Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Elämää sykkivä hotelli Kuopion sydämessä.

Kuo­pion elämän ja olemisen kau­neus heh­kuu niin luon­nos­sa, to­ril­la kuin sa­vo­lai­sis­sa ihmisissäkin. Ori­gi­nal Sokos Hotel Pui­jon­sar­vi, Puikkari on Itä-Suo­men suu­rin ho­tel­li, jossa tun­nel­ma on läm­min ja ko­di­kas, sa­vo­lai­sit­tain lep­poi­sa. Puikkari on aivan lähellä Savon to­rie­lä­män ta­pah­tu­mien sy­dän­tä, kauniin Snellmanin puiston vieressä ja kau­nein­ta vih­re­ää luon­toa aivan si­ner­tä­vän Kal­la­ve­den lä­hei­syy­des­sä.

Le­gen­daa­ri­nen ho­tel­li Puik­ka­ri tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Me luomme arjestasi juhlaa ja toiveistasi totta, niin arjen kuin juhlan tapahtumissa.

Meille, poikki Puikkarin väelle vieraistamme huolehtiminen on sydämen asia ja haluamme Sinun viihtyvän vieraanamme kuin kotonamme.

Keittiömme mestarit luovat rakkaudesta hyviin hetkiin Sinulle makumatkoja maailmalle ja lähelle, ympäri Savonmaan.

Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme hyvän elämän pääkaupunkiin, Kuopioon!

location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
parking
puhelin
+358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 762 7990

Asiakaspalautteet

"Henkilökunta on ihan äärimmäisen ystävällistä ja mukavaa! Näin hyvää palvelua ei saa missään muualla! Puikkari on PARAS."

"Kaunis ja viihtyisä hotelli. Pyrin työmatkalla varaamaan aina hotellin, jossa on kuntosali käytössä. Tämä oli ehdottomasti paras hotelli kuntosali jossa olen ollut. Ja iloinen yllätys oli lisäksi puhelimen laturi sekä kaiutin kuntosalilla. Täyden kympin punttis!"

"Kiitokset ennen kaikkea ystävällisille ihmisille - henkilökuntahan tunnelman luo!"

"Siisti, hyvä hotelli, erittäin (sanavarastoni ei riitä määrittelemään, mahtavaa Kuopiota) kauniissa kaupungissa, josta lähes kaikki ihmiset, joiden kanssa olen Kuopiosta keskustellut, osaavat kuitenkin mainita vain torin. Kuopiossa on paljon, paljon muutakin nähtävää, josta mekin näimme vain osan, kahtena päivänä. Mukavan päivän päätteeksi on mukava majoittua Puijonsarven kaltaisessa hotellissa!"

"Huippua Kuopiolaista vieraanvaraisuutta. Kiitos!"

Siisti hotelli, erittäin hyvällä paikalla. Hyvä pysäköinti mahdollisuus. Henkilökunta aidosti ystävällisiä,
ei mitään teeskentelyä. Lupsakka savolainen ilmapiiri piristää ja tarttuu ihmiseen.

10++ Oli todella mukavaa, kiitos koko henkilökunnalle. Huone palveli meitä hyvin, lapset rakastivat
kylpyammetta! <3

''Monipuolisuus huoneissa ja viihtyisyyys sekä ystävällinen henkilökunta ja hotellin miljööseen on panostettu. Hotellin vanhaa kulttuuria arvostaen.''

"Paras kuntosali, jossa olen Suomessa käynyt. En ikinä jaa hotellista mitään Someen mutta nyt on pakko kun on niin mahtava sali. Kaikki tarvittava ja ei mitään ylimääräistä. Mahtavaa että tällainen on hotellin sisällä ettei tarvitse korttelin päähän lähteä hikoilemaan."

Täällä on käyty jo kaksi kertaa. Tämä hotelli se jaksaa aina pitää tason korkealla. Hyvää ruokaa, erinomainen palvelu ja mahtavat asiakaskohtaiset. Lemmikkejä on ajateltu, se on minulle tärkeintä. Muilla hotelleilla olisi täältä opittavaa!

Vastaanotto saapuessani oli rennon iloisen ystävällinen, juuri minun makuuni :) Olin erittäin tyytyväinen myös huoneeseen. Tyylikkäästi uusittu, sopivasti moderni mutta kuitenkin rakennuksen henkeen sopiva. Pidin tummista seinistä ja siitä, että kylppärissäkin oli hieman väriä (sininen seinä). Yleensä hotellihuoneiden kylpyhuoneet rempataan nykyään vitivalkoisiksi tai korkeintaan hieman harmaata joukkoon. En keksi mitään "valittamista" vaikka kuinka oikein miettisin. :)