Menu

Rum och personer


Ta bort Rum

Rum

Vuxna

Barn (3-15 år)

Barn 3–15 år sover i extrasäng

Barn (0-2 år)


1
2
3
4
+ Lägg till barn (0–2 år)

+ Lägg till rum
Ännu bättre priser för inloggade ägarkunder!
Du får tillgång till förmånerna genom att logga in med S-användarkonto på vår webbplats.
Logi sissescard.dialog.text=Så här kan du boka rum som S-Card-kund samt granska och uppdatera dina egna uppgifter.
This way, you will be able to book rooms as an S-Card customer, as well as review and update you information.

Standard Single

Trägolv

Sök lediga rum

Ett trivsamt enkelrum. Rummet har en bekväm 120 cm bred säng. I rumsutrustningen ingår strykjärn och -bräda. Vissa rum har balkong och möjlighet till extrasäng. Kontakta hotellet för att kontrollera bokningsläget. Vissa rum ligger ovanför nattklubben. Nattklubben är öppen på fredagar och lördagar, sommartid även på onsdagar.

Superior Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar

Sök lediga rum

Lugnt och stämningsfullt dubbelrum med möjlighet till extrasäng. En del av rummen bär influenser av vår vackra skärgård och en del av stämningen i Karleby gamla stad, Neristan. Det finns gott om arbetsutrymme i rummet samt separata sängar och parkettgolv. Rummet har en fåtölj som kan bäddas ut till extrasäng för en person. I rummet finns också möjlighet att koka kaffe eller te samt badrockar och -tofflor för extra komfort. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn och -bräda, egen luftkonditionering och wifi. Rummet har minibar. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i detta allergivänliga rum.

Standard Twin, möjlighet till extrasäng

Enkelsängar, Trägolv

Sök lediga rum

Ett modernt och trevligt dubbelrum. Vissa rum vetter mot torget. Skrivbord, strykjärn och -bräda ingår i rumsutrustningen. I rummet finns en fåtölj som kan bäddas ut till extrasäng för ett barn. Rummet har ingen minibar. Vissa rum ligger nära nattklubben. Nattklubben är öppen på fredagar och lördagar, sommartid även på onsdagar.

Junior Suite

Trägolv, Badkar, Dubbelsäng, Bastu

Sök lediga rum

Ett elegant och exklusivt rum för den som längtar efter lite vardagslyx. Rummet har separata sov- och vardagsrum, minibar samt Cupsolo-kokare för tillagning av varma drycker. Dessutom är rummet utrustat med en stämningsfull bastu, ett härligt bubbelbadkar, badrock och -tofflor för extra lyx. Den exklusiva sängen från Hästens garanterar dig en god nattsömn. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i detta allergivänliga rum. Vissa rum ligger ovanför nattklubben. Nattklubben är öppen på fredagar och lördagar, sommartid även på onsdagar.

Standard Queen

Sök lediga rum

Stämningsfullt dubbelrum med dubbelsäng och gott om arbetsutrymme. Alla rum har parkettgolv och en 160 cm bred säng. Övrig utrustning: hårtork, strykjärn och -bräda och wifi. Vissa rum har balkong och vissa minibar. Några rum har möjlighet till extrasäng i form av en fåtölj som kan bäddas ut. Vissa rum ligger ovanför nattklubben. Nattklubben är öppen på fredagar och lördagar, sommartid även på onsdagar. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i detta allergivänliga rum.

SuperiorX King

Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett underbart stämningsfullt och rymligt rum för två personer eller hela familjen. Temarummen är antingen Tankar-rum med en maritim touch eller Neristan-rum som hämtat inspiration från Karleby gamla stad. I rumsutrustningen ingår skrivbord, strykjärn och -bräda. Rummet har en soffa som kan bäddas ut till extrasäng för upp till två barn. För extra komfort är rummet dessutom utrustat med badrockar och -tofflor samt vattenkokare som du snabbt kan tillreda varma drycker med. Rummet har minibar, vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i detta allergivänliga rum.
VILKET RUM GILLAR DU BÄST? Vänligen kontakta vårt hotell så bokar vi önskat temarum till dig! Beroende på tillgänglighet.

Standard King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Ett ostört rum för två personer eller hela familjen. Rummet har en 200 cm bred dubbelsäng och två fåtöljer som kan bäddas ut till extrasängar för två barn. I rumsutrustningen ingår även skrivbord, strykjärn och -bräda. Ingen minibar.

Superior King, möjlighet till extrasäng

Trägolv, Dubbelsäng

Sök lediga rum

Lugnt och trivsamt dubbelrum där gästerna får ett smakprov på den vackra skärgården i Karleby. Rummet har en 200 cm bred dubbelsäng, gott om arbetsutrymme, parkettgolv och en fåtölj som kan bäddas ut till extrasäng för en person. Som tilläggsutrustning finns badrock och -tofflor samt vattenkokare för ytterligare komfort. Du kan ta dig en kopp kaffe, te eller varm choklad närhelst du vill.
Övrig utrustning: hårtork, strykjärn och -bräda, egen luftkonditionering och wifi.
Rummet har minibar. Vi kan tyvärr inte inkvartera husdjur i detta allergivänliga rum.