Hae varaus

hotel-logo

Tarina

Meidän tarina

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on enemmän kuin kerroksia ja huoneita. Sen seinien sisälle kätkeytyy pala turkulaista historiaa, yllättäviä tarinoita ja lukuisia lämpimiä muistoja. Turun Seurahuoneella on kestitty vieraita huolella ja huomaavaisesti jo lähes vuosisadan ajan.

Yllätyksellinen elämys Turun sydämessä

Anna arjen olla hetken oman onnensa nojassa

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on aistikas ja eläväinen boutiquehotelli keskellä Turkua. Modernisti 1920-luvulta tähän päivään tuotu yllätyksellinen klassikko. Sisustussuunnittelija Jaakko Puron käsiala ja kupliva 20-luku näkyy kaikkialla hotellissamme. Jokainen huone on omanlaisensa kokonaisuus niin kooltaan kuin sisustukseltaan. Valmistaudu aisteja hivelevään vierailuun tunnelmallisessa hotellissamme.

Nauti hotellielämästä

Tule ihastumaan ja löytämään juuri sinun lempihuoneesi. Heittäydy hellään hoivaamme, palvelemme sinua huolella ja huomaavaisesti. Nautiskele Turun uniikin kaupunkikulttuurin tunnelmasta. Hotellin eläväisestä elämästä. Siemaile lasillinen kuplivaa. Syö hyvin. Helli itseäsi hemmottelevalla vaahtokylvyllä ja nukahda muhkean Solo-vuoteemme syliin. Aamulla sinua odottaa Turun paras aamiainen artesaanituotteineen.

Tunnustuksena kestävän matkailun eteen tehdystä työstä, hotellillamme on Green Key-sertifikaatti ja Sustainable Travel Finland -merkki.

Istahda yhteiseen pöytään

Turun Seurahuoneen ravintolat suorastaan kutsuvat ystävät yhteen. Tule työporukalla raikkaalle lounaalle tai istahda nautiskelemaan isolla seurueella illallista. Piipahda baariimme trendikkäälle drinkille -tai rentoudu hotellimme viihtyisällä sisäpihalla. Kokoonnu Turun Seurahuoneella mukavasti sohvaryhmän äärellä tai järjestä juhlat omalla tyylilläsi valitsemassasi tilassa.

Ylläty aistikkaista yksityiskohdista

Vuonna1928 valmistunut klassikkohotellimme päivittyi sisustusarkkitehti Jaakko Puron pöydällä modernisti 2020-luvulle. Uudistus kunnioittaa rakennuksen alkuperäistä arkkitehtuuria ja klassismin muotomaailmaa. Pääsisäänkäynti siirrettiin alkuperäiselle paikalleen, seinät saivat terrakotan ja keltaisen sävyjä. Kauniit koristeet ja yksityiskohdat, ylelliset materiaalit ja huonekalujen muodot hivelevät mieltä. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone on iloa silmälle.

Pujahda turkulaiseen tunnelmaan

Hotellimme seinien sisälle kätkeytyy pala turkulaista historiaa, onhan Turun Seurahuoneella kestitty vieraita jo lähes vuosisadan ajan. Yllätetty laivanrakentajia, liikemiehiä ja kaupungin kermaa, saatu juhlivat suvut ja maailmaa matkanneet kummitädit ihastumaan hotellin ainutlaatuiseen tunnelmaan. Täynnä koskettavia ystävyyden hetkiä ja unohtumattomia rakkaustarinoita. Meillä sinä elät osana eläväisen Turun tarinaa. Piipahda yllättymään läheiseen Kauppahalliin, osallistu ruokakävelyyn, ihastele taidetta, käy konsertissa. Löydä kaupungin parhaat ostokset, kahvilat ja ravintolat -ihan viereltämme. Poimi parhaat helmet Turun kaupunkikulttuurista. Me ihastutamme jännittävillä tarinoillamme ja yllätämme sinut jokaisella vierailullasi.

Pujahda sisään boutiquehotellin elämään, saamme sinut loistamaan juuri sellaisena kuin olet.

#lempihotellisi