Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

På Solo-hotellen är allt av hög kvalitet och stilfullt, inklusive betjäningen.

Solo-hotellen antingen är eller blir klassiker. De är mycket mer än en byggnad och en adress, de har en unik karaktär och personlighet. Betjäningen på Solo-hotellen är alltid individuell och varje Solo är unikt. Solo är konst, kultur, historia, arkitektur, design, unika detaljer.

Allt fick sin början för nästan hundra år sedan. Nya hotell öppnade sina dörrar i stadens mest betydande byggnader. Betjäningen spelade en stor roll. Varje gäst bemöttes som om de vore kungligheter, vilket några av dem faktiskt var.

Det här är något som inte kan kopieras. Därför är varje Solo unikt. Gemensamt för dem är designen, de omtänksamma detaljerna, smakupplevelserna och den kompromisslösa betjäningen. Vi förstår vad individualitet innebär. Och vill gärna att du följer oss på vår resa.

Högklassig Solo-frukost

Solo-frukosten består av högklassiga och läckra produkter. I sortimentet ingår alltid någon lokal specialitet. Under Solo-frukosten njuter du av servicen. Dukningen står klar och det ljus- eller mörkrostade kaffet, eller teet, serveras till bordet.

Skäm bort dig själv med att boka ett Solo up-rum

Solo up är ett extra rymligt rum som är utrustat med en Solo-säng som formar sig efter din kropp samt badrock, tofflor och specialkaffekokare. Solo up-rummet ger din hotellvistelse guldkant. I badrummet hittar du högklassiga kosmetikaprodukter.

Betjäning som du inte får någon annanstans

På Solo-hotellen sköts allt med stil, även betjäningen. God betjäning är en självklarhet, men på Solo-hotellen tar vi den till en helt ny nivå. Vi vill överraska dig, även då du minst förväntar dig det. Hos oss är kunden nummer ett, och det märker du. Vi utvecklar kontinuerligt vår betjäning utifrån kundernas respons.

Solo sömnupplevelse

I Solo-hotellens sängar sover du gott mellan lakan av hög kvalitet. Sängens madrass formar sig efter din kropps individuella behov och du kan välja den lämpligaste kudden bland tre alternativ. Det kan vara svårt att vakna ur Solo-sömnen, därför har vi ställt ett urval av kaffe/te och en vattenkokare i ditt rum. Du kan också köpa mer tid på rummet genom att välja sen utcheckning.

Välkommen till Solo-hotellet

Helsingfors

Solo Sokos Hotel Helsinki

Solo Sokos Hotel Torni

Solo Sokos Hotel Pier 4

Jyväskylä

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Lahtis

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Tammerfors

Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Åbo

Solo Sokos Turun Seurahuone