Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Esteettömyys

content-page-hero-image

Esteettömyys

Hotellirakennuksemme on museoviraston suojelema 1920-luvulla rakennettu helmi, jonka takia talomme ei ole esteettömyyden näkökulmasta kaikkein helppokulkuisimmasta päästä. Hotellimme yleisissä tiloissa on otettu huomioon esteettömyys leveillä käytävillä sekä henkilönostimilla.

Meille on tärkeää, että jokaisen vieraamme vierailu sujuu mutkattomasti.

Hotellirakennuksemme on museoviraston suojelema 1920-luvulla rakennettu helmi, jonka takia talomme ei ole esteettömyyden näkökulmasta kaikkein helppokulkuisimmasta päästä. Olemme kuitenkin tehneet parhaamme luodaksemme tiloistamme mahdollisimman helppokulkuiset ja esteettömät. Hotellilla on otettu huomioon tilojen esteettömyys ja helppokulkuisuus henkilönostimilla sekä muunneltavilla kalustuksilla. Hotelliimme pääsee kulkemaan esteettömästi Eerikinkadun puoleisesta ovesta. Hotellista löytyy hissit, joista toinen on sellainen, johon mahtuu pyörätuolin kanssa. Valitettavasti sähköpyörätuoli siihen ei kuitenkaan mahdu.

Hotellissamme on yhteensä 7 esteetöntä huonetta, jotka löytyvät Solo Twin ja Solo Quattro huoneluokasta. Saatavuuden varmistamiseksi varauksen teon jälkeen olethan suoraan yhteydessä vastaanottoomme joko puhelimitse tai sähköpostitse seurahuone.turku@sokoshotels.fi

Liikkumisesteisen pysäköinti

Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy muutama inva-pysäköintipaikka. Lähin on vastakkaisen korttelin vieressä osoitteessa Eerikinkatu 19. Toinen vaihtoehto on Eerikinkadun ja Eskelinkadun kulmauksessa. Yhteistyö parkkihallimme Eskelin parkkitalo ei valitettavasti ole kulultaan täysin esteetön, vaan hallin uloskäynnillä on muutama rappu, muutoin hallissa pääsee kuitenkin kulkemaan hissillä.

Lisäturvapainike

Hotellilta on myös saatavilla lisäturvapainike, jonka asiakas voi ottaa käyttöönsä vierailun ajaksi, mikäli esimerkiksi henkilökohtainen avustaja ei pääse matkaan mukaan. Lisäturvapainikkeella vieras saa nopeasti yhteyden vastaanottohenkilökuntaan, joka pääsee paikanpäälle apuun nopeasti. Mikäli koet, että lisäturvapainike olisi tarpeellinen vierailusi aikana olethan vastaanottoon yhteydessä tästä tarpeesta. Lisätietoja käyttämästämme lisäturvapainikkeesta löydät tästä.

Teemme kaikkemme tehdäksemme vierailustasi mahdollisimman sujuvan ja olemme käytettävissäsi, mikäli sinulle tulee lisäkysymyksiä.

Varaukset ja lisätiedot:

TOK:n hotellien ja ravintoloiden Myyntipalvelusta, puh. 0300 870 040, ma-pe klo 8.00-16.30 tai osoitteesta sales.turku@sokoshotels.fi

Puhelun hinta