Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Toiveenne toteutukoon Kuopion timanttitaivaan alla!

Kuopion kauneus hehkuu timantteina niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja silti tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Legendaarinen hotelli Puikkari ravintoloineen on luotu uudestaan hehkumaan timanttien lailla vuoden 2018 uudistustöiden myötä. Viimeisimmäksi uu­dis­tetussa juhla-/tapahtumatila Puik­ka­ris­sa on he­rä­tet­ty hen­kiin Kuo­pion ja Pui­jon­sar­ven his­to­ri­aa mo­der­nil­la ot­teel­la. 1870-lu­vul­la alun­pe­rin ra­ken­ne­tun ent. Seu­ra­huo­neen, ny­kyi­sen ko­kous- ja ta­pah­tu­ma­ti­la Puik­ka­rin uu­dis­töis­sä on ha­lut­tu vah­vas­ti nos­taa esil­le puu­ra­ken­nuk­sen al­ku­pe­räis­ten muo­to­jen kau­neut­ta sekä ta­ri­noi­den sie­luk­kuut­ta. Pui­jon­sar­ven upea juhla-/ta­pah­tu­ma­ti­la mah­dol­lis­taa jopa yli 200 vie­raan il­lal­li­set upeis­sa puit­teis­sa show & din­ner –tyy­lil­lä tai vaik­ka­pa mi­ni­mes­sut liki tu­han­nel­le vie­raal­le.

Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme niin työmatkan, juhlien kuin lomankin merkeissä ja yhteen matkaan voit yhdistää sekä loman että työn Kuopiossa!

Lämpimästi tervetulloo Savon sydämeen Original Sokos Hotel Puijonsarveen!

#sydämellisestisuomalainen #aetosavolainen #minultasinulle

location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
parking
puhelin
+358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 762 7990

Asiakaspalautteet

"Mielettömän huikea kokousisäntä -- isot plussat hänelle !"

"Kaikenkaikkiaan Puijonsarvi on yksi suosikkihotelleistani, jossa olen tuntenut itseni erittäin tervetulleeksi ja minua on ilahdutettu huoneluokan korotuksella ja hedelmälautasella huoneeseen tullessa - kiitos siitä - joskus kun on rankka ja huono päivä - on sillä todella paljon merkitystä kun henkilökunta on niin mukavaa kuin Puijonsarvessa."

"Kaikki asiat sujuivat hienosti. Puijonsarvi on hieno koulutuspaikka, asiakkaat otetaan hienosti huomioon ja kaikki tehdään, että heidät saadaan viihtymään."

"Vastaanoton neidolle erityiskiitos: Minulla oli kuumetta illalla, soitin respaan ja kysyin kuumemittaria. Mittari tuotiin minulle ovelle ja siinä mukana karkkipussi ja kurkkupastilleja. Tämä jos mikä on palvelua parhaimmillaan. P.s. Myös Jopot olivat toimiva menopeli!"

Siisti hotelli, erittäin hyvällä paikalla. Hyvä pysäköinti mahdollisuus. Henkilökunta aidosti ystävällisiä,
ei mitään teeskentelyä.Lupsakka savolainen ilmapiiri piristää ja tarttuu ihmiseen.

10++ Oli todella mukavaa, kiitos koko henkilökunnalle. Huone palveli meitä hyvin, lapset rakastivat
kylpyammetta! <3

Todella mukava vastaanotto ja hyväntuulinen palvelu. Tatu niminen mies on oikella alalla! Mukavat huoneet, siistiä ja hyvä ilmastointi. Ravintoloista löytyy hyvin erilaisiin tarpeisiin syötävää ja hotellissa on myös erityäin laadukas ja hyvä Aamiainen. Saunatilat ja kuntosali myös iso plussa. Hotellista saa lainaan myös polkupyöriä, mitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Auton saa kätevästi parkkiin kadulle/sisäpihalle/maanalaiseen parkkihalliin josta on käynti hotelliin. Tämä käyntimme oli hotellissa jo toinen ja voin varmasti luvata, että ei jää viimeiseksi, kiitos hyvän palvelun!!! Tulemme uudelleen!

"Paras kuntosali, jossa olen Suomessa käynyt. En ikinä jaa hotellista mitään Someen mutta nyt on pakko kun on niin mahtava sali. Kaikki tarvittava ja ei mitään ylimääräistä. Mahtavaa että tällainen on hotellin sisällä ettei tarvitse korttelin päähän lähteä hikoilemaan."

Täällä on käyty jo kaksi kertaa. Tämä hotelli se jaksaa aina pitää tason korkealla. Hyvää ruokaa, erinomainen palvelu ja mahtavat asiakaskohtaiset. Lemmikkejä on ajateltu, se on minulle tärkeintä. Muilla hotelleilla olisi täältä opittavaa!

Vastaanotto saapuessani oli rennon iloisen ystävällinen, juuri minun makuuni :) Olin erittäin tyytyväinen myös huoneeseen. Tyylikkäästi uusittu, sopivasti moderni mutta kuitenkin rakennuksen henkeen sopiva. Pidin tummista seinistä ja siitä, että kylppärissäkin oli hieman väriä (sininen seinä). Yleensä hotellihuoneiden kylpyhuoneet rempataan nykyään vitivalkoisiksi tai korkeintaan hieman harmaata joukkoon. En keksi mitään "valittamista" vaikka kuinka oikein miettisin. :)

Netistä poimittua

"Siellä on harjoitettu ravintolatoimintaa jo 130-vuotta. Hotellitoiminta alkaa 1925. Tämän talon seinät, ne on nähneet noin 8 miljoonaa ihmistä. Siellä on siemailtu 25 miljoonaa drinkkiä. Tanssikengät ovat saaneet kyytiä yhteensä 30 miljoonan kappaleen verran. Tämä on paras, 80 000 parisuhdetta on saanut siellä alkunsa  ja kyllähän te tiedätte mitä siitä  syntyy; niitä hedelmiä eli uusia kansalaisia 100 000 luvun verran, Huh <3! Varsinainen rakkauden hotelli!

Myös Manfred kummituksen kerrotaan asuvan näiden seinien sisällä. Tai välissä. Kummitukset lienee tekevät mielensä mukaan."

Ihana Katrin Karkelot- bloggaaja kävi vieraanamme ja kirjoitti kokemuksiaan juuri uudistetusta saunamaailmasta ja kuntosalista. Lue lisää Katrin Karkeloista tästä!

"Miun henkilökohtainen lempiyllätykseni oli erikoisruokavalioiden huomioon ottaminen. Mie oon alkanut viime aikoina käyttämään kahvissani kauramaitoa ja sitäkin löytyi Puikkarista! Ja itse asiassa – kauramaidon lisäksi pienessä kylmiössä oli myös soija- ja riisimaitoja. Tosin niitä en uskaltanut kokeilla. Onko siulla valkosen vehnän -pierutauti? No älähän mittään! Aamiaista löytyy kattavasti myös gluteenittomana."

Aamiainen - päivän tärkeästä hetkestä kirjoitti kokemuksiaan meidän aamiaisesta Pikku-bloggaaja. Lue tästä lisää!

Ihan vain kahdestaan.

Hetki itselle, hetki parisuhteellIe!

https://hetkiitselle.blog/2017/08/22/hetki-parisuhteelle/

Aavan Meren Itäpuolen- bloggaaja seikkaili Kuopiossa perhelomalla. Lue blogista Astan kokemuksia Kuopiosta! http://starbox.fi/aavanmerenitapuolen/puijonsarvi