Hae varaus

hotel-logo

Esteettömyys

Esteettömyys

Katso tästä miten esteettömyys on huomioitu hotellissamme.

Yleiset tilat

Hotellimme pääsisäänkäynti (Kaivokatu 16) on esteetön. Leveät liukuovet avautuvat automaattisesti eikä pääovella ole kynnyksiä.

Hotellissamme on kaksi osaa, ja näin myös hotellista löytyy kahdet eri hissit. Päähissit sijaitsevat vastaanoton yhteydessä ja niihin mahtuu pyörätuolilla. Toiset ja pienemmät hissit löytyvät ravintola VENNin tiloista, nämä hissit vievät suoraan hotellimme toisen osan huonekäytäville. Ravintola VENNin puolelta löytyy myös esteetön wc.

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita sekä hotelli- että ravintolavieraaksi.

Esteettömät hotellihuoneet

Hotellissamme on kaksi noin 30 neliömetrin kokoista huonetta, joiden suunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon liikuntarajoitteisten tarpeet mahdollisimman hyvin. Nämä esteettömät huoneet sijaitsevat toisessa kerroksessa. Vastaanotosta pääsee suoraan hissillä toiseen kerrokseen, huonekäytävälle päästääkseen on kuljettava porrastasanteen kautta hotellin toiseen osaan ja lukitun oven läpi, mikä avautuu automaattisesti huonekorttia näyttämällä seinässä olevaan korttilukijaan. Huonekäytävän puolelta ovi avautuu seinässä olevaa nappia painamalla.

Huoneeseen on sijoitettu pistorasioita ja seinänaulakoita eri korkeuksille. Kylpyhuoneen kynnyksessä on luiska helpottamassa kulkua pyörätuolin kanssa. 45 cm korkean WC-pytyn molemmin puolin on tukikaiteet. Suihkunurkkauksessa on seinään kiinnitetty suihkutuoli. Pesualtaan korkeus on 75 cm.

Ravintolatilat

Kaikki hotellin ravintolat sijaitsevat samassa kerroksessa kuin hotellin vastaanotto. Vastaanotosta VENNiin, Frans & Rosalie -bistroon ja Amarilloon on esteetön kulku. Ravintoloihin voi myös kulkea heidän omiensa sisäänkäyntien kautta, mutta nämä ovet eivät avaudu automaattisesti, ja niissä on pienet kynnykset.

Kokoustilat

Hotellimme kokousosastollekin on helpoin kulkea hotellin vastaanoton eli pääsisäänkäynnin kautta. Kokoustilat sijaitsevat toisessa kerroksessa, vastaanotosta pääsee hissillä suoraan 2. kerrokseen. Tiloja on erikokoisia ja osassa niissä on irtopöydät, joita sijoittelemalla saadaan helposti aikaan erilaisia pöytämuotoja vieraiden tarpeiden mukaan.

Pysäköinti

Hotellillamme on pysäköintihalli, jossa on parkkipaikkoja kahdessa tasossa. Parkkihallin ensimmäiseltä tasolta kuljetaan hotelliin samaa ajoluiskaa pitkin kuin autollakin, pieni kynnys ylitettävä hallin ulko-ovella. Pysäköintihallin alemmalta tasolta ei ole esteetöntä kulkua hotelliin. Erillisiä esteettömiä pysäköintipaikkoja ei ole merkitty, vaan kaikki paikat ovat varattu hotellimme asiakkaille. Liikkumisesteisen pysäköintitunnuksella varustetun ajoneuvon saa pysäköidä parkkihalliin veloituksetta (hinta 15€). Tämän lisäksi hotellimme läheisyydestä löytyy kadulta Kotkan kaupungin yleisiä parkkipaikkoja.