Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Pysäköinti

content-page-hero-image

Pysäköinti

Turun Seurahuoneen paikoitus yhteistyössä Eskelin parkkihallin kanssa. Hinta 20 €/yö, työmatkustajien punaisella tai mustalla S-Cardilla 18 €/yö. Hallin käyttö edellyttää koodia. Paikkoja rajoitetusti tietyissä kerroksissa.

Vaikka hotellimme sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, on meille helppo saapua myös autolla. Voit kätevästi pysäköidä auton esimerkiksi Eskelin parkkihalliin osoitteessa Eskelinkatu 3. Halli sijaitsee vain noin 80 metrin päässä hotellista. Max. korkeus 1,90 m. Hotelliimme kulku tapahtuu ulkokautta.

Pysäköinti yhteistyöhallissamme on maksullista ja pysäköintimaksu maksetaan hotellin vastaanottoon uloskirjautumisen yhteydessä. Pysäköintimaksu on 20 €/yö/auto. Työmatkustajien punaisella tai mustalla S-Cardilla paikoitus maksaa 18 €/yö/auto.

Halliin sisäänpääsyä varten tarvitset erillisen parkkikoodin. Tehdäksesi tulostasi ja pysäköinnistä vieläkin helpompaa, voit napata pysäköintikoodin tästä alta tai olla ennen tuloasi yhteydessä hotellin vastaanottoon joko soittamalla 010 786 4000 tai sähköpostilla seurahuone.turku@sokoshotels.fi. Näin voit halutessasi ajaa suoraan parkkihalliin saapuessasi.

Eskelin parkkitalon koodi tänään: 2739

Huomaathan, että pysäköintihallissa on Turun Seurahuoneelle varattuja, erikseen kyltein merkittyjä paikkoja, rajallinen määrä kerroksissa 0B sekä 4A ja 4B ja niitä ei voi varata etukäteen. Hotellimme ei vastaa mahdollisista paikoitussakoista, jotka aiheutuvat muille kuin hotellin paikoille pysäköimisestä.

Mikäli tullessasi hotellimme paikat ovat täynnä tai haluat pysäköidä muualle, voit hyödyntää paikoitukseen esimerkiksi maksullisia kadunvarsipaikkoja, läheistä P-Louhi Parkkitaloa (Läntinen Pitkäkatu 12b) tai Turun Toriparkkia Kauppatorin alla Yliopistonkadulla. Näissä paikoitusmaksu hoidetaan suoraan katujen ja parkkihallien maksuautomaatteihin tai paikoitussovelluksien avulla.

Eskelin parkkitalossa ei ole sähköautojen latauspaikkoja. Mikäli sinulla on sähköauto (tai yli 1,90cm korkea auto), voit olla yhteydessä hotellimme vastaanottoon kysyäksesi lisää pysäköimismahdollisuuksista. Autamme miellämme!

Pysäköintiohjeet tästä »

Ajo-ohje kartalla tästä >>