Menu

Tietosuojaselosteet

Tietosuojaselosteet

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Tietosuoja S-ryhmän hotelleissa ja ravintoloissa

Käsittelemme S-ryhmässä henkilötietoja voidaksemme palvella sinua mahdollisimman hyvin. Meillä on henkilötietoja hotelli- ja ravintola-asiakkaistamme, liikekumppaneistamme ja henkilökunnastamme. Henkilötietoja ovat esimerkiksi etunimi, sukunimi, puhelinnumero tai palvelun käytöstä kertyvä tieto.

Olemme S-ryhmässä järjestäneet henkilötietojen käsittelyn eri henkilörekistereihin tietojen käyttötarkoitusten mukaisesti. Näin esimerkiksi S-Card-kanta-asiakasrekisterin tietoja käytetään vain kanta-asiakkuuden hoitoon.

Valtaosa hotelliemme ja ravintoloidemme käyttämistä rekistereistä on SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjauksen ylläpitämiä. On kuitenkin mahdollista, että yksikkömme toimivat myös itse niin sanottuna rekisterinpitäjänä omien henkilörekistereidensä osalta.

Henkilötietojen käsittely

Millaisia henkilötietoja keräämme sinusta

S-ryhmän henkilörekistereissä käsitellään henkilötietoja asiakkaista, henkilöstöstä liikekumppaneista. Kussakin henkilörekisterissä käsiteltävät tiedot perustuvat ko. rekisterin tietojen käyttötarkoituksiin. Käsittelemme henkilörekistereissä vain käyttötarkoitusten kannalta tarpeellisia tietoja.

Mihin tarkoituksiin käytämme henkilötietojasi

Käytämme S-ryhmän henkilörekistereiden tietoja kunkin rekisterin ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin. Tällaisia käyttötarkoituksia voivat rekisteristä riippuen olla esimerkiksi asiakassuhteen hoitamiseen liittyvät toimet.

Mistä saamme henkilötietojasi

S-ryhmän henkilörekisterissä olevat henkilötietosi ovat pääosin sinun itsesi antamia esim. tehdessäsi huone- tai pöytävarauksen ravintolaamme

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteet

S-ryhmän henkilörekistereiden henkilötietojen käsittelyllä on useita oikeusperusteita, kuten laki, sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Kuka käsittelee henkilötietojasi

Henkilötietojasi käsittelevät ainoastaan sellaiset S-ryhmän ja palveluntarjoajiemme työntekijät, joiden työtehtäviin se kuuluu. Käsittelemme henkilötietoasi aina huolellisesti ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Lisätietoja kaikista edellämainituista asioista saat kunkin henkilörekisterin tietosuojaselosteista.

 

Lisätietoja kuinka käsittelemme henkilötietojasi S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisterissä »