Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Kokous- ja juhlapalvelut

Kuopion legendaarisessa Puikkarissa, tuhansien tapahtumien talossa, toiveenne toteutukoon!

Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarven Puikkari Conferencelle on myönnetty Chaine de Rôtisseurs -kilpi, merkkinä hotellin kokous- ja juhlapalvelujen laadusta sekä ruoka- ja juomatuotteen korkeasta tasosta.

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi jopa yli 200 vieraan istuvat illalliset samalla vaikka show-esityksistä nauttien. Tuhansien tapahtumien talossamme on vain mielikuvitus rajana, mitä kaikkea timanttitaivaan alle voimme vieraillemme taikoa. Ole hyvä ja kurkista talomme tunnelmaan täältä.

Talomme omat timantit, henkilökuntamme poikki Puikkarin, ovat toteuttamassa toiveenne ja apuna koko tilaisuutenne ajan. Keittiömme mestarit loihtivat tapahtumaan tarjoilut kauden makuja kunnioittaen ja paikallisuuden huomioiden.

Puikkarissa voit aistia Kuopion ja Puijonsarven historiaa modernilla otteella. 1873 alun perin rakennetun ent. Seurahuoneen, nykyisessä kokous- ja tapahtumatila Puikkarissa on haluttu vahvasti nostaa esille puurakennuksen alkuperäisten muotojen kauneutta sekä tarinoiden sielukkuutta. Puikkari hehkuu Seurahuoneen arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Voit tutustua tarkemmin kokoustiloihimme sekä juhlatiloihimme.

Varaa verkossa helposti ja nopeasti.

Voit myös olla suoraan yhteydessä Osuuskauppa Peeässän myyntipalveluun puhelimitse: +358 10 7629 500 (pvm/mpm) tai sähköpostitse: sales.peeassa@sok.fi.

Lausu ääneen meille toiveesi - me toteutamme!