Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

Ihana irtiotto arjesta shoppaillen ja hotellin palveluista nauttien!

Lappee on kaupunkilaisten ja vierailijoiden yhteinen kohtaamispaikka keskellä kaupungin ydintä, kauppakeskus IsoKristiinaa. Kauppojen ja runsaan ravinotolatarjonnan lisäksi voit mennä vaikka hemmoteltavaksi Hyvä Olo -hoitolaan, leffaan Finnkino Strandiin tai nauttimaan kulttuurista Lappeenrannan Kaupunginteatteriin. Kaikki nämä ovat saman katon alla!

Puhtaat valkeat lakanat ja huoliteltu huone, ihana saunaosasto uima-altaineen ja kuntosaleineen, viihtyisät ruoka- ja iltaravintolat sekä runsas ja herkullinen Original-aamiainen raikkaassa Saga Event Venue -ravintolassa takaa rentouttavan hotellilomasen. 

Ravintolavalikoimastamme löytyvät vanha kunnon Rosso sekä viininystävien keidas VENN, josta saa myös herkullisia ruoka- ja naposteluannoksia. Terassi palvelee niin kauan, kuin aurinko jaksaa lämmittää. Pikaruokailuun meiltä löytyy tuttu Hesburger sekä raikasta ja kasvispainotteista ruokaa tarjoileva Fafa's. Coffee House shoppailun lomassa taltuttaa kahvinjanon ja makeannälän. Lähistöltä löytyy myös tyylikkään rento pihviravintola Angus Steak & Wine ja pian syyskuussa aukeava täysin uusittu Amarillo. 

Satama ja Linnoitus ovat Lappeenrannan matkailun sydän syksylläkin. Uutena vierailukohteena mainittakoon Saimaarium, toiminnallinen luonto ja tiedekeskus, joka sijaitsee sekin satamassa, Suomen parhaaksi valitun Lehmus Roasteryn paahtimon ja kahvila Satamatie 6n vieressä. Hotellin pyörällä päsee näihinkin nähtävyyksiin helposti, niin kauan kuin säät sen sallii.      

Olemme vastuullinen matkailutuottaja ja teemme töitä joka päivä tämän tavoitteen eteen. Meillä asiointi on turvallista ja teemme kaikkemme sen eteen, että sinun vierailusi on turvallinen ja viihtyisä. Meillä on myös Green Key -ympäristömerkki, tunnustuksena tehdystä ympäristötyöstä. Suojelukohteenamme on Saimaannorppa (WWF).

 

Viihtymisesi on meille sydämenasia - Tervetuloa meille Lappeeseen <3

 

location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
parking
puhelin
+358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 7621 005

Asiakaspalautteet

"Jäi kyllä todella hieno maku, olette mielyttäviä ihmisiä. Erityis kiitos ihanalle "neidolle" saamastani erityis huomiosta, jonka sain ulos kirjautuessani."

 

Aivan loistava aamupala. Erityisesti herkkusienet ja se jokin "rieskan tapainen" säväyttivät.

 

 

Ruoka oli hyvää ja mä sain nukkua yläsängyssä ja me uitiin ja mulla oli kivaa täällä.

 

 

Upea sijainti, parkkihalleista kätevä sisäänpääsy. Parkkihallin ruudut tiukat mutta ei oltu sesonkiaikaan joten oli tilaa sompailla. Ystävällinen palvelu. Ihanat saunatilat uima-altaineen. Tilavat tilat ja hyvät aamiaistarjoilut myös erikoisruokavaliot huomioitu. Siistit huoneet. Rauhallinen interiööri vaikka keskustassa ja ostoskeskuksen kyljessä. -Google-palaute 14.3.2019 -

Netistä poimittua

Metallipäät menee naimisiin -blogi: "Meidän mahdollinen häähotelli?"

Dinner4U2
"Miniloma Lappeenrannassa!" 
 

 

 

"Sanokaa minun sanoneeni, trendikkäimmät suomimatkailijat suuntaavat pian Porvoon ja Hangon sijan Lappeenrantaan."
Matkakuumeen Miika ja Gia tutustuivat Lappeenrantaan ja löysivät monta upeata kohdetta; maistapa pala Lappeenrantaa ihanan blogin muodossa täältä! 

 

 

 

Fangirl Quest - hieman erilainen matkablogi! Kuvia ja kertomuksia leffojen kuvauspaikoilta ja muista jännittävistä kohteista...