How do you find the new Sokos Hotels page? Leave feedback!

Sök bokning

Välkommen. Planerar du en resa?

Aktuella ämnen

Lycka tillhör alla

Internationella lyckodagen firas den 20 mars. 50-åriga Sokos Hotels firar i samarbete med Rädda Barnen sitt jubileumsår med att bjuda in 50 mindre bemedlade barnfamiljer till hotellsemester. Glad internationella lyckodag!

Affärsresandets fyra megatrender

Vi kan identifiera fyra fascinerande megatrender inom affärsresandet, vilket också syntes på ITB-mässan i Berlin i Tyskland i början av mars.

Sokos Hotels firar 50-årsjubileum

Denna långa och fortsatt framgångsrika resa har möjliggjorts av våra gäster och vår personal. Vi vill under jubileumsåret lyfta fram våra gäster och vår personal, som har möjliggjort vår 50-åriga verksamhet. Årets övergripande tema är ”Gästerna gör festen”.

Sokos Hotels - Brand of The Year

Sokos Hotels har igen tilldelats utmärkelsen Årets varumärke i hotellkategorin i den internationella tävlingen World Branding Awards. Detta är det mest betydande erkännandet av ett varumärke på global nivå. Föregående års seger firades med att pokalen turnerade i alla Sokos Hotell under året.

S-Card

Affärsresenär, vill du njuta mer av dina affärsresor? Bli stamkund hos S-Card. S-Card är ett stamkundsprogram för affärsresenärer som erbjuder smidig tjänst och många förmåner. Du kan utnyttja din S-Card på S-gruppens hotell, restauranger och möteslokaler.

Sokos Hotellen vill skapa lycka för sina gäster

Att skapa lycka för våra gäster innebär att de erbjuds långt mer än vad de ber om. Det handlar om att överträffa deras förväntningar även då de redan är höga. Det handlar om att vara lyhörd, notera detaljer och i varje sammanhang göra vårt allra bästa.

Ge en hotellvistelse i present

Ge en hotellvistelse i present till den nyutexaminerade, på bröllopsdagen eller något annat viktigt tillfälle. Denna immateriella gåva kommer säkert att uppskattas och är samtidigt ett ansvarsfullt val. Du väljer presentkortets värde och gåvomottagaren väljer på vilket Sokos Hotell hen vill njuta.

Hållbarhet på Sokos Hotels

Sokos Hotellen arbetar för ett lyckligare resande. Det innebär att vi bryr oss om både våra gästers välbefinnande samt om klimatet och miljön. Detta har också noterats av våra kunder, som igen har utsett oss till Finlands mest hållbara hotellkedja.

Vår uppgift är att skapa lycka

Att ha vuxit till en av Finlands största hotellkedjor innebär att vi har träffat en hel del människor. Erfarenheten har visat att varje gäst är unik. Därför är vår service personlig och varje gäst en prioritet. Vårt mål är att vara en föregångare vad gäller hållbarhet. I finländarnas ögon är vi det mest hållbara varumärket i vår bransch. Förutom att vara hållbara är det för oss en hjärtesak att skapa lycka och förutsättningar för fina minnen från allt från äventyr till avkoppling och från arbetsresor till livets viktigaste festtillfällen. Du kommer att förälska dig i våra hotell, gång på gång.

Luotetuin Merkki 2023 – Valitut Palat – Finlands mest betrodda hotellkedjaBranschledande 2023 – Sustainable Brand IndexBrändien arvostus – Finlands mest ansedda varumärke 2022Vinnare 2022 – The World Branding Awards – Årets varumärke

Individuellt för många

Människor är olika och alla har olika behov. Olika människor letar efter olika hotell och hotellupplevelser. Därför har vi skapat fyra helt olika typer av hotell: Original, Break, Solo och Heymo.

ORIGINAL

Genuint och välkomnande

När du är på resande fot kan det vara skönt att veta vad du kan förvänta dig. Original-hotellen är en grupp välkomnande hotell, från Rovaniemi till Helsingfors och Tallinn.

BREAK

Tid och energi

Break-hotellen står för bubbelpooler, skidbackar och möten med efterföljande restaurangmåltider. Varje enskilt Break är mer än bara ett hotell.

SOLO

Unikt och elegant

Varje Solo-hotell är unikt. Gemensamt för dem är designen, detaljerna, smaksensationerna och den kompromisslösa servicen. Solo-hotellen är de enda i sitt slag.

HEYMO

Behändigt och snabbt

Vi fokuserar enbart på det som inte finns på stan, vilket är våra sängar. De bekväma sängarna och fixarna som står till din tjänst är utmärkande för Heymo. På Heymo sover du gott och betalar endast för det du behöver.