Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisiä yhden hengen huoneita, suurimmassa osassa 140 cm leveä vuode. Huoneissa on kolme eri sisustustyyliä; italialainen, itämainen ja mannermainen. Italialaiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa upea huonekorkeus. Sekä kylpyammeellisia että suihkullisia huoneita. 140 cm leveillä vuoteilla varustettuihin huoneisiin voi tarpeen vaatiessa majoittua myös kaksi henkilöä.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

"Näissä tilavissa kahden hengen huoneissa majoitut mukavasti. Huoneissa on kolme eri sisustustyyliä; italialainen, itämainen ja mannermainen. Italialaisen tyyliin sisustetuissa huoneissa upea huonekorkeus. Tarjolla kylpyammeellisia ja suihkullisia huoneita. Suurin osa huoneista hyvin tilavia, vähintään kuitenkin 22 m2.

Standard Triple

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Näihin kodikkaisiin ja tilaviin kolmen hengen huoneisiin voit majoittautua isommankin porukan kanssa. Huoneissa on kolme sänkyä, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. Huoneissa on kaksi eri sisustustyyliä; itämainen ja mannermainen. Tarjolla kylpyammeellisia ja suihkullisia huoneita. Huoneiden koko on keskimäärin 23 m2.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Viehättävät ja rauhalliset superior-huoneet sijaitsevat hotellin 4. / 7. kerroksessa. Kaikissa huoneissa on parkettilattia ja ne ovat pääosin sisustettu mannermaiseen tyyliin. Superior -varusteina kylpytakit, tossut, yksittäispakatut kylpytuotteet sekä vedenkeitinsetti.
Huoneet ovat vähintään 22 m2. Mahdollisuus lisävuoteeseen 180 x100cm.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

"Näissä kahden hengen huoneissa majoitut mukavasti parivuoteella. Huoneissa on kolme eri sisustustyyliä;italialainen, itämainen ja mannermainen. Italialaiseen tyyliin sisustetuissa huoneissa on upea huonekorkeus.Tarjolla kylpyammeellisia ja suihkullisia huoneita. Suurin osa huoneista hyvin tilavia, keskimäärin 22 m2.

Suite

Parkettilattia, Kylpyamme, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

"Toimiva sviittimme edustaa mannermaista sisustustyyliä. Huone koostuu tilavasta makuuhuoneesta ja pienestä olohuoneesta. Lisäksi huoneessa on kaksi erillistä wc:tä, suihku sekä amme ja oma pieni sauna ja pukeutumishuone. Huoneissa lisävarusteina kylpytakit, tossut, yksittäispakatut kylpytuotteet sekä vedenkeitinsetti. Huoneen kokonaispinta-ala on 54 m2.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

"Näissä tilavissa kahden hengen huoneissa majoitut mukavasti. Huoneissa on kaksi eri sisustustyyliä; itämainen ja mannermainen. Tarjolla kylpyammeellisia ja suihkullisia huoneita. Suurin osa huoneista hyvin tilavia, vähintään kuitenkin 22 m2. Huoneeseen saa tarvittaessa lisävuoteen yhdelle lapselle tai aikuiselle.