Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Esteettömyys

content-page-hero-image

Esteettömyys

Hotellissamme on kaksi liikuntarajoitteisille suunniteltua hotellihuonetta. Huonetta varattaessa otathan yhteyttä suoraan hotelliimme.

Hotellissamme Original Sokos Hotel Puijonsarvessa on kaksi hotellihuonetta liikuntarajoitteisille. Huoneet ovat Standard-luokan huoneita ja sijaitsevat hissiä vastapäätä samassa rakennuksessa vastaanoton kanssa. Huoneen perusvarusteluun kuuluvat parkettilattia, säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee-/kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus.

Kylpyhuoneen varusteluun kuuluvat:

  • suihkutuoli
  • tukikahva
  • wc-istuimen koroke
  • matala käsienpesuallas

Ilmoitathan hotellivarauksen yhteydessä mikäli tarvitset esteettömän huoneen. Mikäli teette huonevarauksen netissä, otattehan suoraan yhteyttä hotelliimme soittamalla +358 10 7629 500 (pvm/mpm), sales.​peeassa@​sok.​fi.

Hotellimme pääsisäänkäynti Minna Canthin kadun puolella on esteetön.

Ravintoloihimme pääsee kulkemaan esteettömästi hotellimme vastaanoton kautta, josta kulku hissillä pohjakerrokseen ja sieltä alakäytävän kautta ravintolaan tai Frans & Sophien Minna Canthin kadun ja Piispankadun risteyksen puoleisesta ovesta tai hotellin Jugend-osan eli ravintolarakennuksen sisäpihan kautta.

Hotellimme parkkihallin P1 - tasolla on merkitty esteetön pysäköintipaikka, kuten myös molemmilla ulkoparkkipaikoilla. Esteettömät pysäköintipaikat sijaitsevat sisäänkäyntien läheisyydessä. Pysäköintikartan voit katsoa täältä.

Esteettömät wc:t sijaitsevat ravintola Frans & Sophien, aamiais- ja tilausravintola Utun sekä tapahtumatila Puikkarin yhteydessä. Kokous- ja juhlatiloistamme esteettömiä ovat kaikki muut paitsi Lime, Mandfred sekä tilaussauna Wilhelm.

Hotellimme tapahtumatila Puikkarissa ja Suojalinnassa on induktiosilmukka. Vieraamme kuulokojeessa on oltava T-ohjelma (T-asento tai MT-asento), jotta induktiosilmukkaa voidaan hyödyntää.

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita tiloihimme!

Mikäli tarvitset lisätietoa tai apua esteettömyys asioihin liittyen olethan yhteydessä hotellimme vastaanottoon.