Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

På Heymo sover du gott och betalar endast för det som du behöver

Heymo by Sokos Hotels är ett hotell som uppmanar människor att spendera så lite tid på hotellet som möjligt. Det mesta hittas ju trots allt på stan. Därför satsar vi på det som inte finns på stan, på våra sängar. Våra sängar är så bekväma att du inte vill stiga upp ur dem.

Nytt flexibelt hotellkoncept, Heymo utgör resenärens bästa möjliga bas för avkoppling och sömn, staden erbjuder allt det övriga

Digitala och personliga tjänster 24/7

Heymos in- och utcheckning görs via användarvänliga automater. Heymos lobby är utrustad med smartskåp, som innehåller All day breakfast, livsmedel och drycker samt andra produkter, såsom badrockar, tofflor eller till exempel snacks för en filmkväll. Du kan också få personlig betjäning. Fixern betjänar och fixar 24/7. Fixarn ordnar biljetter till ett gig, beställer taxi, tipsar om de bästa restaurangerna och joggingrutterna, etc.

Heymo serverar frukost dygnet runt

På Heymo kan du avnjuta frukost när det passar dig bäst. Frukosten ingår inte i priset, utan kan köpas förmånligt antingen i samband med bokningen eller på plats. Frukosten kan köpas i smartskåpet i hotellets lobby. I frukosten ingår alltid juice, en yoghurtliknande produkt, ett fyllt bröd, frukt och självfallet kaffe eller te efter eget val. Vill du inte köpa hela frukosten kan du välja enskilda produkter från smartskåpet. Heymo All Day Breakfast 8,50 €.

The Room, Heymo Room eller kanske Lucky you Room

I Heymos rum sover du i kvalitetssängar från Familon och njuter av underhållning med en 50 tums television på vilken du kan välja önskade program med hjälp av Chromecast. The Room är ett kompakt och stämningsfullt rum med en härligt bred dubbelsäng eller två enkelsängar. The Room Tillgäglighetsanpassat är rymligare än ett vanligt rum och, som namnet antyder, tillgängligt. The Heymo Room, som utgörs av tre rum med mellandörrar, rymmer bekvämt upp till sju personer och är på grund av sin anpassningsförmåga lämpligt för till exempel möten eller fester. Heymo erbjuder också något helt unikt och överraskande – ett Lucky you-rum. Det är ett rum som inte kan bokas utan endast vinnas. Det unika Lucky you-rummet lottas ut till en gäst per vistelse. Good luck!

Heymo bryr sig om dig och naturen

Den mest ansvarsfulla produkten är den du inte köper. På Heymo uppmuntrar vi dig att endast konsumera de produkter du behöver. Vi uppmuntrar också till vardagsmotion, vilket är anledningen till att vi har trappor som kan utnyttjas för motionspass och tipsar om närliggande vandringsleder. Heymo är en del av Green Key-programmet och vi donerar 1 € till naturskydd för varje såld Heymo dryckflaska.

Det första Heymo-hotellet är beläget i Kägeludden

Det första Heymo-hotellet öppnades under våren 2022 i Kägeludden i Esbo.

Välkommen.

Heymo 1 by Sokos Hotels