Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuopio tunnetaan Puijon tornista, kauppatorista ja kuvankauniista Kallavedestä. Kuopio tarjoaa matkailuelämyksiä vuodenajasta riippumatta. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on niin kaupunkilomailuun kuin työ- ja kokousmatkailijalle sopiva, monipuolinen ja viihtyisä palvelukokonaisuus kaupungin keskustassa, kauniin puiston laidalla. Myös hotellin ravintolat tarjoavat menoa moneen makuun.

Kuopijossa kyllä viihtyy kun luonto on semmonen että eepä paljo missään ja palaveluttii on joka kohassa likellä. Puijon torni, kalakukot, Kallavesj ja mualiman viäräleokasin murre, savon kielj, on tavaramerkkijä. Tervetulloo naattimaan savolaesesta lupsakkuuvessa ja myötäkarvasesta tyylissä olla ja ellee!

Tervetuloa, lupsakka ja kodikas hotellivierailu odottaa.

location
Minna Canthin Katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin Katu 16
70100, Kuopio
directions
parking
puhelin
+358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 17 2826 114
Yleistä Sijainti
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Huoneet

Standard Single

Parkettilattia

Mukava yhden hengen huone yksinkertaisen tyylikkäällä sisustuksella. Kaikissa huoneissa on suihku ja taulu-TV.

Standard Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Kodikas kahden hengen huone yksinkertaisen tyylikkäällä sisustuksella. Kaikissa huoneissa on erilliset vuoteet, suihku ja taulu-TV.

Superior King

Parkettilattia, Parivuode

Kodikas Superior-huone, jonka sisustuksessa on elementtejä Suomen luonnosta sekä kevyen vaaleaa tyyliä. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja –tossut, ilmastointi, taulu-TV, suihku, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja leveä parivuode

Ei kuvaa

Standard King, lisävuodemahdollisuus

Viihtyisä kahden hengen huone kevyen vaalealla sisustuksella. Kaikissa huoneissa taulu-TV, huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, suihku, leveä parivuode ja lisävuodemahdollisuus

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisä Superior-huone, jonka sisustuksessa on elementtejä Suomen luonnosta. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja –tossut, ilmastointi, taulu-TV, suihku, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja erilliset vuoteet

Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Tilava ja modernisti sisustettu Kallavesj-sviitti, jossa viihtyy pidemmänkin aikaa. Sviitin oma sauna ja kylpyamme rentouttavat kiireisimmänkin matkaajan. Kylvyn jälkeen voit pukea huoneen varustukseen kuuluvan kylpytakin ja –tossut ylle ja valmistaa itsellesi erikoiskahvin huoneen Cupsolo keittimellä. Huoneessa on leveä parivuode, ilmastointi, kahvin ja teen keittomahdollisuus, kaksi taulu-TV:tä ja lisävuodemahdollisuus.

Superior Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Erikokoisia Superior-huoneita hotellin perinteisellä puolella. Huoneissa on kylpytakit ja –tossut, taulu-TV, suihku tai amme, kahvin ja teen keittomahdollisuus ja lisävuodemahdollisuus

Junior Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Ihanan tilava yksinkertaisen tyylikkäästi sisustettu juniorsviitti, joka kutsuu juuri sinut viettämään mukavan lomamatkan tai ylellisemmän työmatkan. Valmista itsellesi erikoiskahvi huoneen Cupsolo keittimellä. Sviitin oma sauna ja kylpyamme rentouttavat kiireisimmänkin matkaajan. Saunan jälkeen voit pukea huoneen varustukseen kuuluvan kylpytakin ja –tossut ylle ja nauttia vaikkapa Minibarin antimista. Huoneessa on huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, kaksi taulu-TV:tä, kahvin ja teen keittomahdollisuus, parivuode ja lisävuodemahdollisuus.

Superior King, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Kodikas Superior-huone, jonka sisustuksessa on elementtejä Suomen luonnosta. Kaikissa huoneissa on kylpytakit ja –tossut, ilmastointi, taulu-TV, suihku, kahvin ja teen keittomahdollisuus, leveä parivuode sekä lisävuodemahdollisuus.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Viihtyisä kahden hengen huone yksinkertaisen tyylikkäällä sisustuksella. Kaikissa huoneissa on taulu-TV, suihku, erilliset vuoteet ja lisävuodemahdollisuus

SuperiorX King

Parkettilattia, Parivuode

Tilavia huoneita, joissa osassa on parvi (160cm korkea) ja osassa amme. Huoneessa on hyvin tilaa suuremmallekin seurueelle. Huoneessa on kylpytakit ja –tossut, leveä parivuode, taulu-TV sekä suihku, lisävuodemahdollisuus sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.

SuperiorX Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet, Sauna

Viihtyisiä superior –huoneita, joissa oma pieni sauna, kylpytakit ja –tossut, erilliset vuoteet, huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, taulu-TV, lisävuodemahdollisuus, suihku sekä kahvin ja teen keittomahdollisuus.