Etusivu

Hae varaus

content-page-hero-image

Suomalaiset arvioivat Sokos Hotels -ketjun jälleen Suomen arvostetuimmaksi hotellibrändiksi Taloustutkimuksen tutkimuksessa

Sokos Hotels oli hotellibrändien sarjan selvä ykkönen. Mukana tutkimuksessa oli 665 brändiä. Taloustutkimus Oy:n tekemään nettikyselyyn osallistui yhteensä noin 6 000 vastaajaa. Tällaisina poikkeuksellisina aikoina mitataan asiakaslupausten toteutumista ja arvostetaan hyvää palvelua.

Suomalaiset ovat lomailleet ja tutustuneet kotimaahansa kahtena viimeisenä vuotena aivan eri mittakaavassa kuin koskaan ennen. Myös Sokos Hotellit ovat saaneet uusia asiakkaita, joille ketju ei ole välttämättä ollut aikaisemmin tuttu. "Suomalaisten antama Suomen arvostetuin hotellibrändi -tunnustus tuntuu tänä vuonna poikkeuksellisen hyvältä ja arvokkaalta. Onhan takana todella erikoinen ja haasteellinen vuosi", kaupallinen johtaja Nina Nieminen toteaa.

"Tutkimuksen vastaajissa on niin työ- kuin vapaa-ajan matkustajia, joka kertoo, että brändimme palvelu- ja laatutaso on vastannut erilaisten asiakkaiden ja eri ikäisten asiakkuuksien toiveisiin ja tarpeisiin. Olemme säilyttäneet asemamme asiakkaidemme kokemuksen perusteella Suomen arvostetuimpana, luotetuimpana ja vastuullisimpana toimijana. Ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökuntamme toteuttaa joka päivä Sokos Hotellien Onnellistamis-missiota. Olemme vieraitamme varten ja tällaiset tunnustukset tuovat meille paljon iloa ja kannustusta jatkaa hyvää työtämme ja pitää ykköspaikkamme jatkossakin", Nina Nieminen jatkaa.

Suuri kiitos asiakkaillemme antamastanne tunnustuksesta.

Olette onnellistaneet meidät.