Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lemmikit

content-page-hero-image

Lemmikit

Nuuhkaus ja sievä hännän heilautus tervehdykseksi. Olemme valinneet lemmikeille sopivat huoneet siten, että niistä on mahdollisimman helppo ja lyhyt reitti lähteä ulkoilemaan ja nauttimaan kaupungista.

Aamuinen kaupunki herää verkkaisesti yönjäljiltä, Aurajoki virtaa hitaasti ja välkehtien auringon ensisäteistä. Mikä olisikaan kauniimpi aamulenkki, kuin kierros jokirannassa yhdessä lemmikkisi kanssa. Lenkin jälkeen lemmikin on mukava jäädä nauttimaan herkuista hotellihuoneen rauhaan ja levähtää hetki mukavalla pedillä.

Lemmikkiystävämme pääsevät nauttimaan herkuista, vaikka heti saavuttuaan, sillä heidän oma tervetuliaispaketti sisältää laadukkaita herkuttelutuotteita. Haluamme, että voitte yhdessä rentoutua ja nauttia lomastanne, joten tervetulopaketti sisältää myös lähialueen kartan sekä kerromme mielellämme ulkoilureittiehdotuksia ja autamme löytämään vaihtoehtoja lemmikin kanssa yhteiseen tekemiseen Turussa.

Lemmikkihuoneen lisämaksu on 15€/vrk ja S-Card (punainen tai musta kortti) kanta-asiakkaidemme lemmikit majoittuvat veloituksetta. Lemmikkihuoneita on rajoitettu määrä Solo King, Solo Quattro ja Solo Up huonetyypeissämme.