipolut tarjoavat haastetta aktiivisellekin hotellivieraalle.

Meidän aidosti suomalaisessa ja perinteikkäässä Original Sokos Hotel Seurahuoneella tarjoamme mahdollisuudet niin arkeen kuin juhlaan. Hotellimme saman katon alla palvelevat maalaisranskalaisilla herkuilla varustettu ravintola Fransmanni, sekä rennosta meiningistään ja Suomen huippuartisteista tunnettu ravintola Amarillo.

Meidän kaupunkimme Kotka tarjoaa tekemistä myös koko perheelle, oli sitten kesä tai talvi. Suomalaisten luonnonmukaisesta akvaariotalo Maretariumista sekä merikeskus Vellamosta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa iästä riippumatta.

Lämpimästi tervetuloa merikaupunki Kotkaan.

location
Keskuskatu 21 48100, Kotka
Keskuskatu 21
48100, Kotka
parking
puhelin
+358 10 7821 000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 7821 009

Asiakaspalautteet

Olin viime viikolla muutaman yön Kotkan Seurahuoneella. Hotellin pyörä oli minulla ahkerassa käytössä. Pyöräretkillä löysin sattumalta tervaleppälehdon. Paikalle sattui myös eräs paikkakuntalainen nainen jonka kanssa saimme idean ottaa oravista kuvia pyörän päällä. Kuvat on otettu puhelimen kameralla vesisateessa mutta onnistuivat mielestäni ihan hyvin.
Kuva