Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Kylpylä

content-page-hero-image

Nautiskelukylpylä Kimmel Spa

Välillä on hyvä irrottauttutua arjesta ja antautua elämän pienille iloille. Nautiskelukylpylä Kimmel Spa on luotu juuri noihin hetkiin. Spa sijaitsee Joensuun keskustassa Itä-Suomen suurimman tapahtumatalon, Original Sokos Hotel Kimmelin alakerrassa.

Nykykarjalaista luksusta huokuva ylellinen spa porealtaineen, saunoineen, elämyssuihkuineen sekä lämpöpenkkeineen saattelee vierailijansa takuuvarmasti arjen yläpuolelle.

Intiimi kylpylämme tarjoaa helposti saavutettavat puitteet rentouttavaan yhdessäoloon niin pariskunnille, ystäväporukoille, työyhteisöille kuin omaa kiireetöntä aikaa arvostaville nautiskelijoille.

Oikopolku tavallisen yläpuolelle

Loimme yhdessä Lumenen kanssa kylpyläämme ikioman saunapolun ja ihonhoitotuotepaketin. Hemmottelukokonaisuuden avulla voit kylpyläkäyntisi aikana helliä ja hoitaa vartaloasi päästä varpaisiin.

Pakettiin on koottu viisi ihanaa Lumene tuotetta, jotka puhdistavat ja kosteuttavat ihoa. Tuotteiden miellyttävät koostumukset hoitavat ihoa pohjoisen luonnon raaka-aineiden ja puhtaan pohjoisen lähdeveden avulla. Paketti sisältää suolakidekuorinnan jaloille, syväpuhdistavan kasvokuorinnan, rauhoittavan kasvonaamion, täyteläisen vartalovoiteen ja 24h tehokosteusvoiteen. Lumenen ihonhoitotuotepaketin saat hotellin vastaanotosta sekä Span vastaanotosta sen aukioloaikana hintaan 12€.

Lisää luksusta seurueesi saunailtaan

Varatessasi seurueellesi Original Sokos Hotel Kimmelin tilaussaunan, saat samalla koko porukalle liput Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan.

Saunatilasta on suora ja esteetön käynti Nautiskelukylpylä Kimmel Spahan. Tilaussauna on varattavissa perjantaisin ja lauantaisin kolmeksi tunniksi hintaan 500€, sis. Span käytön, kylpytakit, tossut ja pyyhkeen kymmenelle hengelle. Tilaussaunan yhteyteen on tilattavissa myös sauna menu ja- juomat lisäveloituksesta. Tutustu lisää tilaussaunaan ja sen varausohjeisiin tästä.

Altaat

Poreallas 34°C
Elämysallas 34°C
Kylmäallas 6°C
Jalkakylpyaltaat 7-40°C

Saunat

Suomalainen sauna, Kajo 75°C
Höyrysauna, Utu 40°C

Tilaussauna, Vire 80°C

Lue lisää tilaussaunasta ja sen varaamisesta tästä.

Elämyssuihkut

Elämyssuihkussa pääset kokemaan eri sääilmiöitä luonnon äänien ja musiikin, tuoksujen sekä valaistuksen avulla.

Hinnat

Kylpylässä käytössä vain korttimaksu.

Hotelliasukkaille 15 €
S-Card 10 €
Lapset 4-14v 8 € (alle 4v pääsevät ilmaiseksi)
Hotelliasukkaille perhelippu 42 € (sis. kaksi aikuista ja kaksi 4-14v lasta, alle 4v pääsevät ilmaiseksi)
Muut asiakkaat S-Etukortilla 22 € (norm. 25 €)
Muille asiakkaille perhelippu 56 € S-Etukortilla (norm. 66 €) (sis. kaksi aikuista ja kaksi 4-14v lasta, alle 4v pääsevät ilmaiseksi)
Lapset 4-14v 13 € (S-Etukortilla 11 €), (alle 4v pääsevät ilmaiseksi)
Seniorit 12 €
Opiskelijat (kuvallisella opiskelijakortilla) 12 €

Uima-asuja myynnissä hintaan 25 €
Pyyhevuokra 5 €
Lumene ihonhoitotuotepaketti (sis. 5 tuotetta) 12 €

Oleskeluaika kylpylässä on 2 tuntia.

Aukioloajat:

Ma-To klo 11 - 21
Pe klo 11 - 22
La klo 10 - 22
Su klo 10 - 21

Kylpylän ikäraja on K18 perjantaisin ja lauantaisin klo 18 - 22.