Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Saunatilat

content-page-hero-image

Asiakas- ja tilaussaunat

Hotellivieraanamme voit rentoutua saunaosastomme lämpimissä löylyissä iltaisin klo 18-22.

ASIAKASSAUNAT

Sauna ''Rauha'' on varattuna naisille ja sauna ''Onni'' miehille. Miesten Onni saunasta pääset vilvoittelemaan Kuopion kattojen ylle parvekkeelle.

Hotellimme saunamaailmalla on Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti. Tämä laatusertifikaatti myönnetään Sauna from Finlandin luoman laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Sertifikaatti takaa laadukkaan ja aidon suomalaisen saunakokemuksen hotellin vieraille. Jokainen merkin saanut sauna on auditoitu aitouden, moniaistisuuden, puhtauden, turvallisuuden ja rentoutumisen näkökulmista. Saunojemme vieraat pääsevät kokemaan aistillisesti vahvan suomalaisen saunaelämyksen lumoavassa ympäristössä.

Hotellimme lumoavan saunamaailman on luonut Jaana Ekman Visionary Design Partners Helsingistä.

***************************************************************

TILAUSSAUNA WILHELM - Wilhelm sauna on oivallinen valinta rentoutumiseen ja yhdessäoloon!

Hotellistamme löytyy tilaussauna Wilhelm. Wilhelm kutsuu sinut lämpimiin löylyihin rentoutumaan suuremmallakin seurueella. Wilhelmin olohuoneessa pidät palaveria tai rentoudut ja herkuttelet sohvaryhmien äärellä jopa 20 ystävän kanssa.

Tilaussaunan voit va­ra­ta sinun käyt­töö­si hin­taan alkaen 29€/hlö. Minimiveloitus on 10 henkilöltä. Sau­na­pyyh­keet olem­me va­ran­neet si­nul­le val­miik­si ja juomakaappia täytämme mieltymystenne mukaiseksi. Tilasta löytyy myös karaokevälineet, valkokangas sekä pelejä. Sau­na­tiloihin pääset kul­kien ra­vin­to­la Frans & Sop­hien kaut­ta. Tule vie­raak­sem­me ja nauti!

Varaukset: Osuuskauppa Peeässän myyntipalvelu puh. +358 10 7629 500 (pvm/mpm) , sales.peeassa@sok.fi