Hae varaus

hotel-logo

Ultimate Solo Suite

Ultimate Solo Suite

Ikimuistoinen hotellielämys sviitissä, Solo Sokos Hotel Turun Seurahuoneella.

Haluat sitten hemmotella rakastasi, juhlistaa merkkipäivääsi tai nauttia yhdessä perheesi tai ystäviesi seurassa; tarjoaa tämä sviitti kiireettömän elämyksen Turun sydämessä.

Tämä huone on hotellimme upein helmi!

Haluat sitten hemmotella rakastasi, juhlistaa merkkipäivääsi tai nauttia yhdessä perheesi tai ystäviesi seurassa; tarjoaa tämä huone upeat puitteet hotellilomalle. Sviittimme tarjoaa kiireettömän ja yllätyksellisen elämyksen Turun sydämessä. Sviittiämme suosittelemme erityisesti kruunaamaan hääyön tai elämäsi muun erityisen tärkeän hetken.

60 neliön valoissa sviitissä on hulppea kolmen metrin huonekorkeus, kaunis oleskelutila ja lasisella liukuovella erotettava makuuhuone. Oleskelutilassa oleva vuodesohva (140cm) on pedattavissa muille vieraille. Sviitissä on mahdollista valita hellitkö itseäsi sadesuihkussa vai ammeessa laadukkailla Rituals-tuotteilla. Kylpyhetken jälkeen voit kietoutua muhkeaan kylpytakkiin –ja tossuihin ja rentoutua.

Mikäli haluat nauttia aamiaisen tunnelmallisessa aamiaissalissamme, niin Solo-aamiaisen lisäksi sviitin huonehintaan sisältyy kokin juuri sinulle loihtima herkullinen artesaaniannos. Jos haluat nauttia muhkean 200 cm leveän Solo-vuoteen syleilystä, voit toki tilata huoneeseen lisämaksusta runsaan huoneaamiaisen.

Lisää ylellisyyttä vierailuusi saat tilaamalla etukäteen sviittiin pullon kuplivaa tai makuhermoja hivelevän valikoiman kauden hedelmiä, erilaisia juustoja tai suklaata. Ethän epäröi olla meihin yhteydessä lisäpalveluiden tilauksessa ja anna meille tilaisuus loihtia juuri sinulle mieluisin kokonaisuus.

Tässä huoneessa voit nauttia kiireettömästi. Valmistaudu aisteja hivelevään vierailuun tunnelmallisessa hotellissamme. Haluamme luoda sinulle ikimuistoisen vierailun, jota muistelet lämmöllä vielä vuosienkin jälkeen.

Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone, Turku

Hintaan sisältyy:

  • Majoitus
  • Aamiainen
  • Asiakassauna
  • Kuntohuoneen käyttö

Hinta on vapaa-ajan alkaen-hinta S-ryhmän asiakasomistajille. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä.

Näin varaat:

Parhaan hinnan saat kirjautumalla S-käyttäjätililläsi verkkosivuillemme. Näin pääset hyödyntämään asiakasomistajan parhaan edun -25 % Päivän hinnasta. Jos sinulla ei ole tunnusta, voit luoda sen sivun oikeasta ylälaidasta kohdasta Kirjaudu > Luo S-käyttäjätili. Voit myös tehdä varauksen ilman kirjautumista.

Tee hotellihaku valitsemalla haluamasi kaupunki tai hotelli, majoituksen päivämäärät ja henkilömäärä sekä merkitsemällä S-Etukortti. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Lisää varaukseesi myös haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisäpalveluita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista.

Varaukset ja lisätiedot:

Sokos Hotels Myyntipalvelu, puh. 0300 870 000, ma-pe klo 8-18 tai suoraan hotellista, puh. 010 786 4000.

Puhelun hinta