Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Sydämellinen savolaishotelli Kuopion ytimessä.
 
Original Sokos Hotel Puijonsarvi on eläväinen savolaislegenda Kuopion keskustassa, Snellmanin puiston vieressä. Sijaintimme torin ja matkustajasataman läheisyydessä tuo savolaisen ilon, elon ja olon luontevasti osaksi hotellivierailua.  
 
Hotellimme vanhin osa, nykyään tapahtumatalo Puikkarina toimiva hirsirakennus, on vuodelta 1873. Hotelli Puijonsarvi hehkuukin historiaa moderniin savolaiseen elämänmenoon yhdistettynä. Meillä on peräti 20 erikokoista ja -tyylistä tapahtumatilaa, joiden sydämenä loistaa juhlasali Puikkari kristallikruunuineen.
 
Hotelli itsessään on todellinen runsauden sarvi. Ravintola Ehtan keittiössä paistuvat makoisat burgerit ja Frans & Sophie -ravintola tarjoaa palan Ranskaa keskellä kalakukkojen kaupunkia. Utu on yhtä kuin rauhallinen aamiaishetki, viikonlopun viipyilevä brunssi tai ihana ilta yhdessä.  Olohuonemaisessa lobbyssamme nautiskelet vaikka lasin paikallisen panimon olutta tai kupin kahvia. 
 
Huoneitakin Puikkarista löytyy usealla eri sisustustyylillä. Nauttisitko sinä jugendrakennuksen hienostuneesta tunnelmasta vai Kuopion teolliseen tarinaan vievistä huoneista? Asuisitko Kuopio Tanssii ja Soi -osan keveässä tunnelmassa vai olisitko osa liikkeen virtaa päärakennuksemme aistikkaissa huoneissa? Kylpyjä, saunoja, puistonäkymiä, taide-elämyksiä – huoneemme ovat niin kiehtovia, että malttaako niistä poistua ollenkaan? 
 
Lämpimästi tervetulloo vieraaksemme hyvän elämän pääkaupunkiin, Kuopioon!
location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
parking
puhelin
+358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 762 7990

Asiakaspalautteet

"Ensimmäistä kertaa ihan ajan kanssa Kuopiossa, kun yleensä vaan ajettu ohi. Hyvä ruoka ja hyvä seura, mitäpä sitä muuta ihminen tarttee. Seuraavana päivänä vähän Kuopioon tutustumista, Puijon tornia ja palmupuiden havinaa. Yön vietin Sokos Hotel Puijonsarvessa. Tästä hotellista jäi hyvä mieli, oli niin ystävällinen asiakaspalvelu. Edellisenä päivänä soittivat ja tiedustelivat, onko herännyt kysymyksiä majoituksen suhteen! Ihan huippua, oli tervetullut olo. Aamiaisella sai tietenkin syödä kalakukkoa ja oli äitienpäivän kunniaksi täytekakkuakin tarjolla. Aamiainen oli monipuolinen, vegaanitkin huomioitu. Voin suositella tätä majoitusta, sijanintikin oli loistava."

"Mie en oo missään hotellissa saanu niin aidosti läsnäolevaa, ystävällistä palvelua ku teillä. Ehkä se on se savolaisten lupsakkuus mikä etelä-karjalaiseen kolahtaa, ollaan samaa sarjaa."

"Koirani prinsessa Mona sai arvoisensa kohtelun pikku tervetuliaispaketilla: loistavaa pelisilmää hotellilta. Aamiainen oli niin hyvä että tullaan Äitienpäivänäkin fiilistelemään ja syömään massut täyteen. Kiitos Puikkari, kuopiolaisena voin lämpimästi suositella."

"Tässä parhaita puolia Puijonsarvesta: Kuopion keskustassa lähellä toria, todella kohtelias ja koko perheen huomioonottava henkilökunta, siistit tilat ja huoneet, hyvä aamupalatarjoilu, ja oli oikeasti tilaa käydä turvavälein syömässä. Aamupala oli porrastettu ja pöydät reilusti erillään. Tämä on yksi parhaita Sokos Hotelleja, missä olen yöpynyt (ja olen yöpynyt aika monessa) joten haluan jakaa hyvän kokemukseni. Tämän takia perheemme suosii Sokos Hotelleja, palvelu on aina hyvää."

"Haluaisin antaa palautetta loistavasta gluteenittomasta aamupalasta!  Kävin teillä eilen aamupalalla ja keliaakikkona minun on oltava tarkka mitä suuhuni pistän. Kiitos teille täsmällisistä erityisruokavaliomerkinnöistä aamiaisbuffetissa. Kiitos myös henkilökunnalle ystävällisestä palvelusta ja siitä, että gluteenitonta pöytää ei unohdettu aamiaistarjoilun aikana. Erityiskiitos vielä siitä, että myös meille keliaakikoille oli varattu paikallisia herkkuja (Kauraparta-leipä) ja valikoima oli kattava."

"Huikeat kiitokset Puikkarille illasta. Teidän palvelu meidän hääjuhlien toteutuksessa ja itse hääjuhlassa oli äärettömän loistavaa."

"Henkilökunta on ihan äärimmäisen ystävällistä ja mukavaa! Näin hyvää palvelua ei saa missään muualla! Puikkari on PARAS."

"Kaunis ja viihtyisä hotelli. Pyrin työmatkalla varaamaan aina hotellin, jossa on kuntosali käytössä. Tämä oli ehdottomasti paras hotelli kuntosali jossa olen ollut. Ja iloinen yllätys oli lisäksi puhelimen laturi sekä kaiutin kuntosalilla. Täyden kympin punttis!"

"Kiitokset ennen kaikkea ystävällisille ihmisille - henkilökuntahan tunnelman luo!"

Täällä on käyty jo kaksi kertaa. Tämä hotelli se jaksaa aina pitää tason korkealla. Hyvää ruokaa, erinomainen palvelu ja mahtavat asiakaskohtaiset. Lemmikkejä on ajateltu, se on minulle tärkeintä. Muilla hotelleilla olisi täältä opittavaa!

Vastaanotto saapuessani oli rennon iloisen ystävällinen, juuri minun makuuni :) Olin erittäin tyytyväinen myös huoneeseen. Tyylikkäästi uusittu, sopivasti moderni mutta kuitenkin rakennuksen henkeen sopiva. Pidin tummista seinistä ja siitä, että kylppärissäkin oli hieman väriä (sininen seinä). Yleensä hotellihuoneiden kylpyhuoneet rempataan nykyään vitivalkoisiksi tai korkeintaan hieman harmaata joukkoon. En keksi mitään "valittamista" vaikka kuinka oikein miettisin. :)