Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Original Sokos Hotel Lappee

Original Sokos Hotel Lappee
sijaitsee Lappeenrannan ytimessä, kauppakeskus IsoKristiinassa. Hotelliasukkaan ulottuvilla on paljon palveluita, mielenkiintoisia kauppoja sekä houkuttelevia ravintoloita ja kahviloita. Elokuvateatteri ja Lappeenrannan Kaupunginteatteri löytyvät myös saman katon alta.

Ruokaravintola Trattoria CASA palvelee italialaishenkiseen tyyliin lounaalta myöhäiseen iltaan. Nopeaan nälkään helpotusta löytyy Hesburgerista ja Obra Mexican Cantinasta. Soul Bar & Pianossa istut iltaa niin vanhojen kuin uusienkin ystävien kanssa ja Coffee House IsoKristiinassa herkutellaan erikoiskahveilla ja leivonnaisilla.

Erityisen viihtyisät saunatilat ja uima-allasalue tarjoavat arjen luksusta - siitä kertoo myös meille myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience  –sertifikaatti! Kuntosali ja asukassaunat ovat maksutta hotelliasukkaiden käytössä joka ilta. Tilaussauna soveltuu jopa 15 henkilölle kerrallaan.

Kokous- ja juhlatilat ovat mukavat ja monikäyttöiset: Kaukas-kabinetissa pidetään perinteiset kokoukset kun taas ideointitila Husaari soveltuu rentoon kokoustamiseen. Kokouspuolella tilaa löytyy 150lle ja juhlapuolella jopa 300 hengelle.

Tervetuloa palveltavaksemme!
Matti Sinkko
hotellinjohtaja

location
Brahenkatu 1 53100, Lappeenranta
Brahenkatu 1
53100, Lappeenranta
parking
puhelin
+358 10 762 1000 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1209 €/min
fax
+358 10 7621 005

Asiakaspalautteet

Upea huone!

Hyvä yhteys teatteriin!

Henkilökunta on hotellissa aivan huikean hyvä siivoojista vastaanottoon & aamiaisravintolaan :). Kun valitin viime viikolla yöaikaan tehdyistä kadunpuhdistustöistä, joiden vuoksi en saanut nukuttua, sain nyt huoneen sisäpihalle päin. Häviää ehkä maisemissa, myutta yöunet olivat mitä parhaimmat. Kiitos!

Huone oli siisti ja ykkösluokkaa. aamiainen hyvä - saunaosasto kaunis ja siisti.

Huone oli erinomaisen siisti. Kaikki toiveemme oli toteutettu. Kiitos!

Netistä poimittua

Luxusta Hotelli Lappeessa

Oh la laa!!

Nyt on tämä rouva ja tämän rouvan paras ystävä päässeet rentoutumaan oikein kunnolla! Vieläkin olen ihan hämmentynyt siitä, kuinka hyvänä meitä pidettiin Lappenrannan Original Sokos Hotel Lappeessa.

LUE koko Blogi täältä...

Terveiset päiväntasaajalta -blogin Sandra käväisi vieraanamme Original Sokos Hotel Lappeessa. Katso, mitä hän tuumasi hotellista ja kaupungistamme!

Irtiotto arjesta tekee hyvää pienten lasten vanhemmille! Yhtä kuin kolme -blogin Jane ja Jasse piipahtivat Lappeessa. Miten he irrottelivat?

"Ensimmäisellä kerralla toki liftasimme sinne ja yövyimme teltassa, joten tämä reissu oli nyt meiltä melkoista edistystä, haha."