Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

Lasten kanssa Kolilla

Break Sokos Hotel Kolilla viihtyy kaikki vauvasta vaariin. Tässä hieman vinkkejä porukan nuorempien matkaa varten.

Hotellissa on Onni Oravan kirjavaunu, josta voi lainata lukemista huoneeseen tai ravintolaan saakka. Suuri peliarkku kätkee sisäänsä runsaasti erilaisia pelejä, joita koko perhe voi yhdessä pelata.

Koli on koko perheen retkeilyparatiisi! Upeaan Ukko-kolin näköalapaikkaan pääsee helposti kävellen perheen pienimmätkin, sillä matka huipulle ei ole pitkä, ja se on myös helppokulkuinen. Täysin esteetön reitti ei kuitenkaan ole, joten vaunujen kanssa aivan perille asti ei pääse, vaan jalkaisin on kuljettava muutama sata metriä. Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy myös nuotiopaikka, jonne perheen pienimmätkin varmasti jaksavat tepastella. Mikäs sen parempaa kuin yhdessä luonnossa touhuaminen!

Koli Relax Spa Maisemakylpylässä viihtyy koko perhe. Perhepaketti sisältää liput kahdelle aikuiselle ja kahdella lapselle (4-12 v.) tai yhdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle (4-12 v.). Koli Relax Spa on avoinna päivittäin klo 10–20. Klo 16 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 vuotta.

Talvisin Ukko-kolin laskettelurinteistä löytyy sopivan kokoisia rinteitä myös perheen pienimmille! Junioreiden on helppo kulkea rinne ylös mattohissillä, joka löytyy naperorinteen laidalta. Meiltä löytyy myös hiihtokoulu, jossa kaikki oppivat turvallisesti laskettelemaan ammattilaisten avustuksella.

Jos keli on kehno, ja tekee mieli olla sisällä, ei hätää! Vastaanotosta löytyy ilmaisia lasten Break-paketteja lainaksi. Paketti sisältää erilaisia yhdessä tai yksin pelattavia pelejä.