How do you find the new Sokos Hotels page? Leave feedback!

Sök bokning

Välkommen. Planerar du en resa?

Aktuella ämnen

Vår uppgift är att skapa lycka

Att ha vuxit till en av Finlands största hotellkedjor innebär att vi har träffat en hel del människor. Erfarenheten har visat att varje gäst är unik. Därför är vår service personlig och varje gäst en prioritet. Vårt mål är att vara en föregångare vad gäller hållbarhet. I finländarnas ögon är vi det mest hållbara varumärket i vår bransch. Förutom att vara hållbara är det för oss en hjärtesak att skapa lycka och förutsättningar för fina minnen från allt från äventyr till avkoppling och från arbetsresor till livets viktigaste festtillfällen. Du kommer att förälska dig i våra hotell, gång på gång.

Luotetuin Merkki 2023 – Valitut Palat – Finlands mest betrodda hotellkedjaBranschledande 2023 – Sustainable Brand IndexBrändien arvostus – Finlands mest ansedda varumärke 2022Vinnare 2022 – The World Branding Awards – Årets varumärke

Individuellt för många

Människor är olika och alla har olika behov. Olika människor letar efter olika hotell och hotellupplevelser. Därför har vi skapat fyra helt olika typer av hotell: Original, Break, Solo och Heymo.