Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Huoneet ovat sijoittuneet aikakaudeltaan ja tyyliltään toisistaan poikkeaviin hotellin osiin. Kuopio Tanssii ja Soi –siivessä vaaleasävyisessä huoneessa voit aistia Kuopion kuuluisan kesätapahtuman tunnelmaa. Jugend-osassa huone henkii puolestaan aikakautensa koristeellisempaa sisustustyyliä modernilla twistillä, väreinä rauhoittavaa vihreää ja pirteää aniliininpunaista. Päärakennuksessa fiilistellään ajattoman tyylikkäällä, harmonisella sisustuksella. Perusvarusteluun kuuluvat leveän vuoteen lisäksi säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee/kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kutsuvat kahden hengen huoneet ovat sijoittuneet aikakaudeltaan, luonteeltaan ja tyyliltään toisistaan poikkeaviin hotellin osiin, joten ne ovat sisustukseltaan erilaisia.
Vuonna 2008 valmistuneen hotellisiiven huoneissa värimaailma on peräisin pohjoissavolaisesta luonnosta: metsänvihreää, Kallaveden sinistä ja pihlajanmarjan punaista.
Jugend-osassa huone henkii aikakautensa koristeellisempaa sisustustyyliä modernilla twistillä, väreinä rauhoittavaa vihreää ja pirteää aniliininpunaista.
Päärakennuksessa fiilistellään ajattoman tyylikkäällä, harmonisella sisustuksella. Kaikissa huoneissa on erilliset, rentouttavat yöunet takaavat vuoteet.
Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee/kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tyylikäs ja rauhallinen huone harmonisen vaalealla sisustuksella. Katseenvangitsijana toimii kuopiolaisen Petri Laitisen valokuvataulu Kuopio Tanssii ja Soi –festivaalilta. Tilava työpöytä tarjoaa hyvät puitteet työskentelyyn. Kylpytakit ja –tossut sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus mukavoittavat oloa entisestään, samoin leveä parivuode, johon on ihana solahtaa unten maille. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone hotellin Kuopio Tanssii ja Soi –siivessä tai jugend-osassa. Laatua ja tyylikkyyttä tarjoava huone henkii kevyttä vaaleutta ja harmoniaa tai koristeellisempaa ja tummasävyisempää maailmaa. Kaikissa huoneissa on leveä, ihanat yöunet tarjoava parivuode. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee/kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus.

Suite

Parkettilattia, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Upean 65 neliön suiten sisustuksen rouheus ja maanläheisyys luovat aidon moniaistisen tunteen rauhasta ja levollisuudesta. Kylpyhuoneen lasiseinät ovat himmennettävissä napin painalluksella. Saunan jälkeen tuntuu ylelliseltä kietoutua pehmeään kylpytakkiin ja heittäytyä muhkeaan vuoteeseen tai istahtaa nojatuoliin nauttimaan huoneen keittimellä valmistettua kahvia tai teetä. Sekä olo- että makuuhuoneessa on oma taulu-tv. Olohuoneen sohvasta saadaan tarvittaessa miellyttävä lisävuode jopa kahdelle aikuiselle. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Lapsiperheet rakastavat hotellin tilavia 2008 hotellisiiven parvihuoneita, joissa aistit sisustuksessa pohjoissavolaisen luonnon värikkyyden: metsänvihreää ja pihlajanmarjan punaista.
160 senttiä korkealle parvelle mahtuu hyvin nukkumaan neljä aikuista tai isompikin lapsiperhe, ja tilaa jää vielä leikeillekin.
Alemmalla tasolla olevassa olohuoneessa on mukava sohvaryhmä, jossa voi pehmeään kylpytakkiin kietoutuneena siemailla huoneen keittimellä valmistettua kahvia tai teetä. Sekä olohuoneessa että parvella on taulu-tv, Chromecast.
Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Vuonna 2008 valmistuneen hotellisiiven huoneissa värimaailma on peräisin pohjoissavolaisesta luonnosta: tehosteseinällä ja kylpyhuoneessa alueen luonto avautuu metsänvihreänä, Kallaveden sinisenä ja pihlajanmarjan punaisena. Rentouttavat yöunet takaa muhkea parivuode.
Perusvarusteluun kuuluvat huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee/kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Päärakennuksen huoneet ovat harmonisen ajattomasti sisustettuja. Jugend-osassa sisustus noudattelee rakennuksen koristeellisempaa tyyliä, modernilla twistillä. Tilava sauna/kylpyhuone ihastuttaa tyylikkyydellään. Superior huonetyypissä saatat päätyä aistimaan Kuopio Rockin aitoa rokkitunnelmaa uniikissa Kuopio RockCock teemahuoneessa. Huoneissa on saunan, kylpytakkien ja –tossujen sekä kahvin ja teen keittomahdollisuuden lisäksi erilliset, mukavat vuoteet. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus sekä Kuopio Rock-teemahuoneessa bluetooth-kaiutin.

Junior Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Junior suitet päärakennuksessa vastaanoton yläpuolella sekä hotellin jugend-osassa ovat sisustettu yksinkertaisen tyylikkäästi tai koristeellisen tummasävyisesti. Sekä olo- että makuuhuoneessa on oma taulu-tv ja Chromecast. Olohuoneen sohvasta saadaan tarvittaessa lisävuode jopa kahdelle aikuiselle. Jugend-rakennuksen uniikin juniori suiten on suunnitellut Kuopio Tanssii ja Soi – festivaalin aiempi taiteellinen johtaja Jorma Uotinen. Taiteilijaa itseään lainataksemme: Ei huono! Huoneiden perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, amme, minibaari, kahvin-/teenkeittomahdollisuus, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Huoneet ovat sijoittuneet aikakaudeltaan, luonteeltaan ja tyyliltään toisistaan poikkeaviin hotellin osiin, joten ne ovat sisustukseltaan erilaisia.
Vuonna 2008 valmistuneen hotellisiiven värimaailma on peräisin pohjoissavolaisesta luonnosta: metsänvihreää, Kallaveden sinistä ja pihlajanmarjan punaista.
Jugend-osassa huone henkii aikakautensa koristeellisempaa sisustustyyliä, modernilla twistillä.
Kuopio Tanssii ja Soi –siivessä ajattoman vaaleasävyinen ja harmoninen sisustus miellyttää silmää ja rauhoittaa mieltä.
Kylpytakit ja –tossut sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus mukavoittavat oloa entisestään, samoin leveä parivuode, johon on ihana solahtaa unten maille.
Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone hotellin päärakennuksessa, vastaanoton yläpuolisissa kerroksissa.
Ajattoman tyylikäs ja harmoninen, hemmottelevan aistikas sisustus miellyttää silmää ja rauhoittaa mieltä. Huoneessa on erilliset, rentouttavat yöunet takaavat vuoteet. Tarvittaessa huoneeseen mahtuu mukavasti myös lisävuode, ja työskentelytilaakin pöydän ääressä on riittävästi.
Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain, vedenkeitin tee/kahvivalikoimineen sekä silitysmahdollisuus.

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavat huoneet sijaitsevat koristeellista sisustustyyliä modernilla twistillä henkivässä hotellin jugend-osassa sekä vaaleaa, harmonista ajattomuutta vaalivassa Kuopio Tanssii ja Soi –siivessä. Osassa huoneista on puistoon avautuva erkkeri-ikkuna sekä suihkun lisäksi amme, joka rentouttaa pitkänkin matkan kulkijan. Suihkun tai kylvyn jälkeen tuntuu ylelliseltä kietoutua pehmeään kylpytakkiin ja heittäytyä vuoteeseen tai istahtaa nojatuoliin nauttimaan huoneen keittimellä valmistettua kahvia tai teetä. Perusvarusteluun kuuluvat säädettävä jäähdytysjärjestelmä, suihku, taulu-tv, Chromecast, minibaari, tallelokero, hiustenkuivain ja silitysmahdollisuus.