Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

content-page-hero-image

Kotkan Seurahuoneen ravintolat

Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella sinua palvelevat ravintolat Amarillo, Frans & Rosalie -bistro, VENN ja Las Palmas.

Amarillo

Amarillossa yhdistyvät niin ystävät kuin tuntemattomatkin hyvän ruoan ja juomien äärellä. Ruokalistalta löytyy paljon raikkaita makuja, tuttuja suosikkeja unohtamatta. Amarillossa vallitsee raikas, reilu, mutkaton ja energinen fiilis, joka on koettava paikan päällä itse. Pääset kulkemaan Amarilloon hotellin vastaanoton kautta.

Perjantaisin ja lauantaisin Amarilloon katetaan klo 20 The Table - elämyksellinen ateria uniikkeine juomineen ja ruokineen, johon jokainen voi ottaa osaa pöytävarauksella. The Table on elämys, jonka kokija muistaa varmasti vielä pitkään.

Frans & Rosalie -bistro

Frans & Rosalie on rennon ranskalainen bistro, joka tarjoaa asiakkailleen lämpimän tunnelman ja ranskalaisen keittiön maukkaat annokset. Frans & Rosalie -bistrossa yhdistyy rakkaus hyvään ruokaan, viiniin ja ihmisiin. Frans & Rosalie -bistron puolelle katetaan aamuisin runsas aamiaisbuffet hotellin asiakkaille, mutta tänne ovat ilman muuta myös hotellin ulkopuoliset vieraat tervetulleita. Frans & Rosalie -bistro sijaitsee Kotkan Seurahuoneen ensimmäisessä kerroksessa Sibeliuspuiston laidalla.

VENN

Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin ystävät, viini ja ruoka. Nämä kaikki tapaat uudessa Kotkan VENNissä, johon pääset kätevästi kulkemaan Seurahuoneen vastaanoton kautta. VENNissä vallitsee rento ilmapiiri, johon on helppo piipahtaa drinkille tai herkulliselle mocktailille. Tule tutustumaan VENNiin ja tuo mukaan ystäväsikin, tai lainaa ne suoraan VENNistä!

LAS PALMAS

Kaupungin helteisin yökerho tarjoaa sinulle ja ystävillesi mahdollisuuden iltaan, jota et muualla koe!

Las Palmas on Kotkan kaupungin uusin yökiitäjien kohtaamispaikka Kotkan Seurahuoneella. Täällä musiikki soi, viini virtaa ja karaoke raikaa. Kovimmat bilettäjät löytävät itsensä kaupungin kuumimmalta tanssilattialta, ja uskaliaammat hyppäävät myös tanssimaan tangoille.

Las Palmasista löytyy kaksi kerrosta, alakerran Las Palmas sekä yläkerran Las Palmas RETRO. Las Palmasiin kuljetaan hotellin ulkokautta käyttämällä yökerhojen omia sisäänkäyntejä.

Tutustu kaikkiin Kotkan S-Ryhmän ravintoloihin täällä.