Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Original Sokos Hotel Kimmel

Tervetuloa nykykarjalaisen luksuksen äärelle!

Lämpimästi tervetuloa Joensuuhun ja Pielisjoen rantaan! Tarjoamme sinulle upeasti uusitut tilat, vieraanvaraista palvelua, herkullista ruokaa, vireää karjalaista kaupunkielämää ja luontoelämykset ihan vierellä. Aamiaispöydästäsi voit nähdä saukkoparin sukelluksen, pyrähtää lenkille joen rantoja pitkin, nauttia illalliseksi mestariemme huolella valmistamia annoksia - ja päivän päätteeksi nukahtaa muhkeiden vuoteiden syliin!

Pohjoiskarjalaisten käsissä koreaksi tehty

Original Sokos Hotel Kimmel on saanut ihan uuden kimalluksen. Avattiin seinät luontoon. Tuotiin vahvat värit ja luonnonmateriaalit huoneisiin. Tehtiin sviitit omalla parvekkeella, valtava juhlasali, kunnon saunaosasto, Bistro Heili sekä iltaravintola Las Palmas yön kiitäjille.

Uusi Kimmel luotiin yhdessä paikallisten sähkömiesten, puuseppien, oluenpanijoiden, piirakanleipojien ja käsityöläisten kanssa. Nauti heidän taitavien kättensä jäljistä!

Itä-Suomen ykköstapahtumatähti

Sambakarnevaalit, karhunkaatajaiset, viihdekonsertit ja mitalijuhlat. Kekkonen syömässä kyljyksiä, Danny susiturkissaan. Ampumahiihtäjät, festarivieraat ja rokkikukot. Kimmel on ollut tapahtumien ja tapahtumavieraiden talo aina. Nyt entistä upeampi sellainen. Järjestämme juhlat jopa tuhannelle, tai katamme kahvit lasikuutioihin ihan pienille porukoille.

Paljon paikallista. Sopivasti luksusta. Sinusta huolehtimista suurella rakkaudella. Tervetuloa nautiskelemaan uusitun Original Sokos Hotel Kimmelin kimalluksesta!

location
Itäranta 1 80100, Joensuu
Itäranta 1
80100, Joensuu
parking
puhelin
+358 20 1234 663 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Internet-yhteydet

Langaton laajakaista löytyy kaikista huoneista.

Ilmastointi

Kaikissa huoneissamme on ilmastointi.

Asiakaspalautteet

Kokonaiskokemus Joensuusta ja Kimmelistä erittäin mieluisa, saneerauskaan ei häirinnyt lainkaan. Vastaanoton henkilö ammattilainen, asiakaspalvelu erinomaista!

Suosittelen koska palvelu oli ensiluokkaista ja erityisesti runsas ja maittava aamupala olivat meidän mieleen.

Hienosti täysin remontoitu ja uudistettu hotelli. Upeat juhla/kokoustilat, sisäänkäynti/respa ja ravintolat. Myös huoneet täysin uusittu hyvällä maulla.

Kaunis hotelli, remontoitu hyvällä maulla. Viihtyisä ja tunnelmallinen. Henkilökunta on ystävällistä.

Oikein mukava viikonloppu vietetty Kimmelistä. Huone erittäin tyylikäs ja siisti, ravintola oikein viihtyisä ja ruoka hyvää, erityisesti lohikeitto niin maukasta. Erittäin ystävällinen henkilökunta.

Remontin jälkeen uusi ilme on erittäin tyylikäs ja viihtyisä. Aamiaisesta täytyy erikseen mainita karjalanpiirakat, hienoa, että ne vastaavat paikallista tasoa. Olisipa muissakin hotelleissa oikeita karjalanpiirakoita.

Kimmelin uudistus ja remontti oli toteutettu todella onnistuneesti, hotellin viihtyisyyttä verrattuna edelliseen ei voi edes sanoin kuvata, niin huomattava ero oli! Myös aamiainen oli merkittävästi entistä parempi ja monipuolisempi.

Superior X King-huone oli täydellinen ja vastasi täysin odotustani. Sänky upea, sauna ja parveke, kuten luvattiin. Siisteys ja palvelut erittäin hyvät. En löytänyt mitään moitittavaa huoneesta, enkä muustakaan. Aamiainen hyvä ja riittävä. Sydämellinen kiitos majoituksesta.

Netistä poimittua

Esko Kyrö vietti meillä juhannusta ja kertoo vierailustaan hänen blogissaan.
Lue Eskon kuulumiset tästä.

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva, junan viemänä Helsinkiin muuttanut Aurinkorasvaa ja aloe Veeraa blogia kirjoittava Veera kävi tutustumassa hotellimme kylpylään sekä muihin palveluihin. Lue Veeran fiiliksiä täältä!

Saimme vieraaksi Colour Outside the Lines-blogia kirjoittavan Susannan lokakuussa ja tästä vierailusta olisikin nyt luettavaa tarjolla! Käy tutustumassa Susannan fiiliksiin hotellistamme ja sen palveluista täältä!

Vaikuttaja Esko Kyrö kävi tutustumassa Joensuussa mm. uuteen Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan sekä tottakai paikallisiin ravintoloihin. Käy kurkkaamassa Eskon fiiliksiä täältä!

Nykykarjalaista luksusta lähdettiin hakemaan Joensuusta ja tätä kaikkea koimme viikonloppureissulla ❤
 

Original Sokos Hotel Kimmel sai vieraakseen bloggaaja Sanna Walleniuksen.

Lue heidän kokemuksistaan uudistuneesta Kimmelistä ja kesäisestä Joensuusta täältä.