Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuopio - keskellä Suomea, keskellä kauneutta.

Kuopion kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja silti tunnelma on lämmin ja kodikas. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämän sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.  Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme niin työmatkalla kuin lomalla ollessa ja yhteen matkaan voit yhdistää sekä loman että työn Kuopiossa!

Lämpimästi tervetuloa Savon sydämeen Puijonsarveen!

#sydämellisestisuomalainen #minultasinulle

location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
parking
puhelin
+358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 17 2826 114

Asiakaspalautteet

"Paras kuntosali, jossa olen Suomessa käynyt. En ikinä jaa hotellista mitään Someen mutta nyt on pakko kun on niin mahtava sali. Kaikki tarvittava ja ei mitään ylimääräistä. Mahtavaa että tällainen on hotellin sisällä ettei tarvitse korttelin päähän lähteä hikoilemaan."

"I have stayed in this hotel on several occasions and different seasons. Last time I had a recently refurbished room for four nights in the old building overlooking the beautiful park. Room was extremely sound proof. Even it was located just above the busy breakfast room I could not hear any noise, neither from the corridor. I do not have a clue when the cleaners did their job as I did not hear (you know the usual hoovering sound early in the morning...) or see any of them during my stay. Anyhow my room was super tidy and fresh every time I returned there. I slept so well during my stay because of the big and comfortable bed. Breakfast buffet was one of the best I ever experienced in any hotel and it was included in the price. Staff was so friendly, helpful and available at all times paying attention to the little details. Hotel has an excellent location in the heart of Kuopio: few steps away from the central market square, harbour, lovely lake and nature, best restaurants, bars, railway station, etc. Great value for money!"

Täällä on käyty jo kaksi kertaa. Tämä hotelli se jaksaa aina pitää tason korkealla. Hyvää ruokaa, erinomainen palvelu ja mahtavat asiakaskohtaiset. Lemmikkejä on ajateltu, se on minulle tärkeintä. Muilla hotelleilla olisi täältä opittavaa!

Henkilökunta oli aivan todella ystävällistä ja mukavaa. He loivat kyllä leppoisan ilmapiirin hotelliin. Kiitos heille :)

Vastaanotto saapuessani oli rennon iloisen ystävällinen, juuri minun makuuni :) Olin erittäin tyytyväinen myös huoneeseen. Tyylikkäästi uusittu, sopivasti moderni mutta kuitenkin rakennuksen henkeen sopiva. Pidin tummista seinistä ja siitä, että kylppärissäkin oli hieman väriä (sininen seinä). Yleensä hotellihuoneiden kylpyhuoneet rempataan nykyään vitivalkoisiksi tai korkeintaan hieman harmaata joukkoon. En keksi mitään "valittamista" vaikka kuinka oikein miettisin. :)

Netistä poimittua

"Siellä on harjoitettu ravintolatoimintaa jo 130-vuotta. Hotellitoiminta alkaa 1925. Tämän talon seinät, ne on nähneet noin 8 miljoonaa ihmistä. Siellä on siemailtu 25 miljoonaa drinkkiä. Tanssikengät ovat saaneet kyytiä yhteensä 30 miljoonan kappaleen verran. Tämä on paras, 80 000 parisuhdetta on saanut siellä alkunsa  ja kyllähän te tiedätte mitä siitä  syntyy; niitä hedelmiä eli uusia kansalaisia 100 000 luvun verran, Huh <3! Varsinainen rakkauden hotelli!

Myös Manfred kummituksen kerrotaan asuvan näiden seinien sisällä. Tai välissä. Kummitukset lienee tekevät mielensä mukaan."

Ihana Katrin Karkelot- bloggaaja kävi vieraanamme ja kirjoitti kokemuksiaan juuri uudistetusta saunamaailmasta ja kuntosalista. Lue lisää Katrin Karkeloista tästä!

"Miun henkilökohtainen lempiyllätykseni oli erikoisruokavalioiden huomioon ottaminen. Mie oon alkanut viime aikoina käyttämään kahvissani kauramaitoa ja sitäkin löytyi Puikkarista! Ja itse asiassa – kauramaidon lisäksi pienessä kylmiössä oli myös soija- ja riisimaitoja. Tosin niitä en uskaltanut kokeilla. Onko siulla valkosen vehnän -pierutauti? No älähän mittään! Aamiaista löytyy kattavasti myös gluteenittomana."

Aamiainen - päivän tärkeästä hetkestä kirjoitti kokemuksiaan meidän aamiaisesta Pikku-bloggaaja. Lue tästä lisää!

Ihan vain kahdestaan.

Hetki itselle, hetki parisuhteellIe!

https://hetkiitselle.blog/2017/08/22/hetki-parisuhteelle/

Aavan Meren Itäpuolen- bloggaaja seikkaili Kuopiossa perhelomalla. Lue blogista Astan kokemuksia Kuopiosta! http://starbox.fi/aavanmerenitapuolen/puijonsarvi