Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

Gunnar Upstairs - Kokous- ja juhlapalvelut

Jos mielessäsi on rento kokous, merkkipäivän yksityisjuhla, unohtumaton esittelytilaisuus tai vaikka firman pikkujoulut, tarjoaa Gunnar Upstairs niihin ylelliset ja nostalgiset tilat, joissa kaikki on huomioitu viimeistä yksityiskohtaa myöden.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneen toisen kerroksen neljä hyvin varusteltua kokous- ja juhlatilaa Coco, Bellini, Ella ja Mimosa on yhdistettävissä yhdeksi toimivaksi tilakokonaisuudeksi jopa 175 henkilölle. Voit käyttää tiloja erikseen tai varata koko Gunnar Upstairs -kokonaisuuden yksityiskäyttöön.

Gunnar Upstairsin tilat soveltuvat niin pöytiintarjoiluun kuin cocktail-tilaisuuteenkin. Tila on varusteltu modernilla tekniikalla ja tilan äänentoisto on toteutettu kattoon upotetuin kaiuttimin. Meiltä et löydä tavallista luokkamuotoa, vaan saat nauttia monimuotoisista tiloista, joissa on mukava viettää aikaa. Aurinkoisten kesäpäivien piristyksenä juhliinne on mahdollisuus liittää tarvittaessa myös hotellimme viihtyisä takapihan Gunnar Backyard.

Viimeistele tilaisuutesi upeilla tarkkaan harkituilla ruokatuotteilla, joissa maistuu intohimo, laadukkaat, lähellä tuotetut raaka-aineet sekä sesongin maut. Valitse Gunnarin menuista seurueellesi sopivin vaihtoehto. Löydät herkulliset menuvaihtoehtomme osoitteessa ravintolagunnar.fi

Mikäli etsit pienempää tilavaihtoehtoa, on nämä tilat varattavissa myös erikseen. Kurkkaa mikä tila sopisi juuri sinun tilaisuutesi.

Tutustu tiloihimme tästä.

Valitse Gunnar Upstairs juhlamenuista seurueellesi sopivin vaihtoehto. Löydät illallistilaisuuksia varten suunnitellut herkulliset menuvaihtoehtomme täältä.

TUTUSTU VIRTUAALISESTI TÄSTÄ