Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

Mutkattomasti vieraanvarainen eteläkarjalainen!

Lappee on eloisa kaupunkilaisten ja vierailijoiden kohtaamispaikka keskellä vilkasta kauppakeskus IsoKristiinaa. Sijaintimme vain kiven heiton päässä upeasta ja ainutkertaisesta Saimaasta ja sen luonnosta on poikkeuksellinen. Saimaan ainutlaatuinen luonto on meille tärkeä ja otamme toiminnassamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin – sen osoittaa myös ansaitsemamme Green Key - merkki ympäristövastuullisesta matkailutoiminnasta.

Viihtymisesi on meille sydämenasia! Pyrimme yllättämään Sinut aurinkoisesti, asioitpa hotellissamme, ravintoloissamme tai kokous- ja juhlaosastollamme. Uusi, upea VENN- ravintola hotellimme vastaanoton yhteydessä on viininystävien sekä hyvässä seurassa fiilistelijöiden ikioma, yhteinen olohuone!

Tervetuloa meille - Myö ollaan täällä Siuta varten!

 

location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
parking
puhelin
+358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 7621 005

Asiakaspalautteet

"Jäi kyllä todella hieno maku, olette mielyttäviä ihmisiä. Erityis kiitos ihanalle "neidolle" saamastani erityis huomiosta, jonka sain ulos kirjautuessani."

 

Aivan loistava aamupala. Erityisesti herkkusienet ja se jokin "rieskan tapainen" säväyttivät.

 

 

Ruoka oli hyvää ja mä sain nukkua yläsängyssä ja me uitiin ja mulla oli kivaa täällä.

 

 

Upea sijainti, parkkihalleista kätevä sisäänpääsy. Parkkihallin ruudut tiukat mutta ei oltu sesonkiaikaan joten oli tilaa sompailla. Ystävällinen palvelu. Ihanat saunatilat uima-altaineen. Tilavat tilat ja hyvät aamiaistarjoilut myös erikoisruokavaliot huomioitu. Siistit huoneet. Rauhallinen interiööri vaikka keskustassa ja ostoskeskuksen kyljessä. -Google-palaute 14.3.2019 -

Netistä poimittua

Metallipäät menee naimisiin -blogi: "Meidän mahdollinen häähotelli?"

Dinner4U2
"Miniloma Lappeenrannassa!" 
 

 

 

Starbox -bloggari Saija kertoo, millaista on

Oivallinen opiskelija-arki

Oh la laa!!

Nyt on tämä rouva ja tämän rouvan paras ystävä päässeet rentoutumaan oikein kunnolla! Vieläkin olen ihan hämmentynyt siitä, kuinka hyvänä meitä pidettiin Lappenrannan Original Sokos Hotel Lappeessa.

LUE koko Blogi täältä...

Fangirl Quest - hieman erilainen matkablogi! Kuvia ja kertomuksia leffojen kuvauspaikoilta ja muista jännittävistä kohteista...

Terveiset päiväntasaajalta -blogin Sandra käväisi vieraanamme Original Sokos Hotel Lappeessa. Katso, mitä hän tuumasi hotellista ja kaupungistamme!