Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Huoneet ovat sijoittuneet aikakaudeltaan ja tyyliltään toisistaan poikkeaviin hotellin osiin. Kuopio Tanssii ja Soi –siivessä vaaleasävyisessä huoneessa voit aistia Kuopion kuuluisan kesätapahtuman tunnelmaa. Jugend-osassa huone henkii puolestaan aikakautensa koristeellisempaa sisustustyyliä modernilla twistillä, väreinä rauhoittavaa vihreää ja pirteää aniliininpunaista. Päärakennuksessa fiilistellään ajattoman tyylikkäällä, harmonisella sisustuksella. Perusvarusteluun kuuluvat leveän vuoteen lisäksi säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee- ja kahvivalikoimineen, sekä silitysmahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kutsuvat kahden hengen huoneet ovat sijoittuneet aikakaudeltaan, luonteeltaan ja tyyliltään toisistaan poikkeaviin hotellin osiin, joten ne ovat sisustukseltaan erilaisia. Maaherrankadun siiven huoneissa yhdistyy lämpimän urbaaninen ja teollinen inspiraatio. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti työskentelyn ergonomiaan. Huoneiden kalustukseen kuuluu muun muassa säädettävä työpöytä. Jugend-osassa huone henkii aikakautensa koristeellisempaa sisustustyyliä modernilla twistillä, väreinä rauhoittavaa vihreää ja pirteää aniliininpunaista. Päärakennuksessa fiilistellään ajattoman tyylikkäällä, harmonisella sisustuksella. Kaikissa huoneissa on erilliset, rentouttavat yöunet takaavat vuoteet. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee- ja kahvivalikoimineen, sekä silitysmahdollisuus.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tyylikäs ja rauhallinen huone harmonisen vaalealla sisustuksella. Katseenvangitsijana toimii kuopiolaisen Petri Laitisen valokuvataulu Kuopio Tanssii ja Soi –festivaalilta. Tilava työpöytä tarjoaa hyvät puitteet työskentelyyn. Kylpytakit ja –tossut, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus mukavoittavat oloa entisestään, samoin leveä parivuode, johon on ihana solahtaa untenmaille. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone hotellin Kuopio Tanssii ja Soi –siivessä tai Jugend-osassa. Laatua ja tyylikkyyttä tarjoava huone henkii kevyttä vaaleutta ja harmoniaa tai koristeellisempaa ja tummasävyisempää maailmaa. Kaikissa huoneissa on leveä, ihanat yöunet tarjoava parivuode. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee- ja kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus.

Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Upean 65 neliön suiten sisustuksen rouheus ja maanläheisyys luovat aidon moniaistisen tunteen rauhasta ja levollisuudesta. Kylpyhuoneen lasiseinät ovat himmennettävissä napin painalluksella. Saunan jälkeen tuntuu ylelliseltä kietoutua pehmeään kylpytakkiin ja heittäytyä muhkeaan vuoteeseen tai istahtaa nojatuoliin nauttimaan huoneen keittimellä valmistettua kahvia tai teetä. Sekä olo- että makuuhuoneessa on oma taulu-tv. Olohuoneen sohvasta saadaan tarvittaessa miellyttävä lisävuode jopa kahdelle aikuiselle. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Lapsiperheet rakastavat hotellin tilavia Maaherrankadun siivessä sijaitsevia parvihuoneita, joiden sisustuksessa metallisten ja lämpimien materiaalien kontrasti luo vahvan kokemuksen hotellivieraalle. 160 senttiä korkealle parvelle mahtuu hyvin nukkumaan neljä aikuista tai isompikin lapsiperhe, ja tilaa jää vielä leikeillekin. Alemmalla tasolla olevassa olohuoneessa on mukava sohvaryhmä, jossa voi pehmeään kylpytakkiin kietoutuneena siemailla huoneen keittimellä valmistettua kahvia tai teetä. Sekä olohuoneessa, että parvella on taulu-tv ja Chromecast. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Hotellin Maaherrankadun siivessä sijaitsevissa huoneissa yhdistyy lämpimän urbaaninen ja teollinen inspiraatio. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota erityisesti työskentelyn ergonomiaan. Huoneiden kalustukseen kuuluu muun muassa säädettävä työpöytä. Rentouttavat yöunet takaa muhkea parivuode. Rentouttavat yöunet takaa muhkea parivuode. Perusvarusteluun kuuluvat huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee- ja kahvivalikoimineen, sekä silitysmahdollisuus.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Superior Twin- huoneissa pääset rentoutumaan oman saunan lämpöön. Päärakennuksen huoneet ovat harmonisen ajattomasti sisustettuja. Päärakennuksestamme sijaitsee uniikki Kuopio RockCock-teemahuoneemme. Jugend-osassa sisustus noudattelee rakennuksen koristeellisempaa tyyliä, modernilla twistillä. Kaikissa Superior Twin-huoneissa on kylpytakkien ja –tossujen, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuuden lisäksi erilliset, mukavat vuoteet. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus. Kuopio Rock-teemahuoneesta löytyy myös oma bluetooth-kaiutin.

Junior Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Junior suitet sijoittuvat kahteen eri rakennukseen. Saunalliset päärakennuksen huoneet ovat sisustettu yksinkertaisen tyylikkäästi. Jugend-siiven huoneet koristeellisen tummasävyisesti. Sekä olo- että makuuhuoneessa on oma taulu-tv ja Chromecast. Olohuoneen sohvasta saadaan tarvittaessa lisävuode kahdelle aikuiselle. Toisen Jugend-rakennuksen uniikin Junior Suiten on suunnitellut Kuopio Tanssii ja Soi – festivaalin aiempi taiteellinen johtaja Jorma Uotinen. Taiteilijaa itseään lainataksemme: Ei huono! Huoneiden perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, amme, minibaari, kahvin- ja teenkeittomahdollisuus, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Huoneet ovat sijoittuneet aikakaudeltaan, luonteeltaan ja tyyliltään toisistaan poikkeaviin hotellin osiin, joten ne ovat sisustukseltaan erilaisia. Jugend-osassa huone henkii aikakautensa koristeellisempaa sisustustyyliä, modernilla twistillä.Kuopio Tanssii ja Soi –siivessä ajattoman vaaleasävyinen ja harmoninen sisustus miellyttää silmää ja rauhoittaa mieltä. Päärakennuksessa fiilistellään ajattoman tyylikkäällä, harmonisella sisustuksella. Kylpytakit ja –tossut, sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus mukavoittavat oloa entisestään, samoin leveä parivuode, johon on ihana solahtaa unten maille. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone hotellin päärakennuksessa, vastaanoton yläpuolisissa kerroksissa. Ajattoman tyylikäs ja harmoninen, hemmottelevan aistikas sisustus miellyttää silmää ja rauhoittaa mieltä. Huoneessa on erilliset, rentouttavat yöunet takaavat vuoteet. Tarvittaessa huoneeseen mahtuu mukavasti myös lisävuode ja työskentelytilaakin pöydän ääressä on riittävästi. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee- ja kahvivalikoimineen, sekä silitysmahdollisuus.

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavat huoneet sijaitsevat koristeellista sisustustyyliä modernilla twistillä henkivässä hotellin jugend-osassa, sekä vaaleaa, harmonista ajattomuutta vaalivassa Kuopio Tanssii ja Soi –siivessä. Osassa huoneista on puistoon avautuva erkkeri-ikkuna. Osassa huoneista on suihkun lisäksi amme, joka rentouttaa pitkänkin matkan kulkijan. Suihkun tai kylvyn jälkeen tuntuu ylelliseltä kietoutua pehmeään kylpytakkiin ja heittäytyä vuoteeseen tai istahtaa nojatuoliin nauttimaan huoneen keittimellä valmistettua kahvia tai teetä. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Ei kuvaa