Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

content-page-hero-image

Nähtävyydet ja tekemistä Kotkassa

Katso tästä henkilökuntamme vinkit Kotkan käyntikohteisiin.

Katariinan Meripuisto

Katariinan Meripuisto on kohde lähellä Kotkan keskustaa, joka hurmaa tutut sekä uudet kävijät. Puisto soveltuu hyvin kauniin kesäpäivän viettoon kaikenikäisille, sillä alueelta löytyy laaja niittyalue, lentopallokenttä, lasten leikkipuistoja ja useampia piknikpaikkoja. Puiston sijainti on uniikki, sillä se on rakennettu entisen vanhan öljysataman paikalle Kotkansaaren eteläiseen niemen kärkeen meren ympärille. Katariinan Meripuistoon on matkaa hotelliltamme hieman yli kaksi kilometriä.

Sapokan Vesipuisto

Sapokan Vesipuisto on Kotkan kuuluisin puisto, joka on palkittu useammin kuin mikään muu puisto. Kaupunkilaiset ja matkailijat viihtyvät puistossa ympäri vuoden, mutta talven jälkeen puisto herää eloon erilaisten kasvien ja kukkaistutusten ansiosta. Vesi toimii nimensä mukaisesti yhtenä puiston vallitsevista elementeistä, jota on nähtävissä merialueen, lammikkojen ja pienien purojen lisäksi liki 30-metrisen vesiputouksen muodossa. Sapokan Vesipuisto on vierailun arvoinen kohde niin päivä- kuin ilta-aikaan monipuolisen valaistuksensa ansiosta. Hotelliltamme vesipuisto on vain noin kilometrin päässä, joten matka taittuu helposti kävellen. Henkilökuntamme opastaa mielellään lisää paikan päällä vesipuiston reittiohjeissa sekä alueen palveluissa.

Merikeskus Vellamo

Merikeskus Vellamo on nähtävyys itsessään jo ulkomuotonsa vuoksi, mutta sen seinien sisältä löytyy kulttuurin ja historian ystäville Suomen merimuseo, Kymenlaakson museo sekä paljon erilaisia näyttelyitä. Nähtävää ja koettavaa riittää niin lapsille kuin aikuisillekin, ja museopäivän aikana ruokailukin onnistuu Vellamon sisällä ravintola Laakongissa. Vellamoon voi kätevästi ostaa liput suoraan vastaanotostamme majoittumisen aikana. Merikeskus Vellamo sijaitsee Kotkan kantasatamassa, noin kilometrin päässä hotellistamme.

Maretarium

Maretariumiin kannattaa suunnata, jos kotimaiset kalat kiinnostavat. Luonnonmukaisessa akvaariossa voi nähdä yli 60 kala- sekä pieneläinlajia. Kesäisin on mahdollista nähdä, kuinka sukeltaja ruokkii Itämeren kalat päivittäin klo 15.00. Kotkan Sapokassa sijaitsevassa Maretariumissa akvaarion lisäksi palvelee matkamuistomyymälä sekä kahvila. Vastaanotossamme myydään lippuja myös Maretariumiin ympäri vuoden hotellimme asukkaille.

Shoppaile

Kauppakeskus Pasaatin voi nähdä osasta hotellihuoneidemme ikkunoista, joten matka sinne ei siis ole pitkä. Pasaatista löytyy noin 80 erilaista liikettä liittyen muotiin ja kauneuteen. Ostosten lomassa voi pysähtyä kauppakeskukseen kahville, syömään tai käydä vaikka kauppakeskuksen edustalla olevalla torilla nauttimassa perinteisiä kotkalaisia herkkuja eli possoja.