Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kuopio tunnetaan Puijon tornista, kauppatorista ja kuvankauniista Kallavedestä. Kuopio tarjoaa matkailuelämyksiä vuodenajasta riippumatta. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on niin kaupunkilomailuun kuin työ- ja kokousmatkailijalle sopiva, monipuolinen ja viihtyisä palvelukokonaisuus kaupungin keskustassa, kauniin puiston laidalla. Myös hotellin ravintolat tarjoavat menoa moneen makuun.

Kuopijossa kyllä viihtyy kun luonto on semmonen että eepä paljo missään ja palaveluttii on joka kohassa likellä. Puijon torni, kalakukot, Kallavesj ja mualiman viäräleokasin murre, savon kielj, on tavaramerkkijä. Tervetulloo naattimaan savolaesesta lupsakkuuvessa ja myötäkarvasesta tyylissä olla ja ellee!

Tervetuloa, lupsakka ja kodikas hotellivierailu odottaa.

location
Minna Canthin katu 16 70100, Kuopio
location
Minna Canthin katu 16
70100, Kuopio
directions
parking
puhelin
+358 10 7629 500 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 17 2826 114
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Asiakaspalautteet

"I have stayed in this hotel on several occasions and different seasons. Last time I had a recently refurbished room for four nights in the old building overlooking the beautiful park. Room was extremely sound proof. Even it was located just above the busy breakfast room I could not hear any noise, neither from the corridor. I do not have a clue when the cleaners did their job as I did not hear (you know the usual hoovering sound early in the morning...) or see any of them during my stay. Anyhow my room was super tidy and fresh every time I returned there. I slept so well during my stay because of the big and comfortable bed. Breakfast buffet was one of the best I ever experienced in any hotel and it was included in the price. Staff was so friendly, helpful and available at all times paying attention to the little details. Hotel has an excellent location in the heart of Kuopio: few steps away from the central market square, harbour, lovely lake and nature, best restaurants, bars, railway station, etc. Great value for money!"

Täällä on käyty jo kaksi kertaa. Tämä hotelli se jaksaa aina pitää tason korkealla. Hyvää ruokaa, erinomainen palvelu ja mahtavat asiakaskohtaiset. Lemmikkejä on ajateltu, se on minulle tärkeintä. Muilla hotelleilla olisi täältä opittavaa!

Henkilökunta oli aivan todella ystävällistä ja mukavaa. He loivat kyllä leppoisan ilmapiirin hotelliin. Kiitos heille :)

Vastaanotto saapuessani oli rennon iloisen ystävällinen, juuri minun makuuni :) Olin erittäin tyytyväinen myös huoneeseen. Tyylikkäästi uusittu, sopivasti moderni mutta kuitenkin rakennuksen henkeen sopiva. Pidin tummista seinistä ja siitä, että kylppärissäkin oli hieman väriä (sininen seinä). Yleensä hotellihuoneiden kylpyhuoneet rempataan nykyään vitivalkoisiksi tai korkeintaan hieman harmaata joukkoon. En keksi mitään "valittamista" vaikka kuinka oikein miettisin. :)

Netistä poimittua

Ihan vain kahdestaan.

Hetki itselle, hetki parisuhteellIe!

https://hetkiitselle.blog/2017/08/22/hetki-parisuhteelle/

Aavan Meren Itäpuolen- bloggaaja seikkaili Kuopiossa perhelomalla. Lue blogista Astan kokemuksia Kuopiosta! http://starbox.fi/aavanmerenitapuolen/puijonsarvi