Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

sijaitsee Lappeenrannan ytimessä, kauppakeskus IsoKristiinassa. Hotelliasukkaan ulottuvilla on paljon palveluita, mielenkiintoisia kauppoja sekä houkuttelevia ravintoloita ja kahviloita. Elokuvateatteri ja Lappeenrannan Kaupunginteatteri löytyvät myös saman katon alta.

Ravintolamme Rosso IsoKristiina täyttää niin isojen kuin pientenkin asiakkaidemme toiveet. Nopeaan nälkään helpotusta löytyy Hesburgerista ja Obra Mexican Cantinasta. Soul Bar & Pianossa istut iltaa niin vanhojen kuin uusienkin ystävien kanssa ja Coffee House IsoKristiinassa herkutellaan erikoiskahveilla ja leivonnaisilla. Rakuuna Banquet soveltuu juhla- ja kokoustapahtumiin.

Erityisen viihtyisät saunatilat ja uima-allasalue tarjoavat pientä arjen luksusta. Meille on myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience  –sertifikaatti. Kuntosali ja asukassaunat ovat maksutta hotelliasukkaiden käytössä joka ilta. Tilaussauna soveltuu jopa 15 henkilölle kerrallaan.

Kokous- ja juhlatilat ovat mukavat ja monikäyttöiset: Kaukas-kabinetissa pidetään perinteiset kokoukset kun taas ideointitila Husaari soveltuu rentoon kokoustamiseen. Kokouspuolella tilaa löytyy 150lle ja juhlapuolella jopa 300 hengelle. 

Teemme parhaamme, jotta sinä viihtyisit - tervetuloa!
 

location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
parking
puhelin
+358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 7621 005

Asiakaspalautteet

gavia arctica (11/27/17) Google

Viidettä viikkoa viihdyin täällä työn takia.

Aivan loistava aamupala. Erityisesti herkkusienet ja se jokin "rieskan tapainen" säväyttivät.

 

 

Ruoka oli hyvää ja mä sain nukkua yläsängyssä ja me uitiin ja mulla oli kivaa täällä.

 

 

Aamiaisen Satu on Super! Kiitos lämpimästä palvelusta ja halauksesta! 4.-6.7.18

Netistä poimittua

Starbox -bloggari Saija kertoo, millaista on

Oivallinen opiskelija-arki

Oh la laa!!

Nyt on tämä rouva ja tämän rouvan paras ystävä päässeet rentoutumaan oikein kunnolla! Vieläkin olen ihan hämmentynyt siitä, kuinka hyvänä meitä pidettiin Lappenrannan Original Sokos Hotel Lappeessa.

LUE koko Blogi täältä...

Terveiset päiväntasaajalta -blogin Sandra käväisi vieraanamme Original Sokos Hotel Lappeessa. Katso, mitä hän tuumasi hotellista ja kaupungistamme!