Menu

Huoneet ja henkilöt


Poista Huone

Huone

Aikuisia

Lapsia (3-15 v)

Lapset 3-15v nukkuvat lisävuoteessa

Lapsia (0-2 v)


1
2
3
4
5
6
7
8
+ Lisää lapsia (0-2 v)

+ Lisää huone
Kirjaudu ja varaa
Asiakasomistajan edut saat käyttöösi kirjautumalla verkkosivuillemme S-käyttäjätililläsi.
Kirjaudu sisään
Näin voit varata huoneita S-Card-asiakkaana sekä tarkastella ja päivittää omia tietojasi.

Break Sokos Hotel Koli

Kun arkesi huutaa irtiottoa, energiasykäystä, aikaa itselle tai perheelle, ota suunnaksi Koli. Break Sokos Hotel Koli sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuva näkymä Pieliselle tuntuu jatkuvan silmänkantamattomiin ja taivas on käsinkosketeltavan lähellä. Tunnet olosi rentoutuneemmaksi jo pelkästään maisemia ihailemalla.

Kolin monipuoliset Ukko-Kolin rinteet avautuvat suoraan hotellilta. Missä muualla voit laittaa jo sängyssä monot jalkaasi ja hypätä suoraan ovelta rinteisiin? Tai laittaa vaelluskengät jalkaan ja lähteä monipuolisille vaellusreiteille suoraan hotellin pihapiiristä? Illalla on ihana pulahtaa hotellin Koli Relax Spa maisemakylpylän lempeästi poreileviin kylpyihin ja ihailla maisemia vaikka ulkopaljusta käsin.

Tarvitseeko työporukkanne päätöksentekoon tai arkiseen aherrukseen inspiraatiota, keskeytymätöntä rauhaa, ryhmähengen kohottamista tai kenties uutta virtaa? Kolin monipuoliset ja nykyaikaiset kokoustilat odottavat teitä, unohtamatta kattavaa ohjelmapalvelutarjontaa. Mikään ei ole mahdotonta Kolilla!

Kuuletko jo Kolin kutsun? Tervetuloa kokemaan pala kauneinta Suomea, me odotamme teitä.

location
Ylä-Kolintie 39 83960, Koli
Ylä-Kolintie 39
83960, Koli
parking
puhelin
+358 20 1234 662 hinnat 0,0835 €/puhelu + 0,1669 €/min

Asiakaspalautteet

Seminaarimme oli "paras ikinä". Kaikki siis sujui loistavasti.  Olette kaikki niin mahdottoman mukavia, ruoka oli todella hyvää ja kaikki sujui kuin "rasvattu salama". Myös oheispalvelut, kuten kuljetukset ja retkemme Kolin huipuilla sekä illallinen kodalla sujuivat aivan niin kuin olimme sopineet. Yleensä järjestäjänä jännitän vastaavissa tilaisuuksissa, nukun huonosti jne., mutta nyt minulla oli aivan eri fiilis alusta alkaen. ISO kiitos!

Jylhät talvimaisemat ja tykkypuut ympärillä sekä iloisella meinigillä tarjoiltu hyvä ruoka, mitä sitä ihminen muuta enää kaipaa näin korona aikaan!

Reissumme järjesteleminen kanssanne oli helppoa ja lämminhenkistä, samoin saamamme palvelu ravintolassa ja Huippujen kierroksella. Etenkin kotaruokailu oli elämys! Grill it! -ravintolassa palvelu oli joustavaa, sujuvaa ja asiantuntevaa.Teillä on siellä myös hykerryttävän  ihana kylpylä. Kaikki onnistui nappiin ja oli vielä himppasen elämyksellisempää, kuin olin etukäteen ajatellut.

 

Haluan vielä kiittää Kolin myyntipalvelua kokouksemme järjestelyistä, Kolin päivämme oli mahtavan onnistunut! Vieraamme eri maista saivat ikimuistoisia kokemuksia päivästään Kolilla, maisemat ja järjestelyt vakuuttivat!

Netistä poimittua

Joutohetki nimellä sisältöä tuottava Juuli-Anna vieraili luonamme Kolilla ja kuvasi matkastaan upean YouTube-videon.
Katso miten Juuli-Annan matka meni täältä.

Seikkailumuikku nimistä blogia kirjoittava Kanerva kävi tutustumassa hotellimme upeisiin teemahuoneisiin sekä tottakai Kolin kansallispuistoon.
Lue lisää Kanervan vieralusta täältä!

"Lyhyenä hetkenä" blogia kirjoittava Pia vieraili meidän uudessa Tarhapuro teemahuoneessa ja siitä inspiroituna myös oikealla Tarhapurolla.
Lue lisää täältä!

Mutkia Matkassa nimistä blogia kirjoittava Emma vieraili meillä Kolilla ja pääsi nauttimaan mm. Mäkrävaara teemahuoneessa sekä upeista ulkoilureiteistä. Lue koko blogi täältä.

Sydäntä seuraten -blogin kirjoittaja Anu osallistui 14.-16.8. Break Sokos Hotel Kolilla järjestettävään joogaviikonloppuun, jonka vetäjänä toimi Kylli Kukk. Lue tästä Anun mietteitä viikonlopusta

Vanhemmat ottivat omaa aikaa ja viettivät unohtumattoman sekä rakkaudentäyteisen hääpäivän Kolilla.

Lue ja ihaile kuvia Kolin reissusta tästä >> Valkoisen kartanon elämää -blogista

Koli 360

Tutustu Kolin ympäristöön ja hotelliin 360-kuvien avulla!

Koli 360

Tutustu Kolin ympäristöön ja hotelliin 360-kuvien avulla!