Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Bisnesmatkaajan tukikohta

content-page-hero-image

Hotelli Kimmel on bisnesmatkaajan tasokas tukikohta

Karjalaista mystiikkaa huokuvat huoneet, hemmotteleva Spa, sympaattiset ravintolat, paljon autopaikkoja ja luonnonläheinen sijainti. Original Sokos Hotel Kimmel tarjoaa bisnesmatkailijalle sopivasti luksusta – ja sydämen täydeltä karjalaista vieraanvaraisuutta. Lue tästä vinkit hyvään työmatkaan!

Majoitu tyylillä

Original Sokos Hotel Kimmel on uusittu täysin vuonna 2021. Uudet hotellihuoneemme henkivät karjalaista mystiikkaa ja pohjoiskarjalaisten metsien tunnelmaa tyylikkäällä tavalla.

Haluaisitko nostaa työmatkasi astetta paremmalle tasolle? Varaa hotellin upea Superior X -huone! Näissä huoneissa on oma sauna, ylellinen sisustus, muhkea vuode ja kylpytakit, joihin kääriytyä. Osassa on jopa oma parveke. Tilava Superior X -huone toimii loistavasti myös etätyöhön.

Hemmottele itseäsi Kimmel Spassa

Pulahda työpäivän päätteeksi kaupunkikylpylämme altaisiin ja nautiskele saunan lämmössä – meillä on lupa rentoutua! Nykykarjalaista luksusta huokuva Kimmel Spa porealtaineen, saunoineen, elämyssuihkuineen ja lämpöpenkkeineen vie arjen yläpuolelle.

Spa-liput saat etuhintaan S-Cardilla ja veloituksetta majoittuessasi Superior X -huoneessa. Kysy lisää vastaanotosta!

Ruokaa mestarin otteella ja uniikit neuvottelutilat

Nyt ei kokata itse! Bistro Heilin väki tarjoilee rentoa tunnelmaa ja ruokaa mestarin otteella, sesongin makuja hyödyntäen. Lohikeittoa, rapupastaa vai kananpoikaa, nyt nautiskellaan!

Kaipaatko yksityisempää tilaa bisnesneuvottelulle? Bistro Heilin viereltä löytyy sympaattisia lasikuutioita, joissa voit kokoustaa pienellä porukalla, kaikessa rauhassa.

Hyvää huomenta!

Kimmelin kehutulla aamiaisella päivä lähtee pirteästi käyntiin. Karjalanpiirakat ovat maan parhaita, kahvi tuoretta, puuro vastakeitettyä ja hedelmät raikkaita. Kesällä aamiaisen voi nauttia isolla terassipihallamme, puistomaisemaa ja Pielisjoen pintaa katsellen.

Loistava sijainti luonnonläheisessä maisemassa

Vaikka Kimmel onkin kaupunkihotelli, on sijaintimme luonnonläheinen. Aamiaisella istuessasi saatat nähdä saukon pulahtavan rantaveteen, illalla laskeva aurinko saa joen pinnan kimaltelemaan. Ja Pielisjoen rantamaisemasta on kiva pyrähtää aamulenkille ja jatkaa sitten matkaa siltoja ja joenvartta pitkin.

Kaupungin keskustassa pidettäviin työtapaamisiin tai illan kulttuuririentoihin kävelet meiltä vain kymmenisen minuuttia – tai lainaa polkupyörä ja olet paikalla vielä sutjakammin!

Sydämellisesti tervetuloa Original Sokos Hotel Kimmeliin!

Muista kurkistaa myös voimassaolevat S-Card -etumme täältä.