Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Gunnar Eatery & Bar

Gunnar Eatery & Bar on asukkaalle, ohikulkijalle, nautiskelijalle, seurueille ja juhlia järjestävälle. "Gunu" on meidän turkulaisten maailmanmatkaajille takomaa ravintolapalvelua. Rakkaudella tehtyä ruokaa, yhdessä olemisen aikaa, nautinnollisia ja hauskoja muistoja, tätä on hetki Gunnarin seurassa.

Gunnar Eatery & Bar:iin on helppo piipahtaa, vaikka työpäivän jälkeen lasilliselle. Juomatuotteista löytyy todellisia helmiä – lähes kaikkia viinejämme ja samppanjaa tarjoillaan laseittain. Todellisille viinin ystäville on saatavilla rajoitettu erä harvinaisuuksia kellarilistaltamme. Suosimme paikallisia tuottajia juomavalinnoissamme. Gunnariin voit tulla yksin tai isommassa seurueessa.

Suurikokoinen, Porthanin puistosta kaadetusta, jalavasta valmistettu "chef's table" kutsuu seurueet yhteiseen ruokailuun herkkujen äärelle. Pöytä on kunnianosoitus paikalliselle puutyön taidolle, sillä se on valmistettu oppilastyönä Turun ammattikorkeakoulussa. Paikallisuus näkyy Gunnarissa sisustuksen lisäksi myös ruoassa ja raaka-aineissa.

Ruokalistan klassikkoja täydentää neljä kertaa vuodessa vaihtuvat annokset ja kausimenut, sesongin raaka-aineita kunnioittaen. Mutkatonta ruokaa, yhdessä olemisen aikaa, nautinnollisia ja hauskoja muistoja, tätä on hetki Gunnarin seurassa.

Majoittuville vieraillemme saatavilla myös huonepalvelu (huonepalvelulisä 15€).

Suosittelemme lämpimästi pöytävarauksen tekoa ennakkoon! Suosituin herkkuteluhetki sijoittuu päivittäin klo 18.00–21.00 välille.

Tee pöytävarauksesi helposti tästä.

Viikonloppuisin Gunnar Upstairsiin (2.krs.) on katettuna herkullinen brunssi, tee varaus brunssille tästä.

Anna periksi aisteillesi ja lähde makumatkalle kanssamme!