Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Solo Supreme Sauna

Suihku, Sauna, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Saunallinen Solo Supreme luo hotellivierailulle aistikkaat puitteet. Huoneissa on muhkea 180 cm leveä parivuode sekä sohva yhteisiin hetkiin. Halutessanne samassa tilassa oleva sohva on pedattavissa kahdelle aikuiselle tai lapselle. Saunalliset, ullakkotunnelmaiset huoneet (37 m²) sijaitsevat rakennuksen päädyssä 6. krs:ssa. Rentoudu saunoen ja nauttien laadukkaista Rituals-kylpytuotteista ja saunatuoksuista. Huoneissa vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet sekä Cupsolo-kahvinkeitin erikoiskahveja varten. Isompaan yhdessäoloon voidaan nämä kaksi huonetta yhdistää avaamalla väliovi.

Solo Single

Suihku, 140 cm Bed, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Heittäydy muhkealle vuoteelle (lev. 140 cm) ja rentoudu. Tässä huoneessa kaikki mitä tarvitset on kätevästi kätesi ulottuvilla halusitpa työskennellä rennosti tai käpertyä ylellisen vuoteen syleilyyn makoisille unille.
Lisäksi huoneissa on vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet. Huoneiden persoonalliset, suihkulliset wc-tilat on varustettu Ritualsin laadukkain kylpytuottein.
Kaikista yhden hengen huoneistamme on näkymät viihtyisälle sisäpihallemme ja ne sijaitsevat hissin välittömässä läheisyydessä.

Solo Twin

Erilliset vuoteet, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Kaikki laadukkaat Solo Twin -huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-5. Huoneiden sykähdyttävä ja klassinen sisustus houkuttelevat viihtymään. Sängyt ovat muhkeita ja niiden huippupatjat ovat vartalon mukaan muotoutuvia perustuen NASAn kehittämään materiaaliin. Huoneiden vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet, lisää nautinnollisuutta. Huonekohtainen jäähdyttävä ilmastointi takaa, että voit säätää itsellesi miellyttävän lämpötilan huoneeseen kaikkina vuodenaikoina.

Solo Up King

Parivuode 180 cm, Suihku, Läheltä hissiä, Kylpyamme, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Yllätyksellinen neljän hengen erikoishuone (30 m²), jossa on King size -vuoteen (lev. 180 cm ) lisäksi aikuisille ja lapsille sopiva hauska kerrossänky (90 x 210 cm). Lisämukavuutta uniikkiin majoitukseen tuo hellivä kylpyamme ja erillinen suihkutila, pehmeät kylpytakit ja -tossut sekä laadukkaat Ritualsin kylpytuotteet. Voit nauttia ja katsella suosikkiohjelmaasi parivuoteestasi tai kerrossängyistä tai liittää siihen oman medialaitteesi.

Ultimate Solo Suite

Kylpyamme, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Tämä näyttävä ja avara kulmahuoneistokokonaisuus tarjoaa käyttöösi aistikkaan olohuoneen ja tunnelmallisen makuuhuoneen, joissa tilaa on yhteensä 65 m². Tähän sviittiin on helppo jäädä vain nautiskelemaan, me huolehdimme sinusta. Huonepalvelumme on käytettävissäsi lähes vuorokauden ympäri, ja voit tilata herkulliset ateriat huoneeseesi. Voit rentoutua lämpimässä kylvyssä tai nauttia olostasi sohvilla ja katsoa omaa suosikkiohjelmaasi ison taulutelevision ( 2 kpl 47") kanavavalikoimasta tai lisätä liittämällä siihen oman medialaitteesi. Upean parivuoteen lisäksi huoneistossa on sohva, joka pedattavissa kahdelle sekä erillinen wc. Huoneessa on vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet sekä Cupsolo-kahvinkeitin erikoiskahveja varten.

Viehättävät ja tilavat (n. 40 m²) Solo Supreme -huoneet, joista on näkymä tunnelmalliselle sisäpihalle, sijaitsevat hotellin 2. krs:ssa. Huoneissa on muhkea King size -vuode (lev. 180cm) sekä vuodesohva, joka pedattavissa kahdelle aikuiselle tai lapselle. Lisämukavuutta asumiseen tuovat hellivä kylpyamme ja erillinen suihkutila, pehmeät kylpytakit ja -tossut sekä laadukkaat Rituals kylpytuotteet. Yhteen huoneista voit yhdistää Solo King-huoneen (1-2 kpl), kysy lisää myyntipalvelustamme.

Solo King

Parivuode 180 cm, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Kaikki laadukkaat Solo King -huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-7. Huoneiden sykähdyttävä ja klassinen sisustus hurmaavat. Ylellinen ja muhkea King size -vuode (lev. 180 cm) sekä vartalon mukaan muotoutuva huippupatja hemmottevat, täällähän voisi viipyä vaikka koko päivän! Huoneiden vedenkeitin, jolla keität kahvit tai teet lisää nautinnollisuutta. Huonekohtainen jäähdyttävä ilmastointi takaa, että voitte säätää miellyttävän lämpötilan huoneeseen kaikkina vuodenaikoina.