Hae varaus

hotel-logo

Ravintolat

Ravintolat

Break Sokos Hotel Kolin yhteydessä sijaitsee yhteensä kolme eri ravintolaa ja kun hotellin takapihalta lähtevältä rinteeltä lasketaan alas, löytyy sieltä neljäs.

Grill it! Koli
Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Yhdistämme perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset, huolella valitut raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen. Menumme vaihtuu kausiluontoisesti, jotta pääsemme hyödyntämään ajankohtaisesti parhaat raaka-aineet.

Laadukkaat pihvimme kypsyvät puuhilligrillissä, jossa ne saavat herkullisen, savuisen arominsa. Nauti siis maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voi päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä tai alakerran tunnelmallisessa Hiekkapakka-baarissa.

Grill it! ravintolamme toimii myös erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtumien keskipisteenä ja olemme myös hyvin suosittu hääjuhlapaikka. Meillä onnistuu helposti erikokoiset juhlat ja tilaisuudet pienistä, jopa 200 hengen tilaisuuksiin.

Aukioloajat ja lisätiedot täältä!

Café Latva
Café Latva on Break Sokos Hotel Kolin tunnelmallinen kahvila sekä aulabaari. Café Latvan kohdalta löydät hotellin suosituimman terassin, josta on henkeäsalpaavan upeat maisemat Pieliselle.

Aukioloajat ja lisätiedot täältä!

Kaski Bar
Kodikas kirjastobaari Hiekkapakka kutsuu rentoon illanviettoon kylpylä Relax Span viereen hotellin pohjakerrokseen. Käperry takan ääreen pelailemaan lautapelejä patikointipäivän jälkeen tai nautiskele tunnelmasta kylpylän tai rinnepäivän jälkeen.

Aukioloajat ja lisätiedot täältä!

Ski Bistro Rinnetupa
Kuumaa kaakaota, kahvilaherkkuja, hampurilaisia ja muita laskettelijan klassikoita Ukko-Kolin rinteiden juurella. A-oikeudet, langaton nettiyhteys, nuotiopaikka ja kevätkaudella aurinkoterassi. Rinnetupa on tunnelmallinen ja rento paikka myös erilaisiin juhlatilaisuuksiin.

Aukioloajat ja lisätiedot täältä!