Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kokous ja juhlat

content-page-hero-image

Itä-Suomen ykköstapahtumatalo

Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen monipuolisin tapahtumatalo, jossa järjestetään niin laadukkaita näyttelyitä, kokouksia ja seminaareja, häitä kuin tyylikkäitä juhlia. Sijainti Sirkkalan puiston laidalla, Pielisjoen rannalla tuo pohjoiskarjalaisen luonnon lähelle tapahtumavieraita.

Monipuolinen tilavalikoima lasikuutioista autonäyttelyn estradiin

Kimmelissä onnistuvat monenlaiset tapahtumat pohjoiskarjalaisella vieraanvaraisuudella! Pienimmät tilamme ovat sympaattisia lasikuutioita, jotka löydät Bistro Heilin viereltä. Entiseen hotellin sviittiin on rakennettu luova kokoustila Urho saunoineen ja kokousjärjestäjän huoneineen. Lasikuutioihin ja luovaan tilaan asennettavat etäkokouslaitteet mahdollistavat laadukkaat etäkokoukset myös pienimmille ryhmille.

Talon kokoussiivestä löytyy kahdeksan kokoustilaa, jotka voidaan yhdistää eri tavoin useaksi pienemmäksi, tai yhdeksi isoksi 600 henkilön tilaksi. Pääjuhlapaikkana toimii Sirkkala-sali, josta on upea näkymä joelle. Kaikki talon tapahtumatilat yhdistäen voi Original Sokos Hotel Kimmelissä järjestää jatkossa jopa 900 hengen tilaisuuden.

Isoissa tapahtumatiloissa on kamerat, joilla tapahtumasi voidaan striimata koko taloon – tai hybridimallilla vaikka koko Suomeen. Tapahtumatilojen seinät saa auki, joten taloon voi tuoda myös autonäyttelyn.

Kokonaisuuden täydentää Bistro Heili baareineen sekä alakerran iltaravintola Las Palmas, joka on avoinna perjantai- ja lauantai-iltaisin.

Tapahtumavaraukset: Myyntipalvelu puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi

Kokous- ja tapahtumatilat

Lasikuutiot, 4 kpl
Luova tila, 1 kpl
Kokoustilat, 8 kpl, yhdisteltävissä yhdeksi yhtenäiseksi tilaksi (max 600 henkilöä)
Sirkkala-sali (max. 300 henkilöä)
Bistro Heili
Iltaravintola Las Palmas

Tutustu ja varaa verkossa!