Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

content-page-hero-image

Ravintolat Original Sokos Hotel Lappeessa

Monipuoliset ravintolamme palvelevat sinua aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Rosso IsoKristiina

"Missä Rosso, siellä Italia."

Rosso on ihana italialainen klassikko, jonka rentoa tunnelmaa suomalaiset rakastavat. Nauti rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja maankuuluista pizzoista. Rosso on iloinen ruokapaikka, johon olet tervetullut porukalla kuin porukalla. Myös perheen pienimmät on otettu huomioon ravintolavierialullasi.

Sydämellisesti Tervetuloa!

Lue lisää >>

VENN Lappeenranta

"Elämässä ei ole mitään niin arvokasta kuin Ystävät, viini ja ruoka."

VENN on kaupunkimme suurin ja viihtyisin olohuone! Sen viehättävän rempseään ilmapiiriin on helppo piipahtaa lasilliselle viiniä ostospäivän lomassa. Vennin valikoimista löydät helppoa ja herkullista purtavaa, viehkeitä viinejä ja kutkuttavia cocktaileja sekä upeita, alkoholittomia mocktaileja! Ja popcornia - sitä on aina VENNissä tarjolla!

Tervetuloa Venniin - Ystävät täällä jo odottavat!

Lue lisää >>

Coffee House IsoKristiina

Coffee House IsoKristiina on viihtyisä kahvilabaari vilkkaassa kauppakeskuksessa, peilipallon välkkeessä. Hemmottele itseäsi ja nauti kuppi herkullista vaahtokarkkikaakaota! Jos kaipaat terävyyttä päivääsi, suosittelemme tuplaespressoa. Nälän karkottamiseen löytyy täytettyjä bageleita ja ruokaisia toasteja useilla eri täytevaihtoehdoilla. Meiltä saat myös terveelliset Smoothiet ja Fruityt, valmistettuna tuoreista hedelmistä. Nyt on tietysti tarjolla myös joulutorttuja, luumuhillolla tottakai!

Tulehan kahvittelemaan Coffariin!

Lue lisää >>

HESBURGER IsoKristiina

Hampurilaisten lisäksi valmistamme salaatteja, tortilloja ja dipattavia tuotteita. Oletko jo kokeillut kanatortillaamme? Ruokalistalta löytyy myös paljon kasvisvaihtoehtoja.

Tervetuloa Heseen herkuttelemaan!

Lue lisää >>