Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Kokous- ja juhlapalvelut

Kuopion legendaarisessa Puikkarissa, tuhansien tapahtumien talossa, toiveenne toteutukoon!

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi jopa yli 200 vieraan istuvat illalliset samalla vaikka show-esityksistä nauttien. Tuhansien tapahtumien talossamme on vain mielikuvitus rajana, mitä kaikkea timanttitaivaan alle voimme vieraillemme taikoa. Ole hyvä ja kurkista talomme tunnelmaan täältä.

Talomme omat timantit, henkilökuntamme poikki Puikkarin, ovat toteuttamassa toiveenne ja apuna koko tilaisuutenne ajan. Keittiömme mestarit loihtivat kokoustarjoilut päiväänne kauden makuja kunnioittaen. Laadukas ja runsas kokouslounas, raikkaat hedelmät ja herkkusuille pientä makeaa - kaikki onnistuu pienistä tilaisuuksista suurempiin juhlatilaisuuksiin.

Puikkarissa voit aistia Kuopion ja Puijonsarven historiaa modernilla otteella. 1870-luvulla alun perin rakennetun ent. Seurahuoneen, nykyisessä kokous- ja tapahtumatila Puikkarissa on haluttu vahvasti nostaa esille puurakennuksen alkuperäisten muotojen kauneutta sekä tarinoiden sielukkuutta. Puikkari hehkuu Seurahuoneen arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Lausu ääneen meille toiveesi - me toteutamme!

Voit tutustua hotellimme tiloihin verkossa ja tehdä varauksen helposti ja nopeasti.

Tutustu ja varaa verkossa

tai ole yhteydessä Osuuskauppa Peeässän myyntipalveluun puhelimitse: +358 10 7629 500 tai sähköpostitse: sales.peeassa@sok.fi.

Puhelun hinta 010-alkuiseen numeroon: 8,35 snt/puh + 12,09 snt/min.