Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Ett trivsamt enkelrum. Rummet har en bekväm 120 cm bred säng. I rumsutrustningen ingår strykjärn och -bräda. Vissa rum har balkong och möjlighet till extrasäng. Kontakta hotellet för att kontrollera bokningsläget. Vissa rum ligger ovanför nattklubben. Nattklubben är öppen på fredagar och lördagar, sommartid även på onsdagar. Vissa rum har minibar.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Ett trevligt och ostört dubbelrum, vetter mot antingen gården eller gatan. Rummet har gott om arbetsutrymme samt strykjärn och -bräda. För extra komfort är rummet dessutom utrustat med badrockar och -tofflor samt vattenkokare som du kan använda för att tillreda varma drycker. I rummet finns en fåtölj som kan bäddas ut till extrasäng. Rummet har minibar.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett modernt och trevligt dubbelrum. Vissa rum vetter mot torget. Skrivbord, strykjärn och -bräda ingår i rumsutrustningen. I rummet finns en fåtölj som kan bäddas ut till extrasäng för ett barn. Rummet har ingen minibar. Vissa rum ligger nära nattklubben. Nattklubben är öppen på fredagar och lördagar, sommartid även på onsdagar.

Junior Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Ett elegant och exklusivt rum för den som längtar efter lite vardagslyx. Rummet har separata sov- och vardagsrum, minibar samt Cupsolo-kokare för tillagning av varma drycker. Dessutom är rummet utrustat med en stämningsfull bastu, ett härligt bubbelbadkar, badrock och -tofflor för extra lyx. Den exklusiva sängen från Hästens garanterar dig en god nattsömn. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i detta allergivänliga rum.

Standard Queen, möjlighet till extrasäng

Sök lediga rum

Ett modernt och trivsamt rum för en eller två personer. I rumsutrustningen ingår arbetsutrymme samt strykjärn och -bräda. I rummet finns en fåtölj som kan bäddas ut till extrasäng för ett barn. Rummet har ingen minibar, vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i detta allergivänliga rum.

SuperiorX King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett underbart stämningsfullt och rymligt rum för två personer eller hela familjen. Temarummen är antingen Tankar-rum med en maritim touch eller Neristan-rum som hämtat inspiration från Karleby gamla stad. I rumsutrustningen ingår skrivbord, strykjärn och -bräda. Rummet har en soffa som kan bäddas ut till extrasäng för upp till två barn. För extra komfort är rummet dessutom utrustat med badrockar och -tofflor samt vattenkokare som du snabbt kan tillreda varma drycker med. Rummet har minibar, vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i detta allergivänliga rum.
VILKET RUM GILLAR DU BÄST? Vänligen kontakta vårt hotell så bokar vi önskat temarum till dig!

Standard King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett ostört rum för två personer eller hela familjen. Rummet har en 200 cm bred dubbelsäng och två fåtöljer som kan bäddas ut till extrasängar för två barn. I rumsutrustningen ingår även skrivbord, strykjärn och -bräda. Ingen minibar.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett trevligt och ostört rum, vetter mot antingen gården eller gatan. Rummet har en 180 cm bred dubbelsäng, gott om arbetsutrymme samt strykjärn och -bräda. Dessutom är rummet utrustat med badrockar och -tofflor samt vattenkokare som du kan använda för att tillreda varma drycker. I rummet finns en fåtölj som kan bäddas ut till extrasäng. Rummet har minibar.