Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Muut palvelut

content-page-hero-image

Muut palvelut

Hotellista sekä alueelta löytyy kattavasti erilaisia palveluita, kuten laskettelurinteet.

Laskettelu

Kolin rinteet valittiin vuoden 2013 hiihtokeskukseksi!

Ukko-Kolin rinteet sijaitsevat Kolin kansallispuistossa Break Sokos Hotel Kolin vieressä. Break Sokos Hotel Kolilta pääset kätevästi suoraan ulko-ovelta Ukko-Kolin rinteisiin. Ukko-Kolilta löydät mm. Ukko-Kolin mustan, jota monet pitävät haastavimpana rinteenä Suomessa. Hissilipuista ja muista rinteiden palveluista saat bonusta S-Etukortilla.

Aktiviteetit

Kolin alueella on lukuisia ohjelmapalveluyrittäjiä, jotka toteuttavat erilaisia ryhmäaktiviteetteja. Kesällä ohjelmassa mm. mönkijäsafarit, pyörä-, patikointi-, melonta-, vene- ja luolaseikkailuretket. Talvella tarjolla on mm.maastohiihtoa, moottorikelkkasafareita, pilkki-, lumikenkä- ja huskyretkiä.Vain mielikuvitus on rajana ja välillä ei sekään! www.koli.fi

Kimppataksi

Joensuu–Koli -reitillä liikennöi etukäteen tilattava ja ovelta ovelle palveleva kimppataksi. Kimppataksin tilaus puh. 020 741 4392 edellisenä arkipäivänä. Joensuusta kimppataksi palvelee myös liittymäliikenteenä juna- ja lentokonevuoroille. Kimppataksin reitti muodostuu tilausten perusteella ja siksi aikataulut ovat arvioituja aikoja. Palvelunumerosta saat tarkat aikataulut. Kyytiin voi nousta Kolin alueelta tai reitin varrelta.

Shop by Sokos Hotels

Shop by Sokos Hotels sijaitsee vastaanottomme vieressä ja siellä on myynnissä mm. matkamuistoja, paikallisia tuotteita kotiin viemiseksi sekä Lumene- tuotteita.

Lainattavia Break-paketteja

Kaipaako kroppasi tekemistä vai tarvitsevatko aivosi jumppaa? Valitse neljästä Break-paketista mieleisesi ja käy lainaamassa se hotellimme vastaanotosta. Meillä et tylsisty!

Lisäpalvelut huoneeseen

Ilahduta lähimmäistäsi esimerkiksi suklaalla tai kuohuviinillä huoneeseen toimitettuna. Lisätietoja tuotteista vastaanotosta.

Palvelut

Kolin kylän Sale-kaupassa on alueen käsiapteekki ja postipalvelut. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee 12 km päässä Kolin Portilla 6-tien varrella. 98-oktaanista polttoainetta ja dieseliä saa ABC-automaatista Kolin kylältä – lähin huoltoasema sijaitsee Kolin Portilla.

Lähin Alko sijaitsee Juuassa, 39 km päässä hotellilta. Talvella pääset jäätietä myös Lieksan keskustaan, jossa on vireä kaupunkikeskus palveluineen – kesällä Lieksaan pääset kiertotietä Pielisen ympäri. Joensuuhun on matkaa 75 km.