Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

on inspiroiva ja ajan hermolla elävä kaupunkilaisten ja vierailijoiden kohtaamispaikka keskellä eloisaa kauppakeskus IsoKristiinaa.

Kaupunginteatteri vieressämme ja Kaupungintalo naapurinamme tuo kulttuurin vieraillemme helposti saavutettavaksi. Sijainti keskellä kaupunkia, mutta toisaalta vain kiven heiton päässä upeasta ja ainutkertaisesta Saimaasta ja sen luonnosta, on poikkeuksellinen! 

Teemme parhaamme joka päivä yllättääksemme Sinut aurinkoisesti, asioitpa hotellissamme, ravintoloissamme tai kokous- ja juhlaosastollamme. Kulttuuri- ja tapahtumakeskus Kehruuhuone Linnoituksessa uutena toimipaikkanamme avaa myös uusia, upeita mahdollisuuksia tapahtuma- ja kokoustarjontaamme. 

Meillä on myös monta suosittelijaa: olemme vuoden 2017 paras kokoushotelli omassa ketjussamme; meillä vaalitaan Green Key -hengessä vihreitä ja paikallisia arvoja ja saunaosastomme on Sauna from Finlandin sertifioima. 

 

Tervetuloa Lappeeseen - täällä kaikki hoituu!

location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
parking
puhelin
+358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 7621 005

Asiakaspalautteet

"Jäi kyllä todella hieno maku, olette mielyttäviä ihmisiä. Erityis kiitos ihanalle "neidolle" saamastani erityis huomiosta, jonka sain ulos kirjautuessani."

 

Aivan loistava aamupala. Erityisesti herkkusienet ja se jokin "rieskan tapainen" säväyttivät.

 

 

Ruoka oli hyvää ja mä sain nukkua yläsängyssä ja me uitiin ja mulla oli kivaa täällä.

 

 

Upea sijainti, parkkihalleista kätevä sisäänpääsy. Parkkihallin ruudut tiukat mutta ei oltu sesonkiaikaan joten oli tilaa sompailla. Ystävällinen palvelu. Ihanat saunatilat uima-altaineen. Tilavat tilat ja hyvät aamiaistarjoilut myös erikoisruokavaliot huomioitu. Siistit huoneet. Rauhallinen interiööri vaikka keskustassa ja ostoskeskuksen kyljessä. -Google-palaute 14.3.2019 -

Netistä poimittua

Metallipäät menee naimisiin -blogi: "Meidän mahdollinen häähotelli?"

Dinner4U2lta melko tuore blogi
"Miniloma Lappeenrannassa!" 
 

 

 

Starbox -bloggari Saija kertoo, millaista on

Oivallinen opiskelija-arki

Oh la laa!!

Nyt on tämä rouva ja tämän rouvan paras ystävä päässeet rentoutumaan oikein kunnolla! Vieläkin olen ihan hämmentynyt siitä, kuinka hyvänä meitä pidettiin Lappenrannan Original Sokos Hotel Lappeessa.

LUE koko Blogi täältä...

Terveiset päiväntasaajalta -blogin Sandra käväisi vieraanamme Original Sokos Hotel Lappeessa. Katso, mitä hän tuumasi hotellista ja kaupungistamme!