Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Original-hotellen är välkomnande hotell

Ibland kan du bäst koppla av, när du vet vad du kan förvänta dig. Vi är allt som ett bra hotell bör vara, anser de som både reser på fritiden och i jobbet. Du kan genast ta del av den lokala atmosfären, eftersom den syns och ingår i allt från frukost och inredning till service.

Original-frukosten ger dig energi för dagen

Original-hotellens frukost är generös och håller hög kvalitet. Brödet är färskt, det finns rikligt med frukt och du kan välja mellan ljus- eller mörkrost. Original-hotellets frukost inkluderar alltid en lokal produkt med en intressant historia.

Smidig övernattning på affärsresan

Affärsresan löper smidigt då du bor på ett Original-hotell mitt i stadens centrum. Rummens arbetsbord har en bra arbetsnivå, det finns en tillräcklig mängd eluttag och en kostnadsfri internetanslutning. Original-hotellen har ett flertal olika mötesutrymmen. Du kan efter utcheckningen vid behov fortsätta jobba i vår välfungerande lobby.

Original-hotellens temarum

Visste du att många av Original-hotellen erbjuder individuella temarum? Rummen återspeglar den egna stadens karaktär och respekterar traditioner. Temarummen presenteras på varje hotells egen sida och kan behändigt bokas från vår försäljningstjänst.

Original-hotellet är ett ansvarsfullt val

Vi är involverade i det lokala livet. Som en del av detta utför vi under året goda gärningar bland invånarna. Varje Original-hotell har sitt eget lokala välgörenhetsobjekt. Alla våra hotell har också, som tecken på hållbar verksamhet, Green Key-certifikat.

Välkommen till Original-hotellen

Det finns över 30 välkomnande Original-hotell i Finland och ett i Tallinn. Vi har förberett allt inför din ankomst. Det är som att komma hem till en god vän.