How do you find Sokos Hotels page? Leave feedback here!
Hem

Sök bokning

Välkommen. Planerar du en resa?

Ort och datum

  Resenärer och rum

  Stamkundsmedlemskap och förmånspriser

  Aktuella ämnen

  Tips för en lyckad semester

  Vilken typ av semesterfirare är du? Är du romantiker, har du barnasinnet kvar eller nåt helt. Kolla in våra restips för din sommarsemester.

  Framgångarna under år 2023 belönades

  Fjolåret var ytterst framgångsrikt. Kundnöjdheten var på topp och nöjdheten bland personalen på en utmärkt nivå. De mest framgångsrika bland personalen under 2023 uppmärksammades vid Resebranschdagarna på Original Sokos Hotel Puijonsarvi i Kuopio.

  Lycka tillhör alla

  Internationella lyckodagen firas den 20 mars. 50-åriga Sokos Hotels firar i samarbete med Rädda Barnen sitt jubileumsår med att bjuda in 50 mindre bemedlade barnfamiljer till hotellsemester. Glad internationella lyckodag!

  Sokos Hotels firar 50-årsjubileum

  Denna långa och fortsatt framgångsrika resa har möjliggjorts av våra gäster och vår personal. Vi vill under jubileumsåret lyfta fram våra gäster och vår personal, som har möjliggjort vår 50-åriga verksamhet. Årets övergripande tema är ”Gästerna gör festen”.

  Ge en hotellvistelse i present

  Ge en hotellvistelse i present till den nyutexaminerade, på bröllopsdagen eller något annat viktigt tillfälle. Denna immateriella gåva kommer säkert att uppskattas och är samtidigt ett ansvarsfullt val. Du väljer presentkortets värde och gåvomottagaren väljer på vilket Sokos Hotell hen vill njuta.

  S-Card

  Affärsresenär, vill du njuta mer av dina affärsresor? Bli stamkund hos S-Card. S-Card är ett stamkundsprogram för affärsresenärer som erbjuder smidig tjänst och många förmåner. Du kan utnyttja din S-Card på S-gruppens hotell, restauranger och möteslokaler.

  Vår uppgift är att skapa lycka

  Att ha vuxit till en av Finlands största hotellkedjor innebär att vi har träffat en hel del människor. Erfarenheten har visat att varje gäst är unik. Därför är vår service personlig och varje gäst en prioritet. Vårt mål är att vara en föregångare vad gäller hållbarhet. I finländarnas ögon är vi det mest hållbara varumärket i vår bransch. Förutom att vara hållbara är det för oss en hjärtesak att skapa lycka och förutsättningar för fina minnen från allt från äventyr till avkoppling och från arbetsresor till livets viktigaste festtillfällen. Du kommer att förälska dig i våra hotell, gång på gång.

  Luotetuin Merkki 2023 – Valitut Palat – Finlands mest betrodda hotellkedjaBranschledande 2023 – Sustainable Brand IndexBrändien arvostus – Finlands mest ansedda varumärke 2022Vinnare 2022 – The World Branding Awards – Årets varumärke

  Individuellt för många

  Människor är olika och alla har olika behov. Olika människor letar efter olika hotell och hotellupplevelser. Därför har vi skapat fyra helt olika typer av hotell: Original, Break, Solo och Heymo.

  ORIGINAL

  Genuint och välkomnande

  När du är på resande fot kan det vara skönt att veta vad du kan förvänta dig. Original-hotellen är en grupp välkomnande hotell, från Rovaniemi till Helsingfors och Tallinn.

  BREAK

  Tid och energi

  Break-hotellen står för bubbelpooler, skidbackar och möten med efterföljande restaurangmåltider. Varje enskilt Break är mer än bara ett hotell.

  SOLO

  Unikt och elegant

  Varje Solo-hotell är unikt. Gemensamt för dem är designen, detaljerna, smaksensationerna och den kompromisslösa servicen. Solo-hotellen är de enda i sitt slag.

  HEYMO

  Behändigt och snabbt

  Vi fokuserar enbart på det som inte finns på stan, vilket är våra sängar. De bekväma sängarna och fixarna som står till din tjänst är utmärkande för Heymo. På Heymo sover du gott och betalar endast för det du behöver.