Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Mukava yhden hengen huone yksinkertaisen tyylikkäällä sisustuksella. Kaikissa huoneissa on suihku ja taulu-TV.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone yksinkertaisen tyylikkäällä sisustuksella. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet, suihku ja taulu-TV.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tyylikäs Superior-huone kevyen vaalealla sisustuksella. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja –tossut, suihku, huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, kahvin ja teen keittomahdollisuus, leveä parivuode ja taulu-TV

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone kevyen vaalealla sisustuksella. Kaikissa huoneissa taulu-TV, huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, suihku, leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus

Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tilava ja modernisti sisustettu Kallavesj-sviitti, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa. Sviitin oma sauna ja kylpyamme rentouttavat kiireisimmänkin matkaajan. Kylvyn jälkeen voit pukea huoneen varustukseen kuuluvan kylpytakin ja –tossut ylle ja valmistaa itsellesi erikoiskahvin huoneen Cupsolo keittimellä. Huoneessa on leveä parivuode, ilmastointi, kahvin ja teen keittomahdollisuus, kaksi taulu-TV:tä ja lisävuodemahdollisuus.

Tilavia huoneita, joissa on parvi (160cm korkea).Huoneessa on hyvin tilaa suuremmallekin seurueelle.
Huoneessa on kylpytakit ja –tossut, leveä parivuode, taulu-TV sekä suihku, lisävuodemahdollisuus sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.

Standard King

Etsi vapaita huoneita

Kodikas kahden hengen huone, jonka sisustuksessa on elementtejä Suomen luonnosta. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, suihku ja parivuode.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä superior –huoneita, joissa oma pieni sauna, kylpytakit ja –tossut, erilliset vuoteet, huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, taulu-TV, lisävuodemahdollisuus, suihku sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.

Junior Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Ihanan tilava yksinkertaisen tyylikkäästi sisustettu juniorsviitti, joka kutsuu juuri sinut viettämään mukavan lomamatkan tai ylellisemmän työmatkan. Valmista itsellesi erikoiskahvi huoneen Cupsolo keittimellä. Sviitissä voit ottaa rentouttavan kylvyn ja pukea huoneen varustukseen kuuluvan kylpytakin ja –tossut ylle ja nauttia vaikkapa Minibarin antimista. Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, kaksi taulu-TV:tä, kahvin ja teen keittomahdollisuus, parivuode ja lisävuodemahdollisuus.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas Superior-huone, jonka sisustuksessa on elementtejä Suomen luonnosta. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja –tossut, ilmastointi, taulu-TV, suihku, kahvin ja teen keittomahdollisuus, leveä parivuode sekä lisävuodemahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä kahden hengen huone yksinkertaisen tyylikkäällä sisustuksella. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, suihku, erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Tilavia huoneita, joissa osassa amme. Huoneessa on hyvin tilaa suuremmallekin seurueelle. Huoneessa on kylpytakit ja –tossut, leveä parivuode, taulu-TV sekä suihku, lisävuodemahdollisuus sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.