Hae varaus

hotel-logo

Historia

Saammeko esitellä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko. Sisustussuunnittelija Jaakko Puron käsiala ja kupliva 20-luku näkyy kaikkialla hotellissamme.

“In order to be irreplaceable one must always be different.” – Coco Chanel

Saammeko esitellä Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Erik Bryggmanin ja Ilmari Ahosen suunnittelema Turun Seurahuone valmistui vuonna 1928. Hotellin uudistukset kunnioittaa rakennuksen alkuperäistä 1920-luvun klassista ulkoarkkitehtuuria.

Uudistettu Turun Seurahuone - uniikkia laatua Bryggmania kunnioittaen

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko. Sisustussuunnittelija Jaakko Puron käsiala ja kupliva 20-luku näkyy kaikkialla hotellissamme. Jokainen huone on omanlaisensa kokonaisuus niin kooltaan kuin sisustukseltaan. Valmistaudu aisteja hivelevään vierailuun tunnelmallisessa hotellissamme.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on enemmän kuin kerroksia ja huoneita

Sen seinien sisälle kätkeytyy pala turkulaista historiaa, yllättäviä tarinoita ja lukuisia lämpimiä muistoja. Turun Seurahuoneella on kestitty vieraita huolella ja huomaavaisesti jo lähes vuosisadan ajan. Yllätetty laivanrakentajia, liikemiehiä ja kaupungin kermaa, saatu juhlivat suvut ja maailmaa matkanneet kummitädit ihastumaan hotellin ainutlaatuiseen tunnelmaan.

Tunnelma uudistetussa Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneessa on myös mutkaton ja persoonallinen, joka jättää lähtemättömän muistijäljen.

Hotellin yhteyteen katutasoon tulee eläväinen ja kutsuva, mukavasti urbaani ruoka- ja seurusteluravintola, joka kokoaa ystävät yhteisen pöydän ääreen. Toisen kerroksen muunneltavat ja monimuotoiset ravintolatilat luovat puitteet niin rauhalliseen päivän aloitukseen makuaisteja hivelevällä Solo-aamiaisella, työskentelyyn omassa rauhassa kuin mitä erilaisimpiin juhliin ja kokoontumisiinkin. Yllätyksenä ja sokerina pohjalla hotelli tarjoaa houkuttelevan mahdollisuuden ulkona nautiskeluun ja yhdessäoloon. Luonnollisesti hotellissa on myös hemmottelua tarjoavat saunatilat sekä rouhea gym.

Uudistuksen aikana

Pidimme huolta, että rakennus uudistuu vanhaa kunnioittaen – ja ennen kaikkea tyylillä. Lisäksi pidettiin huolta vastuullisesta teknisestä toteutuksesta koko uudistuksen ajan.

Erik Bryggmanin suunnittelema historiallinen miljöö säilyttää tunnelmansa

Museoviraston suojeleman rakennuksen uudistaminen on vaatinut läheistä yhteistyötä mm. Turun museokeskuksen ja kaupunkikuva-arkkitehdin kanssa. Erityisesti ulkoarkkitehtuurin suojelu oli tärkeää. Esimerkiksi ikkunoissa, värimaailmassa ja ulkoasussa pyritään noudattamaan aikakaudelle tyypillisiä elementtejä ja aiheita. Tästä syystä myös sisäänkäynti siirtyy takaisin alkuperäiselle paikalleen Humalistonkadun puolelle.

Suurin muutos koski pääsisäänkäyntiä, joka palautettiin Eerikinkadulta takaisin alkuperäiselle paikalleen Humalistonkadulle. Julkisivu sai terrakotan ja keltaisen sävyjä jotka noudattavat 20-luvun aikakaudelle tyypillistä värimaailmaa.

Palautimme elegantin klassikon, Turun jalokiven taas uuteen loistoonsa.

Solo by Sokos Hotel

Solo-hotelli on joko klassikko tai syntyy sellaiseksi. Se on paljon muutakin kuin rakennus ja osoite, sillä on ainutlaatuinen luonne ja persoona. Ja mikä tekee Solo-hotellista vielä yksilöllisemmän hotellikokemuksen, on sen aina sydämellinen ja paikallisilla mausteilla personoitu palvelu.

Valitse juuri itsellesi sopiva lempihuoneesi, tee varauksesi ja antaudu hellään hoivaamme!

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Lempihotellisi Turussa.