Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone

Standard Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

"Tyylikkään skandinaavisesti sisustettu kahden hengen huone parivuoteella. Kaikissa huoneissa on silitysmahdollisuus ja taulu-TV. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Standard Twin

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Tyylikkään skandinaavisesti sisustettu kahden hengen huone. Kaikissa huoneissa on silitysmahdollisuus, erilliset vuoteet ja taulu-TV. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Superior Twin

Erilliset vuoteet, Parkettilattia

Etsi vapaita huoneita

Rauhallinen ja tyylikäs kahden hengen Superior-huone ylemmistä kerroksista. Huoneen varusteluun kuuluu silitysmahdollisuus, suihku ja parkettilattia. Kaikissa huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, erilliset vuoteet ja taulu-TV.

Standard Single

Etsi vapaita huoneita

"Tyylikkään skandinaavisesti sisustettu yhden hengen huone. Kaikissa huoneissa on silitysmahdollisuus ja taulu-TV. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Suite

Parveke, Parivuode, Sauna

Etsi vapaita huoneita

Hotellin ylimmässä kerroksessa sijaitseva tilava ja hyvin varusteltu sviitti, jossa on erillinen olohuone ja makuuhuone. Sviitistä avautuu upeat näkymät yli Sibeliuksen puiston. Makuuhuoneessa on parivuode ja asumisen mukavuutta lisäävät oma sauna ja parveke

Superior Queen

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Rauhallinen ja tyylikäs kahden hengen Superior-huone ylemmistä kerroksista. Huoneen varusteluun kuuluu silitysmahdollisuus, suihku ja parkettilattia. Kaikissa huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä, parivuoteet ja taulu-TV.

Standard Queen, lisävuodemahdollisuus

Parkettilattia, Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Kodikas ja toimiva kahden hengen huone. Huoneissa on parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Kaikissa huoneissa on silitysmahdollisuus, minibaari ja taulu-TV. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

Standard Twin, lisävuodemahdollisuus

Erilliset vuoteet

Etsi vapaita huoneita

Kodikas ja toimiva kahden hengen huone. Huoneissa on erilliset vuoteet ja mahdollisuus lisävuoteeseen. Kaikissa huoneissa on silitysmahdollisuus, minibaari ja taulu-TV. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.

SuperiorX Queen

Parivuode

Etsi vapaita huoneita

Mukava kahden hengen huone, jonka viihtyisyyttä oma sauna lisää. Huoneen varusteluun kuuluu suihku ja silitysmahdollisuus. Kaikissa huoneissa on kokolattiamatto, parivuode ja taulu-TV. Huoneissa on lisäksi huonekohtainen jäähdytysjärjestelmä.