Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme. Kampanjahinta ei vaadi kirjautumista.

Solo Supreme Sauna

Suihku, Sauna, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Saunallinen Solo Supreme luo hotellivierailulle aistikkaat puitteet. Huoneissa on muhkea 180 cm leveä parivuode sekä sohva yhteisiin hetkiin. Halutessanne, samassa tilassa oleva 140cm leveä sohva on pedattavissa kahdelle aikuiselle tai lapselle. Saunalliset, ullakkotunnelmaiset huoneet (37 m²) sijaitsevat rakennuksen päädyssä 6. krs:ssa. Rentoudu saunoen ja nauttien laadukkaista Rituals-kylpytuotteista. Huoneissa on Dolce Gusto-keitin, jolla voit valmistaa erilaisia kuumia juomia. Isompaan yhdessäoloon voidaan nämä kaksi huonetta yhdistää avaamalla väliovi.

Solo Single

Suihku, 140 cm Bed, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Heittäydy muhkealle vuoteelle (lev. 140 cm) ja rentoudu. Tässä huoneessa kaikki mitä tarvitset, on kätevästi kätesi ulottuvilla,halusitpa työskennellä rennosti tai käpertyä ylellisen vuoteen syleilyyn makoisille unille.
Lisäksi huoneessa on Dolce Gusto-keitin, jolla voit valmistaa erilaisia kuumia juomia. Huoneiden persoonalliset, suihkulliset wc-tilat on varusteltu Ritualsin laadukkain kylpytuottein. Kaikista yhden hengen huoneistamme on näkymät viihtyisälle sisäpihallemme ja ne sijaitsevat hissin välittömässä läheisyydessä.

Solo Twin

Erilliset vuoteet, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Kaikki laadukkaat Solo Twin -huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-5. Huoneiden sykähdyttävä ja klassinen sisustus houkuttelevat viihtymään. Huoneessa on kaksi (lev. 90 cm) muhkeaa Solo vuodetta, jolloin huoneessa majoittuu mukavasti, vaikka ystävän kanssa. Huoneessa on Dolce Gusto -keitin, jolla voit valmistaa erilaisia kuumia juomia. Huoneiden persoonalliset, kylpyhuonetilat on varusteltu Ritualsin laadukkain kylpytuottein.

Solo Up King

Parivuode 180 cm, Suihku, Läheltä hissiä, Kylpyamme, Työpöytä, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Yllätyksellinen neljän hengen erikoishuone (30 m²), jossa on King size -vuoteen (lev. 180 cm ) lisäksi aikuisille ja lapsille sopiva hauska kahdessa tasossa oleva parvisänky (100 x 210 & 90 x 210 cm). Lisämukavuutta uniikkiin majoitukseen tuo hellivä kylpyamme ja erillinen suihkutila, pehmeät kylpytakit ja -tossut, laadukkaat Ritualsin kylpytuotteet sekä Dolce Gusto-keitin, jolla voit valmistaa erilaisia kuumia juomia.

Ultimate Solo Suite

Kylpyamme, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Tämä näyttävä ja avara kulmahuoneistokokonaisuus tarjoaa käyttöösi aistikkaan olohuoneen ja tunnelmallisen makuuhuoneen, joissa tilaa on yhteensä 65 m². Tähän sviittiin on helppo jäädä vain nautiskelemaan, me huolehdimme sinusta. Huonepalvelumme on käytettävissäsi lähes vuorokauden ympäri, ja voit tilata herkulliset ateriat huoneeseesi. Voit rentoutua lämpimässä kylvyssä tai nauttia olostasi sohvilla vaikka katsellen omaa suosikkiohjelmaasi laajasta kanavavalikoimasta tai liittämällä siihen oman medialaitteesi. Upean parivuoteen lisäksi huoneistossa on sohva (140cm),joka on pedattavissa kahdelle aikuiselle tai lapselle sekä erillinen wc. Huoneessa on Dolce Gusto-keitin, jolla voit valmistaa erilaisia kuumia juomia. Huonehintaan sisältyy myös herkullinen artesaaniannos, runsaan aamiaisvalikoimamme lisäksi.

Viehättävät ja tilavat (n. 40 m²) Solo Supreme -huoneet, joista on näkymä tunnelmalliselle sisäpihalle, sijaitsevat hotellin 2. krs:ssa. Huoneissa on muhkea King size -vuode (lev. 180cm) sekä vuodesohva, joka on pedattavissa kahdelle aikuiselle tai lapselle. Lisämukavuutta asumiseen tuovat hellivä kylpyamme ja erillinen suihkutila, pehmeät kylpytakit ja -tossut, laadukkaat, Rituals kylpytuotteet sekä Dolce Gusto-keitin, jolla voit valmistaa erilaisia kuumia juomia. Yhteen huoneista voit yhdistää Solo King-huoneen, kysy lisää myyntipalvelustamme.

Solo King

Parivuode 180 cm, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Kaikki laadukkaat Solo King -huoneet sijaitsevat kerroksissa 2-7. Huoneiden sykähdyttävä ja klassinen sisustus hurmaavat. Ylellinen ja muhkea King size -vuode (lev. 180 cm) hemmottelee, täällähän voisi viipyä, vaikka koko päivän! Huoneiden persoonalliset, kylpyhuonetilat on varusteltu, Ritualsin laadukkain kylpytuottein. Huoneessa on myös Dolce Gusto-keitin, jolla voit valmistaa erilaisia kuumia juomia.