Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

Lemmikit

Oletpa lähdössä viikonloppumatkalle tai työmatkalle, lemmikkiystävälliseen Original Sokos Hotel Puijonsarveen, Kuopioon, lemmikkisi on yhtä tervetullut vieras kuin sinäkin.

Lemmikkihuonelisä 15 €/vrk.

Saapuessanne hotelliin teitä odottaa tervetuliaiskassi, josta löytyy koiravieraillemme mm. puruluita, kakkapusseja sekä tietopaketti paikkakunnan lähimmistä koirapuistoista ja eläinlääkäripalveluista. Kissavieraitamme odottaa myös mukava kissamainen tervetuliaislahja.

Lemmikkivieraamme tervetulopussi sisältää kuopiolaisen Eläinruokatehdas Lemmikki Oy:n Oscar-tuotemerkin herkkuja. Oscar-tuotteet valmistetaan Kuopiossa puhtaista suomalaisista raaka-aineista. Tuotteet ovat viljattomia eivätkä sisällä turhia täyte- tai väriaineita. Eläinruokatehdas Lemmikki Oy:n tuotteille on myönnetty avainlippumerkki osoituksena siitä, että tuotteet valmistetaan Suomessa kotimaisista raaka-aineista.

Jos olet S-Card-kanta-asiakas, saat lemmikkisi majoituksen veloituksetta (majoittuessasi S-Card-etuihin oikeuttavalla hinnalla, pois lukien S-Card palkintoyöt). S-Card on henkilökohtainen työmatkustajan kanta-asiakaskortti, jonka voit ostaa käyttöösi suoraan hotellimme vastaanotosta tai tilata tästä.

Koirien ja kissojen lisäksi myös muut lemmikkieläimet ovat lämpimästi tervetulleita Sokos Hotelleihin.