Hae varaus

hotel-logo

Edut ja tarjoukset

Original Sokos Hotel Kimmelin edut ja tarjoukset

Tutustu hotellimme Original Sokos Hotel Kimmelin ajankohtaisiin etuihin ja tarjouksiin, niin matkustat meille edullisemmin! Mikäli etsit päivän edullisinta hintaa tai tarjousta pitempään viipymään, löydät teille sopivan tarjouksen alta.

Juhlista lakkiaisia Kimmelissä alk. 76 €/hlö/vrk/2 hh
Tämän vuoden lakkiaisbileissä hotellin iltaravintola Las Palmas Kimmelissä esiintyy Ahti. Siihen, kun lyödään kylkeen majoitus ja kylpylä saman katon alla, niin täydellinen paketti on valmis! Tutustu tarjoukseen täältä.

Vietä viikonloppua Kimmelissä S-mobiiliedulla alk. 54,50 €/hlö/2hh/vrk
Original Sokos Hotel Kimmel on tunnettu kohde Joensuussa, Pielisjoen rannalla. Hotelli on lähellä keskustaa ja sen myötä myös kaikkia kaupungin palveluita. Talosta löytyy myös ravintola ja yökerho, joten viikonloppu Kimmelissä menee aivan siivillä. Tutustu tarjoukseen täältä.

Yhdistä kaupunkilomaan hemmotteleva spakokemus alk. 82,50 €/hlö/2hh Superior-huoneessa
Välillä on hyvä irrottaututua arjesta ja antautua elämän pienille iloille. Nautiskelukylpylä Kimmel Spa on luotu juuri noihin hetkiin. Kylpylän yhteyteen kun yhdistää lisäksi hotellimme kauniit Superior-huoneet, alkaa olemaan viikonlopun kylpyläloma Pielisjoen rannassa valmis. Tutustu tarjoukseen täältä.

Huilaa & Bailaa Original Sokos Hotel Kimmelissä alk. 72 €/hlö/vrk/2hh
Loimme yhdessä Palmasin kanssa Huilaa & Bailaa -majoituspaketin, joka sisältää majoituksen aamiaisineen sekä sisäänpääsyn Las Palmasiin, jossa teitä viihdyttää kattaus suomen kovimpia artisteja. Tutustu tarjoukseen täältä.

Vietä hetki kahden kesken Kimmelissä alk. 219 €/2 hlö/2hh/vrk
Hotellien pehmeä sänky, rentouttava Kimmel Spa, herkkuja huoneessa ja aamupala sängyltä käsin. Vietä hetki kahden kesken Kimmelissä! Tutustu tarjoukseen täältä.

Vietä rento aamu yhdistämällä hotelliaamiainen ja spakäynti hintaan 25 €/hlö
Kimmelissä herkutellaan aamiaisella ja rentoudutaan spassa!
Mikä sen parempaa, kuin aloittaa päivä runsaalla buffetaamiaisella ja sen jälkeen rentoutua saunan lämmössä tai porealtaan poreissa. Tutustu tarjoukseen täältä.

Sunnuntain kohokohta, brunssi ja spa 37 €/hlö
Spa & Brunssi -paketti vie sinut herkullisten brunssipöytien ääreen ja rentoutumaan span poreisiin. Tutustu tarjoukseen täältä.

Kimmel Span sekä Bistro Heilin Burger & Spa -paketti 35 €/hlö
Sinä joka rakastat sekä burgereita että kylpylässä rentoutumista, toiveisiisi on nyt vastattu! Tutustu tarjoukseen täältä.