Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Elämää sykkivä hotelli Kuopion sydämessä.

Kuo­pion elämän ja olemisen kau­neus heh­kuu niin luon­nos­sa, to­ril­la kuin sa­vo­lai­sis­sa ihmisissäkin. Ori­gi­nal Sokos Hotel Pui­jon­sar­vi, Puikkari on Itä-Suo­men suu­rin ho­tel­li, jossa tun­nel­ma on läm­min ja ko­di­kas, sa­vo­lai­sit­tain lep­poi­sa. Puikkari on aivan lähellä Savon to­rie­lä­män ta­pah­tu­mien sy­dän­tä, kauniin Snellmanin puiston vieressä ja kau­nein­ta vih­re­ää luon­toa aivan si­ner­tä­vän Kal­la­ve­den lä­hei­syy­des­sä.

Le­gen­daa­ri­nen ho­tel­li Puik­ka­ri tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Me luomme arjestasi juhlaa ja toiveistasi totta, niin arjen kuin juhlan tapahtumissa.

Meille, poikki Puikkarin väelle vieraistamme huolehtiminen on sydämen asia ja haluamme sinun viihtyvän vieraanamme kuin kotonamme.

Keittiömme mestarit luovat rakkaudesta hyviin hetkiin Sinulle makumatkoja maailmalle ja lähelle, ympäri Savonmaan.

Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme hyvän elämän pääkaupunkiin, Kuopioon!

location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
parking
puhelin
+358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 762 7990

Asiakaspalautteet

"Ensimmäistä kertaa ihan ajan kanssa Kuopiossa, kun yleensä vaan ajettu ohi. Hyvä ruoka ja hyvä seura, mitäpä sitä muuta ihminen tarttee. Seuraavana päivänä vähän Kuopioon tutustumista, Puijon tornia ja palmupuiden havinaa. Yön vietin Sokos Hotel Puijonsarvessa. Tästä hotellista jäi hyvä mieli, oli niin ystävällinen asiakaspalvelu. Edellisenä päivänä soittivat ja tiedustelivat, onko herännyt kysymyksiä majoituksen suhteen! Ihan huippua, oli tervetullut olo. Aamiaisella sai tietenkin syödä kalakukkoa ja oli äitienpäivän kunniaksi täytekakkuakin tarjolla. Aamiainen oli monipuolinen, vegaanitkin huomioitu. Voin suositella tätä majoitusta, sijanintikin oli loistava."

"Mie en oo missään hotellissa saanu niin aidosti läsnäolevaa, ystävällistä palvelua ku teillä. Ehkä se on se savolaisten lupsakkuus mikä etelä-karjalaiseen kolahtaa, ollaan samaa sarjaa."

"Koirani prinsessa Mona sai arvoisensa kohtelun pikku tervetuliaispaketilla: loistavaa pelisilmää hotellilta. Aamiainen oli niin hyvä että tullaan Äitienpäivänäkin fiilistelemään ja syömään massut täyteen. Kiitos Puikkari, kuopiolaisena voin lämpimästi suositella."

"Tässä parhaita puolia Puijonsarvesta: Kuopion keskustassa lähellä toria, todella kohtelias ja koko perheen huomioonottava henkilökunta, siistit tilat ja huoneet, hyvä aamupalatarjoilu, ja oli oikeasti tilaa käydä turvavälein syömässä. Aamupala oli porrastettu ja pöydät reilusti erillään. Tämä on yksi parhaita Sokos Hotelleja, missä olen yöpynyt (ja olen yöpynyt aika monessa) joten haluan jakaa hyvän kokemukseni. Tämän takia perheemme suosii Sokos Hotelleja, palvelu on aina hyvää."

"Haluaisin antaa palautetta loistavasta gluteenittomasta aamupalasta!  Kävin teillä eilen aamupalalla ja keliaakikkona minun on oltava tarkka mitä suuhuni pistän. Kiitos teille täsmällisistä erityisruokavaliomerkinnöistä aamiaisbuffetissa. Kiitos myös henkilökunnalle ystävällisestä palvelusta ja siitä, että gluteenitonta pöytää ei unohdettu aamiaistarjoilun aikana. Erityiskiitos vielä siitä, että myös meille keliaakikoille oli varattu paikallisia herkkuja (Kauraparta-leipä) ja valikoima oli kattava."

"Huikeat kiitokset Puikkarille illasta. Teidän palvelu meidän hääjuhlien toteutuksessa ja itse hääjuhlassa oli äärettömän loistavaa."

"Henkilökunta on ihan äärimmäisen ystävällistä ja mukavaa! Näin hyvää palvelua ei saa missään muualla! Puikkari on PARAS."

"Kaunis ja viihtyisä hotelli. Pyrin työmatkalla varaamaan aina hotellin, jossa on kuntosali käytössä. Tämä oli ehdottomasti paras hotelli kuntosali jossa olen ollut. Ja iloinen yllätys oli lisäksi puhelimen laturi sekä kaiutin kuntosalilla. Täyden kympin punttis!"

"Kiitokset ennen kaikkea ystävällisille ihmisille - henkilökuntahan tunnelman luo!"

Täällä on käyty jo kaksi kertaa. Tämä hotelli se jaksaa aina pitää tason korkealla. Hyvää ruokaa, erinomainen palvelu ja mahtavat asiakaskohtaiset. Lemmikkejä on ajateltu, se on minulle tärkeintä. Muilla hotelleilla olisi täältä opittavaa!

Vastaanotto saapuessani oli rennon iloisen ystävällinen, juuri minun makuuni :) Olin erittäin tyytyväinen myös huoneeseen. Tyylikkäästi uusittu, sopivasti moderni mutta kuitenkin rakennuksen henkeen sopiva. Pidin tummista seinistä ja siitä, että kylppärissäkin oli hieman väriä (sininen seinä). Yleensä hotellihuoneiden kylpyhuoneet rempataan nykyään vitivalkoisiksi tai korkeintaan hieman harmaata joukkoon. En keksi mitään "valittamista" vaikka kuinka oikein miettisin. :)