Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-käyttäjätilillä verkkosivuillemme.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Queen-huoneissa on muhkea Familonin vuode (160 cm) ja kylpyhuoneessa valittavanasi joko suihku tai kylpyamme. Kaikissa huoneissa on pikakahvin/teen valmistusmahdollisuus sekä viileäkaappi omille eväille. Taulu-tv 43´´ näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast) ja ilmainen langaton internet-yhteys. Lisävuoteellisia huoneita on myös saatavilla. Erikokoisia huoneita eri osissa hotellia!

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tilavissa twin-huoneissa on kaksi muhkeata Familonin vuodetta (80-100 cm) ja kylpyhuoneessa valittavanasi joko suihku tai kylpyamme. Kaikissa huoneissa on pikakahvin/teen valmistusmahdollisuus sekä viileäkaappi omille eväille. Taulu-tv 43 ´´ näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast) ja ilmainen langaton internet-yhteys. Lemmikkihuoneita ja lisävuoteellisia huoneita on myös saatavilla.

Perhehuone

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Reilun kokoisissa perhehuoneissa on parivuode (160 cm), kerrossänky kahdelle (80x200) sekä tilava kylpyhuone lapselle soveltuvin lisävarustein (potta ja seisomakoroke). Taulu-tv 43´´ näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast) ja ilmainen langaton internet-yhteys. Kaikissa huoneissa on pikakahvin/teen valmistusmahdollisuus sekä viileäkaappi omille eväille. Perhehuoneiden läheisyydessä käytävillä on mikroaaltouunipisteitä. Erilaiset pohjaratkaisut 4 eri perhehuoneessa.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kolmen hengen huoneita suosittelemme vain lyhyille visiiteille, koska muuta tilaa on hyvin rajallisesti. Näissä huoneissa myös kolmas vuode on kunnon vuode. Kaikissa huoneissamme on vedenkeittimet kahvin ja teenvalmistukseen veloituksetta, viileäkaappi säilytykseen ja 43 tuumainen taulu-tv näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast).

Superior Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Superior twin -huone on samalla esteetön huone. Tässä huoneessa on Familonin laadukkaat, erilliset vuoteet (100x210); reilusti liikkumatilaa; iso kirjoituspöytä sekä vuodesohva. Taulu-tv 43´´ näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast) sekä ilmainen langaton internet-yhteys. Huoneessa on pikakahvin/teen valmistusmahdollisuus, minibaari, tallelokero sekä kylpytakit ja -tossut. Kylpyhuoneessa on tilava suihku tuin ja pyynnöstä saatavilla suihkutuoli.

Junior Suite

Vain suihku, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Viihtyisä ja reilunkokoinen junior suite erillisillä olo- ja makuuhuoneilla tarjoaa hulppeasti tilaa. Queen size jenkki-vuoteessa (160 cm) nukut makeasti. Minibaari, tallelokero, espressokeitin, vedenkeitin kahvi- ja teevarustein; taulu-tv 43 ´´ näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast) sekä olo- että makuuhuoneissa ja ilmainen langaton internet-yhteys.

Superior Queen

Etsi vapaita huoneita

Persoonalliset Saimaa-teemoin uudistetut Superior Queen-huoneet ovat sisustukseltaan kaikki omia yksilöitään: kohtalokas Kuutamo, perinteikäs Vanha kanava, rouhea Uitto, hellyttävä Lumi-Kuutti ja nostalginen Mökki (Mökissä sauna). Muhkea Familonin parivuode (160cm), taulu-tv 43´´ näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast) ja ilmainen langaton internet-yhteys. Huoneessa on pikakahvin/teen valmistusmahdollisuus, minibaari ja tallelokero.

Kaisla-Suite

Vain suihku, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Upea Kaisla-sviitti on klassisen tyylikäs ja suomalainen. Makuuhuoneessa on mahtava 2 metriä leveä jenkkisänky. Huoneen varustukseen kuuluu 2 kpl taulu-tv 43´´ näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast); ilmainen internet-yhteys, minibaari, espressokeitin, vedenkeitin kahvi- ja teevarustein, laadukas hierontatyyny sekä lautapelejä. Tunnelmallinen pikkusauna sadesuihkulla sekä erillinen toiletti tuovat luksusta arkeen. Sviitin minibaarissa on myös aina iso pullo shamppanjaa saatavilla.

Superior Queen lisävuoteella

Parkettilattia, Vain suihku, Työpöytä, Tallelokero, Minibaari

Etsi vapaita huoneita

Persoonalliset Saimaa-teemoin uudistetut Superior Queen-huoneet lisävuodemahdollisuudella ovat sisustukseltaan nämäkin kaikki omia yksilöitään: hempeä Auringonlasku raikas Purjehdus ja romanttinen Laituri. Saimaa 1 ja Saimaa 2 -huoneissa on erilliset olo- ja makuuhuoneet. Muhkea Familonin parivuode (160-180cm), taulu-tv 43´´ näytönjakamistoiminnolla (Miracast/Chromecast) ja ilmainen langaton internet-yhteys. Huoneessa on pikakahvin/teen valmistusmahdollisuus, minibaari ja tallelokero.