Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Yllätyksellinen elämys Turun sydämessä

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko. Sisustussuunnittelija Jaakko Puron käsiala ja kupliva 20-luku näkyy kaikkialla hotellissamme. Jokainen huone on omanlaisensa kokonaisuus niin kooltaan kuin sisustukseltaan. Valmistaudu aisteja hivelevään vierailuun tunnelmallisessa hotellissamme.

Nauti hotellielämästä

Tule ihastumaan ja löytämään juuri sinun lempihuoneesi. Heittäydy hellään hoivaamme, palvelemme sinua huolella ja huomaavaisesti. Nautiskele Turun uniikin kaupunkikulttuurin tunnelmasta. Hotellin eläväisestä elämästä. Siemaile lasillinen kuplivaa. Syö hyvin.
Helli itseäsi hemmottelevalla vaahtokylvyllä ja nukahda muhkean Solo-vuoteemme syliin. Aamulla sinua odottaa Turun paras aamiainen artesaanituotteineen.
Tunnustuksena kestävän matkailun eteen tehdystä työstä, hotellillamme on Green Key-sertifikaatti ja Sustainable Travel Finland -merkki.

Pujahda turkulaiseen tunnelmaan

Hotellimme seinien sisälle kätkeytyy pala turkulaista historiaa. Turun Seurahuoneella on kestitty ja hurmattu vieraita jo lähes vuosisadan ajan. Hotellimme ainutlaatuinen tunnelma tarjoaa koskettavia ystävyyden hetkiä ja unohtumattomia rakkaustarinoita. Meillä elät osana eläväisen Turun tarinaa.

Piipahda yllättymään läheiseen Kauppahalliin, ihastele taidetta, käy konsertissa. Löydä kaupungin parhaat ostokset, kahvilat ja ravintolat - ihan viereltämme. Poimi parhaat helmet Turun kaupunkikulttuurista.

Pujahda sisään boutiquehotellin elämään, saamme sinut loistamaan juuri sellaisena kuin olet.
#lempihotellisi

location
Humalistonkatu 2 20100, Turku
Humalistonkatu 2
20100, Turku
parking
puhelin
010 786 4000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min

Hotellin tiedot

Internet-yhteydet

Meillä koko maailma on ulottuvillasi yhdellä klikkauksella. Pidä yhteyttä ja jaa hetki ystävillesi tai viimeistele työpäivä. Langaton internet-yhteys on käytettävissäsi koko hotellin alueella veloituksetta.

Asiakaspalautteet

Toista kertaa samassa hotellissa neljän kuukauden aikana ja molemmilla kerroilla hyvä kokemus. Huoneet siistejä, hienosti sisustettuja, lämminhenkisiä ja sängyt hyviä. Kylpyhuoneet modernit. Sijainti on hyvä eli aivan keskustassa, mutta kuitenkin todella rauhallinen kohta. Tien tai muu melu ei kantaudu sisälle. Aamiainen on hyvä ja runsas.

Turun Seurahuone on kokemuksiemme perusteella yksi Suomen parhaista hotelleista, jossa hotellin uudistus on onnistunut erinomaisesti. Hotellin palvelu ja hienosti suunniteltu kokonaisuus antaa rentouttavan ja yleellisenkin kokemuksen vierailijalle.

"Todella hienosti rempattu, tunnelmallinen ja laadukkaan oloinen hotelli. Aamiainen oli todella hyvä, kuten myös illallinen hotellin ravintolassa. Ystävällinen palvelu kruunasi kokemuksen. Jos tulen yksityisvierailulle Turkuun, tulen valitsemaantämän hotellin."

"Upea vanha, hyvällä maulla remontoitu ja sisustettu rakennus. Aulahenkilökunta oli todella ystävällistä, samoin henkilökunta aamupalalla. Huone mukava ja kaunis. Supermukava ja -leveä sänky, kylpyamme ja huikean monipuolinen ja maukas aamupala kruunasivat nautinnon."

Netistä poimittua

Sopusointuja-blogin Maarit tapasi ystäviään Turussa.  
"A-luokan miniloma Turussa - irtiotto, joka täytti kaikki toiveet."
Lue lisää>>

Kurkkaa matkaseurueen muita kokemuksia:

Tässä myös fiilistelyä kevään 2019 Turun reissulta by Sopusointuja:
Lue lisää>>

Tiia Koivusalo #Tyttötrio Turussa -blogi":
"Korona tuli ja synttärit siirtyi ja siirtyi. Mutta lopulta pääsimme juhlistamaan ystävää Turun Seurahuoneelle."
Lue lisää>>

 

Turku on hyvinsyöntikaupunki / Travellover-blogi:
"Turku on kehittynyt viimeisen sanoisinko reilun vuosikymmenen ainana moderniksi, eurooppalaiseksi kaupungiksi. Turku on hyvinsyöntikaupunki; sen ravintolat keräävät kehuja ja sen perinteisiä hotelleja uudistetaan
Lue lisää>>

 

Turku on hyvinsyöntikaupunki / Travellover-blogi:
"Turku. Se on yksi suosikkini Suomen kesäkaupungeista." Tutustu Annin kesäiseeen viikonloppuun, tyttöjen reissuun Turussa.  
Lue lisää>>

 

Beach House Kitchenin Heli-Hannele Pehkonen pääsi ihanaan lomamoodiin Turussa.  
"Suomen paras aamupala on tässä...ja näin hersyävän sydämellistä palvelua emme muista saaneemme aikoihin."
Lue lisää>>

 

Mieskin -blogin Juri päätti viettää ennen varsinaista lomaansa yhden vuorokauden staycationin Turun Seurahuoneella. 
"Vois sanoo vaikka 'luksushyggeä', josta on vaikee olla tykkäämättä"...
Lue lisää>>

 

Sanna Wallenius vieraili Lounais-Suomessa ja myös Turussa. 
Katso Turku päivässä -vinkit tästä>>

Turussa Sanna yöpyi Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella. 
Lue lisää>>

Turun ylellinen klassikkohotelli sai uuden ilmeen – tältä näyttää uudistunut Seurahuone

Turun Hotelli Seurahuone palveli 1920-luvulla kaupungin kermaa. Uudistetun hotellin erikoisuuksiin kuuluvat "miniykköset" eli yhden hengen huoneet.

Lue lisää>>

 

Historiallisesti arvokas Turun Seurahuone on kokenut täydellisen peruskorjauksen. Kaupungin ydinkeskustassa sijaitseva hotelli henkii jälleen klassista komeutta. Uudistunutta Seurahuonetta voi hyvällä syyllä kutsua Turun hotellikentän kruununjalokiveksi.

Lue lisää>>

 

 

Postikortteja Turusta by Souliina.

LIfestyle bloggaaja Souliina katseli Turkua ja Turun Seurahuonetta kameran linssin läpi - inspiroidu sinäkin.

Lue lisää>>

Sopusointuja -blogin ihana Maarit vieraili luonamme.
Turun Seurahuone on hotelli kaikille aisteille
Lue lisää>>

 

Testing Turku on blogi, jossa vierailevat kirjoittajat koeajavat Turun seudun matkailukohteita ravintoloista museoihin, hotelleihin, teattereihin, konsertteihin, näyttelyihin ja muihin tapahtumiin. Blogin isäntänä on alueellinen matkailuorganisaatio Visit Turku.
Lue tästä>>