Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

content-page-hero-image

Pysäköinti Kotkan Seurahuoneella

Hotellin pysäköintihallissa 40 autopaikkaa (remontista johtuen), 15 €/vrk.

PYSÄKÖINTI

Py­sä­köin­ti­hal­li: 40 paik­kaa, remontista johtuen parkkihallin alimmainen taso ei ole käytössä tällä hetkellä. Vuo­ro­kausi­mak­su 15 €.

Ajo tal­liin suo­raan Kai­vo­ka­dun (Kai­vo­ka­tu 16) puo­lel­ta vas­taan­o­ton ohi.

Au­to­tal­lis­sa 2 tasoa (alimmainen taso ei käytössä tällä hetkellä). Kulku ho­tel­liin joko park­ki­hal­lin si­sään­ajo­reit­tiä käyt­täen tai ala­ta­sol­ta his­sil­lä vas­taan­ot­toon. Py­sä­köin­ti­mak­su mak­se­taan vas­taan­ot­toon ja ti­lal­le saa­daan ulos­ajo­kort­ti.

Invapysäköintiruudut eivät ole tällä hetkellä käytössä remontista johtuen.

Park­ki­hal­lin ala­ta­sol­la on va­rat­tu kaksi park­ki­ruu­tua in­va­py­sä­köin­tiin. Ala­ta­sol­ta on es­tee­tön kulku ho­tel­lin vas­taan­ot­toon (por­ras­his­si / hissi).

Py­sä­köin­ti­paik­kaa ei voi va­ra­ta etu­kä­teen.

Mikäli viipymän aikana autolla liikutaan ulos hallista ja tällä välin autotalli täyttyy: hyvitetään mahdollisesti maksettu parkkimaksu vastaanotossa.

Parkkipaikan varaaminen ei valitettavasti ole mahdollista, jos ajoneuvo ei ole pysäköitynä hallissa.

Au­to­tal­lin max kor­keus 2,5 m.

Säh­kö­au­ton la­taus

Latauspisteet (pistoketyyppi Type 2, maksimiteho 22 kW) löytyvät autotallin ylemmän tason takaseinältä. Latauspisteiden käyttö on maksullista erillisellä maksulla suoraan laitteeseen. Maksaa voi RFID-tagilla tai Virta-mobiilisovelluksella. Latauspaikoista maksetaan normaali autotallin pysäköintimaksu.

Lisätietoja latauspisteistä löydät täältä.

Kauppakeskus Pasaatin Toriparkki

Kotkan Seurahuoneella on käynnissä laajat uudistustyöt tällä hetkellä. Uudistustöistä johtuen hotellin parkkihallin alimmainen kerros on jouduttu ottamaan pois käytöstä, eli tällä hetkellä pysäköintitilaa hotellin parkkihallissa on vain noin 40 autolle.

Suosittelemme oman autotallimme lisäksi hyödyntämään noin 500 metrin päässä sijaitsevaa Kauppakeskus Pasaatin Toriparkkia. Kotkan Seurahuoneen vastaanotosta voi ostaa pysäköinnin Kotkan Toriparkkiin, hinta on 9€/24h. Mikäli Toriparkkia haluaa hyödyntää majoittumisen aikana, voi ajaa suoraan ensin Toriparkkiin. Sisäänkirjautumisen yhteydessä vastaanotto kysyy auton rekisterinumeron, jonka avulla pysäköintilupa aktivoituu. Toriparkista ulosajo on mahdollista 24/7 rekisterinumeron avulla. Sisäänajo onnistuu helposti Toriparkin aukioloaikoina (Ma–pe 7–22, La 7–22, Su 12–22), mikäli näiden aukioloaikojen puolella on tarve aktivoida pysäköinti ennakkoon, ota yhteyttä ennen saapumista hotellimme vastaanottoon rekisterinumeron ilmoittamista varten.

Lue lisää Kauppakeskus Toriparkin pysäköinnistä täältä.