Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Lasten kanssa

content-page-hero-image

Lasten kanssa Kolilla

Break Sokos Hotel Kolilla viihtyy kaikki vauvasta vaariin. Tässä hieman vinkkejä porukan nuorempien matkaa varten.

Hotellissa on Onni Oravan kirjavaunu, josta voi lainata lukemista huoneeseen tai ravintolaan saakka. Pelivalikoimastamme lainaat vaikka huoneeseesi pelejä, joita koko perhe voi yhdessä pelata.

Koli on koko perheen retkeilyparatiisi! Upeaan Ukko-Kolin näköalapaikkaan pääsee helposti kävellen perheen pienimmätkin, sillä matka huipulle ei ole pitkä, ja se on myös helppokulkuinen. Täysin esteetön reitti ei kuitenkaan ole, joten vaunujen kanssa aivan perille asti ei pääse, vaan jalkaisin on kuljettava muutama sata metriä. Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy myös nuotiopaikka, jonne perheen pienimmätkin varmasti jaksavat tepastella. Mikäs sen parempaa kuin yhdessä luonnossa touhuaminen! Retkieväät voit varata huonevarauksen yhteydessä!

Koli Relax Spa Maisemakylpylässä viihtyy koko perhe. Perhelippu sisältää sisäänpääsyn kahdelle aikuiselle ja kahdella lapselle (4-12 v.) tai yhdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle (4-12 v.). Koli Relax Spa on avoinna normaalisti päivittäin su-to klo 10–21 ja pe-la klo 10-24. Klo 17 jälkeen ikäraja kylpylään on 18 vuotta. Tarkista naperoviikkojen aikataulu täältä ja polski perheen kanssa kylpylässä myöhempään!

Talvisin Ukko-Kolin laskettelurinteistä löytyy sopivan kokoisia rinteitä myös perheen pienimmille! Junioreiden on helppo kulkea rinne ylös mattohissillä, joka löytyy naperorinteen laidalta. Meiltä löytyy myös hiihtokoulu, jossa kaikki oppivat turvallisesti laskettelemaan ammattilaisten avustuksella.

Jos keli on kehno ja tekee mieli olla sisällä, ei hätää! Vastaanotosta löytyy ilmaisia lasten Break-paketteja lainaksi. Paketti sisältää erilaisia yhdessä tai yksin pelattavia pelejä.