Hae varaus

hotel-logo

Edut ja tarjoukset

Break Sokos Hotel Kolin edut ja tarjoukset

Tutustu kylpylähotellimme Break Sokos Hotel Kolin ajankohtaisiin etuihin ja tarjouksiin, niin matkustat meille edullisemmin! Mikäli etsit päivän edullisinta hintaa tai tarjousta pitempään viipymään, löydät teille sopivan tarjouksen alta.

Nauti kevätauringon ensisäteistä Kolin huipulla alk. 110 €/vrk/1-2 hh
Varaa itsellesi loma tai irtiotto arjesta Kolin huipulle hyödyntäen upeaa Kolin kevät karkelot -etua. Koli on keväällä upea matkailukohde, voit nähdä kuinka luonto herää eloon pitkän talven jälkeen.

Tutustu tarjoukseen ja katso varausohjeet tästä.

Bed & Ski Kolin huipulla alk. 102 €/hlö/vrk/2hh
Break Sokos Hotel Koli on niitä harvoja hotelleja, jonka etuovesta voit kävellä laskettelumonot jalassa, lauta kädessä ja suunnata suoraan hotellin takaa lähteviin laskettelurinteisiin. Tämän myötä, on Koli täydellinen laskettelulomakohde - varsinkin, kun lomaan yhdistää meidän Bed & Ski -paketin!

Tutustu tarjoukseen ja katso varausohjeet tästä.

Huipulla Kolisee -kampanja alk. 89 €/hlö/vrk/2 hh Superior-huoneessa
Koe kevään taika Kolin upeissa maisemissa. Meillä on ilo esitellä sinulle Kolisee tarjouspaketti, jolla majoitut sekä nautit Koli Relax Span rentouttavista poreista sopivaan yhteishintaan.

Tutustu tarjoukseen ja katso varausohjeet tästä.

Vietä hetki kahden kesken Break Sokos Hotel Kolilla alk. 240 €/2hlö/vrk/2hh
Kansallismaisema kohti Pielistä, oma kulta kainalossa ja rentouttava viikonloppu edessä. Kahden kesken Kolilla -paketilla rentoudut kylpylässä, nautit herkkuja hotellihuoneessasi ja aamullakin pääset nauttimaan rauhassa aamiaista omalta sängyltä käsin.

Tutustu tarjoukseen ja katso varausohjeet tästä.