Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa Kuopiossa

Lasten kanssa Kuopiossa

Kun perheen lomatoive on kaupunkiloma, luontoloma, rentoloma, aktiiviloma - tule Kuopioon ja toiveenne toteutukoon!

Kuopiossa kaikkea kivaa koko perheelle!

Sata pupun loikkaa Original Sokos Puijonsarvesta ja löydät Kuopion parhaat paikat eli leikkipuistot ; Hapelähteen ja Brahen puistot.

Hotellimme ravintola Frans & Sophiessa lasten leikkipaikka on avoinna ympäri vuoden ravintolan aukioloaikojen mukaisesti. Ravintola Ehtassa lautapelejä tarjolla sekä hotellimme vastaanotosta 24/7 voit hakea lautapelejä lainaan hotellihuoneeseen. Hotellimme alakäytävässä on ympäri vuoden käytössä lasten leikkipaikka.

Kun perhe tykkää polskutella lämpöisissä vesissä ja pomppia hyppytorneista kuin pellemestari, suosittelemme suuntamaan kohti Kuopion uutta uimahallia eli Kuntolaaksoon.

Siikarannassa, vain kolmen kilometrin päässä hotellilta, koko perhe pääsee pelaamaan uusilla sisäkentillä sosiaalista mailapeliä padelia Bellanpuistossa.

Kun metsään haluat mennä nyt, suosittelemme Kuopion upeista retkeilyreiteistä perheille kaupunkimme paratiisia Puijoa ja lumoavan kaunista Vuorilammen ympäristöä. Kuopion parhaat retkikohteet löydät klikkaamalla tästä linkistä.

Puijon metsäretken yhteydessä legendaarisesta, korkeasta Puijon tornista nautit palan savolaisen taivaan ja tuhansien järvien unelmien maisemaa. Puijon mäkeä pääset laskemaan ympärivuoden vauhdikkaasti virtuaalilasien tai talvikaudella mäenlaskurenkaan avulla.

Kuopion keskustan ykköskohde on Mualiman navan eli Kuopion torin lisäksi aito, oikea, paikallinen lelukauppa Partanen. Lelukauppa on elämyksiä ja ihastuksia pullollaan ja aina leikissä mukana.

Vehmasmäessä, noin 20 minuutin ajomatkan päässä hotellilta on Kuopion eläinpuisto, joka on koko perheelle sopiva, elämyksellinen retkikohde.

Vastaanotostamme saat ostettua liput edullisemmin, kysythän lisää vastaanotosta.

Mikäli sadekeli yllättää tai aurinko liikaa kuumottaa, kannattaa koko perheen ottaa suunnaksi sisäleikkipuisto HopLop sekä liikuntakeskus Huippu Center. Kuopion torin viereinen virtuaalimaailma Warpissa saa luvan kanssa päästää mielikuvituksensa valloilleen ja vierailla vaikka toisessa ulottuvuudessa taistelemassa ufoja vastaan.

Suomen ensimmäinen alueellinen valokuvakeskus VB-valokuvakeskus on parin tien ylityksen päässä hotellilta ja tarjoaa niin paikallisia kuin kansainvälisiä valokuvamaailman tähtien teoksia. Kuopion taidemuseossa ja korttelimuseossa matkaat hetkessä historiasta tähän päivään. Hotellilta hyppy taidemuseolle tai korttelimuseolle on vain sata pupun loikkaa eli vain viisi minuuttia kävellen.

Hotellimme vieressä kissaystäville on luotu ihana kissakahvila Tiramisu, jonne lämpimästi suosittelemme vieraitamme käymään rapsuttelemassa suloisuuksia. Kissakahvilan väki toivoo vierailuajan varaamista ennakkoon.

Koko perheen voimin on mukava matkata myös päiväretkelle Tahkolle, jossa loma on kaikkea muuta paitsi tylsää! Autolla hotellilta Tahkolle matkaa vain vajaa tunti ja olette keskellä kauneinta matkailukeskusta. Tahkolla liikutaan ympäri vuoden syksyn ruskaretkien kautta keskelle lumilomaa ja laskettelua kiertäen metsän, kylpylän ja golfin kautta kesään.

Vastaanoton väki on myös varannut niin perheen isoimmille kuin pienimpiäkin ajatellen pelejä, puuhaa ja leluja kaapin täydeltä, joten tule ja nouda omasi hotellimme vastaanotosta!

Me eli myö, poikki Puikkarin väki olemme apunasi kaikessa koko hotellivierailusi ajan, joten ole kiltti ja kerro toiveesi meille: me huolehdimme ja autamme!