Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

content-page-hero-image

Ravintolat

Hotellimme ravintoloissa nautit herkuttelusta paikan päällä, take awayna tai kotiovelle tilattuna!

Ravintola Ehta

EHTA IN TOWN WITH #FUNVIBES

Ehtassa loistaa Hyvän Kaari - meillä kyläily on hauskaa, maukasta ja mutkatonta.

Suosimme annoksissamme paikallisuutta sekä suunmyötäisesti yhteenkietoutuvia makuja. Listalta löytyy niin hiiligrillin savuissassa syleilyssä kypsytettyjä herkkuja kuin myös useita muita vaihtoehtoja, kuten vegaanisia annoksia. Tuemme myös lähituottajia; muunmuassa ihanan pehmeät burgersämpylät valmistaa Liepuskan Leipomo, burgerpihvimme ovat Savo-Karjalan Lihalta ja valikoimastamme löytyy raikkaita virvokkeita RPS- sekä Iso-Kallan panimoilta.

Arki taikka juhla, Ehtaan voit tulla nauttimaan vatsaa hellivästä ruoasta sekä persoonallisen veikeästä palvelusta niin itseksesi, kamujen kuin perheenkin kanssa!

Ehta sijaitsee Snellmanninpuiston vieressä, sisäänkäynti Minna Canthin kadun puolelta.

Frans & Sophie

OMA PALA RANSKAA

Frans & Sophie on rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Frans & Sophie-bistro on oma, pieni palasi Ranskaa, missä ranskalainen keittiö ja kupliva elämänilo yhdistyvät hyväntuulisen hurmaavalla tavalla. Löydät viihtyisän ja mutkattoman Frans & Sophie-bistron Kuopion sydämestä, Original Sokos Hotel Puijonsarvesta.

Tervetuloa nauttimaan yhdessäolosta, ilosta ja hyvistä mauista! Bon appétit!

Frans & Sophie sijaitsee Snellmaninpuiston vieressä, sisäänkäynti Minna Canthin kadun puolelta.

Ravintola Utu

Ravintola Utussa tarjoillaan päivittäin runsas ja herkullinen aamiainen niin hotellivieraillemme kuin myös ei majoittuville vieraille.

Utuun olet tervetullut pitämään myös sekä pienempää että isompaa palaveria sekä juhlaa. Ravintolasta löytyy mm. kolme erillistä kabinettia kera led-näyttöjen sekä etäyhteysvalmiuksien.

Ravintola Utun aamiaistarjoukset, brunssit sekä muut ajankohtaiset infot löydät täältä.


Sisäänkäynti Ravintola Utuun Minna Canthin kadun puolelta samasta ulko-ovesta kuin Ravintola Ehtaan ja Frans & Sophieen, Snellmaninpuiston vierestä.

Puikkari Conference

Olipa kyseessä messut, kokous, vuosijuhlat, karonkka, häät, polttarit tai mikä tahansa tapahtuma, toiveenne toteutukoon Puikkarissa! Luomme juuri Sinun toiveidesi mukaan tapahtuman kuin tapahtuman, juuri sinulle, suurella sydämellä!

Lobby, hotellimme aularavintola

Lobby eli hotellin aularavintola on lumoava olohuone, jonne niin hotellin kuin paikalliset vieraamme ovat lämpimästi tervetulleita! Lobby tarjoaa yksin tai yhdessä hetkestä nauttiville luovan ympäristön niin coworking kuin after workingin merkeissä. Haluamme erityisesti tarjota olohuoneessamme vieraillemme laadukkaita, paikallisia ja uusiakin makuja oluiden ja drinkkien maailmasta.

Lobby sijaitsee vastaanoton kanssa samassa rakennuksessa (Minna Canthin katu 16).

Ravintolat Kuopiossa

Kuopio on pullollaan monipuolisia ravintoloita erilaisiin tarpeisiin.