Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

Ihana irtiotto arjesta lappeelaisten huolehdittavana

Lappee on kaupunkilaisten ja vierailijoiden yhteinen kohtaamispaikka keskellä kaupungin ydintä, kauppakeskus IsoKristiinaa.

ILMASTOIDUT HUONEET kesähelteellä ovat sinänsä jo syy tulla hotelliin! Runsas ja herkullinen Original-aamiainen täysin uusitussa, tyylikkäässä ja raikkaassa Saga Event Venue -ravintolassa aloittaa päivän upeasti. Meillä saunotaan kesäisin sekä illalla, että aamulla ja saunat ovat lämpimänä yhtä aikaa sekä miehille että naisille. Kuntosali ja uima-allas sekä erittäin viihtyisä uima-altaan istuskelualue täydentävät saunaelämystä.

Ravintolavalikoimastamme löytyvät vanha kunnon Rosso sekä viininystävien keidas VENN, josta saa myös trendikkäitä ruoka-annoksia. Ne voit nauttia myös viihtyisällä terassilla, johon aurinko paistaa koko päivän. Kävelymatkan päässä on tyylikkään rento pihviravintola Angus Steak & Wine. Kasinoterassi satamassa, sekin vain kiven heiton päässä hotellista, vie sinut lempeästi ja turvallisesti "Saimaan aalloille".

Satama ja Linnoitus ovat Lappeenrannan matkailun sydän, varsinkin näin kesäisin. Tekemistä löytyy siis moneen lähtöön pienen kävelymatkan päästä hotellista. Myös hotellin pyörällä päsee moneen rientoon vaivattomasti!     

Haluamme olla vastuullinen matkailutuottaja ja teemme töitä joka päivä tämän tavoitteen eteen. Meillä on Green Key -ympäristömerkki, tunnustuksena jo tehdystä työstä. Suojelukohteenamme on Saimaannorppa (WWF).

 

Viihtymisesi on meille sydämenasia, joten tervetuloa meille Lappeeseen <3

 

location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
parking
puhelin
+358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 7621 005

Asiakaspalautteet

"Jäi kyllä todella hieno maku, olette mielyttäviä ihmisiä. Erityis kiitos ihanalle "neidolle" saamastani erityis huomiosta, jonka sain ulos kirjautuessani."

 

Aivan loistava aamupala. Erityisesti herkkusienet ja se jokin "rieskan tapainen" säväyttivät.

 

 

Ruoka oli hyvää ja mä sain nukkua yläsängyssä ja me uitiin ja mulla oli kivaa täällä.

 

 

Upea sijainti, parkkihalleista kätevä sisäänpääsy. Parkkihallin ruudut tiukat mutta ei oltu sesonkiaikaan joten oli tilaa sompailla. Ystävällinen palvelu. Ihanat saunatilat uima-altaineen. Tilavat tilat ja hyvät aamiaistarjoilut myös erikoisruokavaliot huomioitu. Siistit huoneet. Rauhallinen interiööri vaikka keskustassa ja ostoskeskuksen kyljessä. -Google-palaute 14.3.2019 -

Netistä poimittua

Metallipäät menee naimisiin -blogi: "Meidän mahdollinen häähotelli?"

Dinner4U2
"Miniloma Lappeenrannassa!" 
 

 

 

Starbox -bloggari Saija kertoo, millaista on

Oivallinen opiskelija-arki

"Sanokaa minun sanoneeni, trendikkäimmät suomimatkailijat suuntaavat pian Porvoon ja Hangon sijan Lappeenrantaan."
Matkakuumeen Miika ja Gia tutustuivat Lappeenrantaan ja löysivät monta upeata kohdetta; maistapa pala Lappeenrantaa ihanan blogin muodossa täältä! 

 

 

 

Fangirl Quest - hieman erilainen matkablogi! Kuvia ja kertomuksia leffojen kuvauspaikoilta ja muista jännittävistä kohteista...

Terveiset päiväntasaajalta -blogin Sandra käväisi vieraanamme Original Sokos Hotel Lappeessa. Katso, mitä hän tuumasi hotellista ja kaupungistamme!