Huoneen varaus


Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

Original Sokos Hotel Lappee on kokenut valtaisan muodonmuutoksen! Toivotamme  vieraat tervetulleeksi niin läheltä kuin kaukaa!

Hotelli sijaitsee Lappeenrannan ytimessä ja olemme nyt osa samaa rakennusta kauppakeskus IsoKristiinan kanssa. Hotelliasukkaan ulottuvilla on iso joukko palveluita, mm. mielenkiintoisia kauppoja, houkuttelevia ravintoloita ja kahviloita. Elokuvateatteri ja Lappeenrannan Kaupunginteatteri löytyvät myös saman katon alta!

Ruokaravintolamme Trattoria CASA palvelee italialaishenkiseen tyyliin lounaalta myöhäiseen iltaan. Soul BAR & PIANO sammuttaa janon ja Coffee House IsoKristiina kauppakeskuskäytävän varrella täydentää tarjontaamme kahvilapalveluin.

Uusitut saunatilat ja uima-allasalue tarjoavat pientä arjen luksusta. Kuntosali ja asukassaunat ovat maksutta hotelliasukkaiden käytössä. Upeaan tilaussaunaan mahtuu 1-15 henkilöä kerrallaan.

Kokoustilat ovat uusinta uutta! Esimerkiksi ideointitila Husaari ja videoneuvotteluhuone Kaukas mahdollistavat erilaiset neuvonpidot perinteisen kokoustamisen ohella! Tiloja löytyy jopa 150 hengelle - juhlatiloja jopa 300lle.


Henkilökuntani tekee kaikkensa, että viihtyisit! Tervetuloa palveltavaksemme!

Matti Sinkko
hotellinjohtaja

location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
location
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
directions
parking
puhelin
+358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 7621 005
Yleistä Sijainti Kokemukset
[ITEMS]
???smap-no-search-results???
???smap-no-results???
[NAME] [OPENICON]
[ADDRESS]
[OPENTODAY] [HOTELPAGELINK]
[FEATURES]
[NAME]
[DISTANCE] [OPENICON]
[NAME] [STREETADDRESS] [OPENTODAY]
[DISTANCE]
Auki tänään [START][SEPARATOR][END]
Auki
Suljettu

Huoneet

Standard Queen

Parivuode

Intohimon viininpunaista vai rauhoittavaa harmaata? Suihku vai kylpyamme? Läheltä vastaanottoa vai suoraan kauppakeskuksen ja teatterin kupeesta? Kahden hengen huoneita löytyy hotellistamme moneen eri tarpeeseen. Osaan voi tuoda mukaan lemmikin ja lähes kaikkiin saamme rakennettua lisävuoteen, jota suosittelemme tosin vain pienikokoisille vieraillemme. Osa huoneista on lähellä vastaanottoa ja osa aivan kauppakeskuksen ja teatterin kupeessa. Kerro meille mitä toivot ja me huolehdimme lopusta!

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Raikkaat, valoisat ja kodikkaat huoneet on huoliteltu sinua varten. Valitsetko kuuman suihkun vai pitkän, rentouttavan kylvyn? Kaikissa huoneissamme voit surauttaa kupin kuumaa kahvia tai teetä - veloituksetta! Osaan huoneista voi tuoda mukaan lemmikin ja lähes kaikkiin saamme rakennettua lisävuoteen, jota tosin suosittelemme vain pienikokoisille vieraillemme. Kaupungin vapaa-ajan tarjonta on kuin tarjottimella: kaupunginteatteri, museot ja yllin kyllin shoppailtavaa - kaikki lähellä! Kulttuuri, kaupat ja puhtaat, valkoiset lakanat odottavat sinua.

Perhehuone

Parivuode

Isommankin perheen on nyt helppoa ja mukavaa yöpyä hotellissa. Reilun kokoisessa perhehuoneessa on tilaa kaikille ja kaikelle: kunnon vuoteet nukkumiseen ja tilaa myös muille askareille. Kaikki kerrossängylliset huoneemme sijaitsevat hotellin uudisosassa, josta pääsee helposti kauppakeskus IsoKristiinaan vaikka leffaan, teatteriin tai shoppailemaan, jätskille, syömään tai kaupungille. Reilunkokoiset kylpyhuoneet tuovat lisää matkustusmukavuutta. Voit surauttaa kupin kuumaa kahvia, teetä tai kaakaota vedenkettimen ansiosta - sekin veloituksetta!

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Kolmen hengen huoneita suosittelemme vain lyhyille visiiteille. Näissä huoneissa myös kolmas vuode on kunnon vuode. Muuta tilaa on rajallisesti, mutta jos olette vaikkapa shoppailumatkalla tutulla porukalla tai liikkeellä oman perheen kesken, niin miksipä ei! Kaikissa huoneissamme voit surauttaa kupin kuumaa kahvia tai teetä - veloituksetta!

Superior Twin

Erilliset vuoteet

Kun haluat tilaa ympärillesi, oikea valinta on Superior-huone. Näissä huoneissa on erilliset vuoteet ja muhkeat patjat, jotka takaavat maittavat yöunet. Myös kirjotuspöytätilaa on runsaasti. Nauti kupillinen teetä, kaakaota tai kahvia töiden oheessa tai lempiohjelmaasi katsellessa. Huoneiden värimaailma on viininpunaista ja kultaa. Kylpyhuoneet ovat varustettu suihkulla. Kylpytakeissa ja -tossuissa on mukava viettää iltaa ja saunareissukin taittuu miellyttävästi. Osassa huoneita on sohva. Yhdessä superior-huoneessamme on kahden hengen sauna.

Junior Suite

Kylpyamme, Parivuode

Lämminhenkinen ja tilava junior suite luo erinomaiset puitteet vierailullesi. Syvän viinipunaiset ja tumman suklaanruskeat sävyt sisustuksessa rauhoittavat mielen. Tilava olohuone soveltuu varsinkin omaan rentoon oleiluun. Kirjotuspöydän ääressä työt hoituvat käden käänteessä, jolloin aikaa jää olohuoneen divaanilla loikoiluun, tv:n katseluun ja espresson nauttimiseen. Makuuhuoneen puolella on muhkea jenkkisänky. Kylpyhuoneessa on amme ja yhdessä junior suitessamme on myös aivan ihana pikkusauna.

Superior Queen

Näissä Superior-huoneissa on hulppeasti tilaa. Erilliset olo- ja makuuhuoneet tuovat hotellivierailuun mukavuutta roimasti lisää. Saimaa-Superioreiksikin kutsutut huoneet ovat sisustettu tyylikkäästi sinisin sävyin maustettuna puun ja valkoisen raikkailla yksityiskohdilla. Tämä huone tarjoaa luksusta niin työ- kuin vapaa-ajanmatkustajallekin! Kaupungin vapaa-ajan tarjonta on kuin tarjottimella: kaupunginteatteri, museot ja yllin kyllin shoppailtavaa - kaikki lähellä!

Saunallinen Suite

Parivuode, Sauna

Tyylikäs ja viihtyisä sviitti kahdelle hengelle. Erittäin tilavassa huoneessa on oma sauna ja erillinen makuu- ja olohuone. Huoneen varusteluun kuuluu espressokeitin, huonekohtainen ilmastointi, leveä parivuode ja kaksi taulu-TV:tä. Kaikissa huoneissa on parkettilattia.