Hem

Sök bokning

content-page-hero-image

Egen tid i Break-hotellet

Break är ett avbrott i vardagen. En kanske önskar sig bubbel i både pool och glas. En annan hopp i en backe och evenemang. En tredje avslutar först sina arbetsuppgifter och sätter sig sedan vid restaurangbordet efter en promenad i det fria. Vi ser till att du har tid för upplevelser.

Vi hjälper dig hitta rätt sätt att släppa loss. Ha roligt. Ge järnet. Bryta rutinerna och uppleva något spännande. Ta dig tid att leva och överlåt resten till oss. Oavsett om pausen är lång eller kort, finns det tid för återhämtning.

Njut

På Break-hotellen har du rätt att bara vara och njuta. Fly rutiner och glömma vardagen. På ett Break-hotell njuter du ensam eller i sällskap. Du sover länge, njuter av gott sällskap och god mat, roar dig. Gör någonting du alltid velat göra. På Break-hotellen är förutsättningarna strålande för de flesta sätt att njuta av livet.

Låt dig inspireras

Välj ett Break-hotell när du vill få inspiration. Natur, musik, sällskapsspel, bastu – och mycket annat att inspireras av tillsammans med kollegor eller kompisar. Vandring, skidåkning och cykling. Alla är goda alternativ för att väcka tankar. Är ditt team kanske intresserat av en vinkurs eller drakflygning? Även dessa kan ordnas.

Koppla av

På Break-hotellen kan du njuta av tystnad och vila. Koppla av precis på det sätt du önskar. Delta i bastuyoga eller hjärngymnastik, gå på meditation i ditt alldeles egna, utmärkta sällskap. Boka massage eller försjunk i en bok. Break-hotellet är rätt val när du vill koppla av.

Ge järnet

Släpp loss, lattja, tävla, ta ut dig. På Break-hotellen är allt möjligt. Fart och överraskningar. Fysiska och psykiska prestationer. Break-hotellen och deras omgivningar bjuder på åtskilliga möjligheter att släppa loss från vardagen. På egen hand eller under ledning. Ensam eller i sällskap. Du bestämmer och Break-hotellets personal verkställer.

Varje enskilt Break by Sokos Hotels är mer än bara ett hotell.

Välkommen till Break-hotellet!

Koli (Lieksa)

Break Sokos Hotel Koli

Break Sokos Hotel Koli Kylä

Levi (Kittilä)

Break Sokos Hotel Levi

Nurmes

Break Sokos Hotel Bomba

Tahkovuori (Kuopio)

Break Sokos Hotel Tahko

Vanda

Break Sokos Hotel Flamingo

Vuokatti (Sotkamo)

Break Sokos Hotels Vuokatti

Våra spa-hotell Läs mer

Våra skiddestinationer Läs mer