Etusivu

Hae varaus

hotel-logo

Hetki kahden kesken Kolilla

content-page-hero-image

Vietä hetki kahden kesken Break Sokos Hotel Kolilla

Kansallismaisema kohti Pielistä, oma kulta kainalossa ja rentouttava viikonloppu edessä. Kahden kesken Kolilla -paketilla rentoudut kylpylässä, nautit herkkuja hotellihuoneessasi ja aamullakin pääset nauttimaan rauhassa aamiaista omalta sängyltä käsin alk. 240 €/2hlö/vrk/2hh

Kahden kesken Kolilla -paketti sisältää:

  • majoituksen Break Sokos Hotel Kolilla
  • yhden kylpyläkäynnin kahdelle Koli Relax Spassa, kylpykiulu Lumenen tuottein. Toisen kylpykiulun voi vaihtaa juomakiuluksi, jos kaksi henkilöä menee yhdessä kylpylään
  • yhden herkkulautasen huoneeseen toimitettuna
  • yhden kerran huoneaamiaisen kahdelle

Kahden kesken Kolilla -paketti alk. 240 €/2 hlö/vrk/2hh

Paketti saatavilla 31.12.2024 saakka. Hinta vaihtelee päivän mukaan, tuotteita on rajoitettu määrä. Varauskoodi KAHDENKESKEN. Huom. mikäli varaat paketin useammalle päivälle, niin huomioithan että pakettiin kuuluu vain yksi herkkulautanen, yksi kertakäynti spassa kahdelle sekä yksi huoneaamiainen kahdelle. Paketti on vahvistettava luottokortilla. Varaukset min. 1 vrk ennen saapumista.

Näin varaat osoitteesta sokoshotels.fi:

Täytä varaukseen tarvittavat tiedot ja syötä varauskoodi kohtaan KAHDENKESKEN. Varaukset min. 1 vrk ennen. Saat näkyviin saatavilla olevat huonehinnat. Valitse hinta sekä haluamasi lisätuotteet ja palvelut. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Huomaathan, että lisätuotteita ei voi varata saman päivän varauksille, kysy tällöin lisäpalveluita hotellista. Varatessasi tämän paketin, sinun ei tarvitse valita lisätuotteista enää paketin sisältämiä tuotteita. Paketti on vahvistettava luottokortilla.

Lisätietoja:

Break Sokos Hotel Kolin myyntipalvelu puh. 020 1234 660, sales.karelia@sokoshotels.fi
Puhelun hinta 8,35 snt/puh. + 16,69 snt/min.

Hinnasta saa Bonusta S-Etukortilla. Etua ei voi yhdistää muihin etuihin ja alennuksiin. Hinta ei sisällä S-Card-etuja. Kampanjahintaisia huoneita on saatavilla rajoitettu määrä, tarjous koskee vain uusia varauksia. Saatavuus vaihtelee päivän mukaan.