Hae varaus

hotel-logo

Nähtävyydet ja tekemistä

Nähtävyydet ja tekemistä Kuopiossa

Kuopion kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa ihmisissäkin. Täältä löydät parhaat paikat ja vinkit Kuopion valloittamiseen!

Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme Kuopioon, hyvän elämän pääkaupunkiin, jossa onnellisuus tulee aaltoina!

Suosittelemme lämpimästi kokemaan hetken tai päiväretken onnellisuuden huipulle Puijon torniin, savolaisen taivaan ja tuhansien järvien lumoavaan maisemaan. Hotellivieraanamme saat edullisemmat liput hotellimme vastaanotosta.

Metsään kun haluat mennä nyt, Kuopion ja koko Savon alueenparhaat retkeilykohteet löytyvät tämän linkin » takaa.

Hotelliltamme vain noin viiden minuutin kävelymatkan päästä löydät Mualiman navan eli Kuopion torin. Kaupunkimme sydämessä, mualiman navalla sijaitsee Kuopion idyllinen kohtaamispaikka, Kauppahalli. Halli on sijainnut nykyisellä paikallaan jo yli sadan vuoden ajan, vuodesta 1902 asti. Lupsakkaassa savolaistunnelmassa voit shoppailla mm. paikallisia tuotteita kuten kalakukkoa. Hotellivieraanamme saat etua Kuopion Sokokselle, joten kurkkaathan avainkorttikoteloosi majoituksen yhteydessä.

Kulttuuria ja elämyksiä moneen makuun

VB-valokuvakeskuksen Idyllisessä puutalossa, hotellimme naapurissa valokuvaaja Victor Barsokevitschin (1863-1933) vanhassa ateljeessa vuodesta 1987 toiminut Suomen ensimmäinen alueellinen valokuvakeskus esittelee suomalaista ja kansainvälistä valokuvaa.

Kuopion taidemuseossa on kuvataiteen historia ja nykyhetki, tämän päivän ja tulevaisuuden ihmisille.

Kuopion korttelimuseossa voit tutustua vanhanajan elämään ja Minna Canthin salonkiin yhdentoista vanhan puutalon miljöössä.

Kuopion Musiikkikeskus kuuluu Suomen konsertti- ja kongressikeskusten eliittiin. Talo on myös maakunnan musiikkielämän sydän – Kuopion kaupunginorkesterin lisäksi talossa toimii kolme taidealan oppilaitosta.

Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri ja se on tunnettu monipuolisesta, kotimaisesta ohjelmistostaan. Kauden ohjelmistot tulvivat hyvää draamaa sekä mitä mielenkiintoisempia vierailuja ja yhteistuotantoja. Teatterin ohjelmistossa on aina myös lapsille ja nuorille suunnattuja näytelmiä, jotka erityisesti hiihtolomien aikaan ilahduttavat myös matkailijoita.

Warppi virtuaalimaailmassa pääset virtuaalitodellisuuden monipuoliseen maailmaan – edes taivas ei ole rajana! Warppi käy niin lapsille, nuorille, aikuisille kuin vanhuksillekin, sekä yksin, että yhdessä koettavaksi elämykseksi.

Laajasti tietoa Kuopion harrasteista ja tapahtumista löydät myös klikkaamalla tästä »

Tässä vain pieni pala Kuopion harrastusmahdollisuuksista, joten ole hyvä ja kysy meidän poikki Puikkarin vastaanoton väeltä lisää!