Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjautuneelle asiakasomistajalle vieläkin paremmat hinnat!
Saat edut käyttöösi kirjautumalla S-tunnuksella verkkosivuillemme.

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Merellisellä beach house -tyylillä sisustettu kahden hengen huone. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Huoneen sisustukselliset elementit on suunnitellut kotkalaislähtöinen sisustusarkkitehti Marko Paananen. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 43-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, minibaari, vedenkeitin ja langaton netti. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Unen laatuun on panostettu Familonin laadukkailla petivaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkään skandinaavisesti sisustettu kahden hengen huone. Huoneessa on tumman puhuva parkettilattia, joka kuvastaa vanhojen laivojen kansimateriaalia. Löydät huoneen verhoista kirjailtuna Kotkan Ruusu -nuotit, huoneesta löytyvä koivuviilu kuvastaa Kymen seudun metsäteollisuutta ja voit löytää huoneesta myös Kotkan Ruusun. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 43-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, minibaari, vedenkeitin ja langaton netti. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Unen laatuun on panostettu Familonin laadukkailla petivaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.

Captain Suite

Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Tämä hotellin ylimmäisessä kapteenin kerroksessa sijaitseva sviitti on ylväs kokonaisuus kaikkine yksityiskohtineen. Ylellinen, moderni ja valoisa tunnelma huokuu arvokkaasta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Huoneen sisustukselliset elementit on suunnitellut kotkalaislähtöinen sisustusarkkitehti Marko Paananen. Rentoudu sviitin saunan löylyissä, vilvoittele omalla parvekkeella, katso mieliohjelmaasi joko 65-tuumaisesta taulu-TV:stä king size -parivuoteesta tai olohuoneen 55-tuumaisesta taulu-TV:stä divaanilla loikoillen. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, taulu-TV:n Chromecast -toiminnolla, tallelokero, minibaari, erikoiskahvikone, vedenkeitin ja langaton netti. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Unen laatuun on panostettu Familonin laadukkailla petivaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.

Superior Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Merellisellä laivan konehuone, beach house tai captain -tyylillä sisustettu tilava kahden hengen huone. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Huoneen sisustukselliset elementit on suunnitellut kotkalaislähtöinen sisustusarkkitehti Marko Paananen. Osassa huoneissa on kaksi kylpyhuonetta ja osassa oma kylpyamme. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 55-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, minibaari, vedenkeitin, langaton netti ja kylpytakit & -tossut. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Unen laatuun on panostettu Familonin laadukkailla petivaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkään skandinaavisesti sisustettu kahden hengen huone. Huoneessa on tumman puhuva parkettilattia, joka kuvastaa vanhojen laivojen kansimateriaalia. Löydät huoneen verhoista kirjailtuna Kotkan Ruusu -nuotit, huoneesta löytyvä koivuviilu kuvastaa Kymen seudun metsäteollisuutta ja voit löytää huoneesta myös Kotkan Ruusun. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 43-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, minibaari, vedenkeitin ja langaton netti. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Unen laatuun on panostettu Familonin laadukkailla petivaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä. Huoneessa on lisävuodemahdollisuus kolmannelle majoittujalle.

SuperiorX Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Merellisellä laivan konehuone, beach house tai captain -tyylillä sisustettu tilava kahden hengen huone omalla saunalla. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Huoneen sisustukselliset elementit on suunnitellut kotkalaislähtöinen sisustusarkkitehti Marko Paananen. Osassa huoneissa on kaksi kylpyhuonetta. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 55-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, minibaari, vedenkeitin, langaton netti ja kylpytakit & -tossut. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Unen laatuun on panostettu Familonin laadukkailla petivaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.

Merellisellä beach house -tyylillä sisustettu tilava huone parivuoteella ja kerrossängyllä. Huoneeseen on helppo majoittua isommankin perheen. Aistikkaan moderni ja valoisa tunnelma huokuu iloisesta värimaailmasta, laadukkaista pintamateriaaleista ja yksilöllisistä ratkaisuista. Huoneen sisustukselliset elementit on suunnitellut kotkalaislähtöinen sisustusarkkitehti Marko Paananen. Huoneessa on silitysmahdollisuus, hiustenkuivain, 43-tuumainen taulu-TV Chromecast -toiminnolla, tallelokero, minibaari, vedenkeitin ja langaton netti. Huoneessa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä. Unen laatuun on panostettu Familonin laadukkailla petivaatteilla ja juuri sopivan pehmeillä sängyillä.